Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

valla bugün fark ettiğim birşeyi hemen paylaşmak istedim. haftada bir sürdüğüm bir yağ var içinde bolca sarımsak yağı mevcut ve iki günde bir de saçımı sarımsak-ısırgan yağı ve çam terebentim olan şampuanım ile yıkıyorum ve tüy gibi yeni yeni saçlar çıkmaya başladı çokk mutluymm

sarımsak ve ısırgan yağı çok iiimiş zaten,ikisini karıştırıp mı sürüyorsunuz?

Gaza geldim gidip bakım yapıcam şimdi =)) Bu sarımsaklı şampuan işi iyi fikirmiş, her gün duş alıyorum, extra zaman harcamadan bakım yapmış olucam.

şampuanımın içine sarımsak yağı ısırgan yağı ve çam terebentin koydum önce onunla yıkıyorum sonra normal bi şampuanla koku falanda yapmıyor. çok memnunum

bende devam ediyorum günden güne sarımsak şampuano ağırlaştırıyo kokusu yıkadığımda biraz koku var gibi oluyo ama saç kuruyunca bişey kalmıyo saç diplerim çoktan çıktı saçıma artık saç kremi kullanmıyorum çünkü sarımsak yumuşacık yapıyoo süper ya ben çok memnunum

ben de başladım sarımsaklı şampuana ilk yıkamam olduğu için ne kadar uzadığını birkaç yıkamaya fark ederim ama gerçekten ilk yıkamada bile saçlarımın daha yumuşak olduğunu hissettm hiç koku da yapmadıyerimseniben

bende sarımsaklı şampuan yapıp kullananalrdanım.Gerçeten yumuşacık oluyor ve yeni saçlar çıkartıyor . herkes denemeli bence (:

benimde hiç uzamıyor işallah işe yara inanırmısnız 2 senedir 5 santim uzamadılar ya:(

tam bir hafta her aksam bikmadan usanmadan denedim. sac islakken cok kokuyor ama kurutunca kokusu gidiyor. yalniz sarimsak bekledigi icin bir hafta sonra artik kokusuna dayanilmiyor. son gunlere dogru artik kokmaya baslamisti sacimla beraber vucudumada sindi koku ellerime falan. hatta sarimsakli sampuani biraktiktan sonra sacimi her yikamamda tekrar ayni koku cikiyordu, yani sac islaninca yine sarimsak kokuyo. neyse ben herseyi deniyorum bunu da denemis oldum. insallah sizler guzel neticeler alirsiniz. kokusuna dayansaydim belki benim saclarda guclu kuvvetli uzuycakti ama dayanamadim.

kizlar eger cok sampuanla yaptiysaniz zamanla asiri derecede rahatsiz eder kokusu bence 100 grlik yada 75 grlik siselerde azar azar yaparsaniz hem taze olur hemde kokusu fazla agirlasmadan biter sampuan yyani bekledikce kötü kokar

ben biraz önce yaptım bu sarımsaklı şampuan işini banyoda hiç dökülmeyen saçlarım 15 - 20 tel koptu ama bıraz önce kuruttum dökülme olmadı mutluyum alkisalkisalkis onun dışında saçlarım kuru olmasına rağmen hala çok kötü kokuyor hatta kokuyu heryerımde hissedıyorum ığrenç birşey onun dışında güzel oldu ya bu ilk denememdi ama kokmuyor diyenler çok sanslı yada burunları tıkalı galiba
kızlar felaket kokuyorum belkıde saçım ıslak kalmıstır bıraz o yüzdende olabilir tabi:enbuyukkk:

ben 1 diş sarımsağı ezip suyunu sürmüştüm ama çok tiksndmkafamçokkarıştı
şimdiyse sirkkeyi kovaaya koyp yıkanyrm.ohh mis tertemizbayanssulusmile

Back
X