Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

MEGANN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
122
4
96
İstanbul
merhaba kızlar 1.5 hafta önce önce 7 diş sarımsağı şampuanıma bi güzel rendeleyip karıştırdım ne koku ne bişey 1.5 haftada 1 cm uzadı saçlarıda dökmüyo saç çıkarma özelliğide var şampuanın bence denemeye değerr.....

ya kizlar benim saclarim bir dönem maya ile isirgan biotin ile uzadi sonra halen yapiyorum uzamayi birakti sarimsagi ben 2 ay dan beri her gün dus aldigim icin her gün saclarima sürüp en az 5 dakkika bekletiyorum 2 aydan beri ama uzama olmadi birde bu benim ikinci sarimsak sampuani hazirlayisim birde sampuanim dogal yesilikler özlü sampuan exstradan kesin likle katki yok iyice inceledim dogal hersey ama uzamiyor neden acaba ya sen nasil bir sampuana koyuyorsun

nasıl kokmuyor yahu?mümkün mü böyle bişey?şampuanın yoğun kokusu mu bastıyıro acaba? bilemedim...

şampuanın markası farketmez normal kullandığın markaya 6,7 diş sarımsağı ez içine kat güzelce karıştır canım

nasıl kokmuyor yahu?mümkün mü böyle bişey?şampuanın yoğun kokusu mu bastıyıro acaba? bilemedim...

evet canım ama sen gene rahatsız hisseiyorsan ardından saç kremi kullan ya da başka bi şampuanla durula ben saç kremi kullanıyorum 2 hafta oldu hiç kokmuyo vallaopuyorumnanaktan

pwki gürleşme fark ettiniz mi?

saçı dolgun yaptığı kesin ama saç çıkardığınıda çok okudum internetteki araştırmalarımdan sonra denedim ve hoşuma gitti zahmetide yok neden olmasın dedim bakalım daha 2 hafta oldu gelişmeleri tekrar yazarım

ben de yapayım diyorum ama şampuanı ortak kullanıyoruz...evdekiler istemeyebilir...kfamdan geçiyo arada ama yapamam galiba...eyvahedigeldismile

arkadaşlar 1 haftadır bende deniyorum saçımda mütiş değişiklikler oldu saçlar gürleşti hacim kazandı yaa...saçımın yapısı dolayısıyla uzadını anlamıyorum ama fön çektirince belli olcak bakalım uzadığı kıvırcık çünkü inşallahh uzuyodurr kabaran saçlarımı bile bastırdı aryık jöle kullanmak yokkk sağolun payylaşım içinkaydirigubbakcemile5

Dökülmemi azalttı kesinlikle. Minik minik çıkan saçlarım var arada. Bebek saçı gibi,cansız... Umarım daha da iyi olacak

ben de geçen geçen hafta şampuanıma sarımsak koydum.hatta dip boyası da yapmıştım yani uzamayı net görebiliyorum ..1 cm tam olmadı ama yaklaştı..tam 7 günde ..bu arada koktuğunu söyleyenler vardı ben de aylardan beri düşünmeme rağmen kokar diye yapmıyordum..bi dener kokarsa atarım dedim şampuanı zaten yarımdı şampuanım..inanın hiç kokmadı hata ıslakken kokar diye bekledim ne ıslak ne de kuru iken kokmadı hatta arkadaşlarıma söyledim koklattım saçımı hiç kokmuyor dediler..rahatlıkla yapabilirsiniz derim..hatta 1 kaşık da bal koydum ben ve yumuşacık saçlarım ..sarımsakla da uzarsa çok memnun olucam

bi arkadaşta kokusunu ancak durulama suyuna sirke koyarak gider demişti ben bir kere yapmıştım maske olarak aman bir daha asla denemem valla içime işlemiş kokusu bayılacaktım evdekiler kokmuyor dedi ama ben kokuyo hissediyorum onun için kalsın ama sarısağı hergece bir tane yutmakta faydalıymş hem sadece saça değil herşey için faydalı sarımsak

hmm..
bal da katayım ozman

sarımsaklı şampuanda 4 yıkamamı gerçekleştirdim bakalım ne olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…