ben çok memnunum canım resmen uzuyo yani hemde saçı yumuşacık yapıyo
ya kizlar benim saclarim bir dönem maya ile isirgan biotin ile uzadi sonra halen yapiyorum uzamayi birakti sarimsagi ben 2 ay dan beri her gün dus aldigim icin her gün saclarima sürüp en az 5 dakkika bekletiyorum 2 aydan beri ama uzama olmadi birde bu benim ikinci sarimsak sampuani hazirlayisim birde sampuanim dogal yesilikler özlü sampuan exstradan kesin likle katki yok iyice inceledim dogal hersey ama uzamiyor neden acaba ya sen nasil bir sampuana koyuyorsun
nasıl kokmuyor yahu?mümkün mü böyle bişey?şampuanın yoğun kokusu mu bastıyıro acaba? bilemedim...
pwki gürleşme fark ettiniz mi?
7 diş sarımsağı küçük boyamu yoksa büyük boymu şamp. içine koydun. ?
ben de yapayım diyorum ama şampuanı ortak kullanıyoruz...evdekiler istemeyebilir...kfamdan geçiyo arada ama yapamam galiba...eyvahedigeldismile
ben de geçen geçen hafta şampuanıma sarımsak koydum.hatta dip boyası da yapmıştım yani uzamayı net görebiliyorum ..1 cm tam olmadı ama yaklaştı..tam 7 günde ..bu arada koktuğunu söyleyenler vardı ben de aylardan beri düşünmeme rağmen kokar diye yapmıyordum..bi dener kokarsa atarım dedim şampuanı zaten yarımdı şampuanım..inanın hiç kokmadı hata ıslakken kokar diye bekledim ne ıslak ne de kuru iken kokmadı hatta arkadaşlarıma söyledim koklattım saçımı hiç kokmuyor dediler..rahatlıkla yapabilirsiniz derim..hatta 1 kaşık da bal koydum ben ve yumuşacık saçlarım ..sarımsakla da uzarsa çok memnun olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?