Gebeliğe Hazırlık Kızlar selamm ultrason görüntüme bakar mısınız acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tavanannaec

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
103
21
18
32
Kızlar selam kontrol için doktora gitmiştim yumurta ölçümü yaparken bi ultrason görüntüsü çıktı daha önce hiç karşılaşmadım bilgisi olan var mı acabaa doktorun hemşiresi bunu sakla ölçüm tarihine bakarız falan dedi ama kafam karıştı zaten randevu tarihimden görüyoruz onu iki görseli de eklicem yumurtayı ve diğer görüntüyü ikisi de aynı gün

Eklentiler

• IMG_9472.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9473.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
Rahim içi görüntüsü mü bu

İlk resim rahim duvarı değil mi?
İkinci de yumurta
Başka da hastalar var belki de karıştırmayayım diye vermiştir birdahaki gidişinde karşılaştırmak için. Bazı doktorlar yapıyor öyle

İlk resim rahim duvarı değil mi?
İkinci de yumurta
Başka da hastalar var belki de karıştırmayayım diye vermiştir birdahaki gidişinde karşılaştırmak için. Bazı doktorlar yapıyor öyle
Rahim duvarı mı bilmiyorum bişeyi ölçmüş ama aşağıda da 0.85 mm gibi bi değer yazıyor acaba kist mi

31 temmuzda regl olmuştum bu 9 ağustosta çekildi
Hmm peki yumurta hakkında ne dedi doktor o kaç mm olmuş? Sormamın nedeni şu yumurtlamaya yakın rahim duvarı kalınlaşır senin 0.8 mm olmuş kalınlaşmaya başlamış büyük ihtimal yumurtlama yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…