kızlar Sevdiğimin canı cok sıkkın:(

Önce tıp alanındayım deyip sonra lisedeyim tıp rahat gelir demek neyin kafası acaba?

"yapcaktıysanız" "felan" gibi kelimeler kullanan biri tıp hayal ediyor. Ygs/ Lys sınavlarında Türkçe soruluyordu değil mi?

Gerçi doktorları gözümüzde büyüttüğümüz kadar da yoklar, bilmem hangi bankadan alacağı mail için bizden mail rica eden 45 yaşında bir doktorun varlığı da mevcut şu memlekette. O hatun nasıl doktor oldu diye sorardım kendime, şu konuyla çok fena aydınlandım

Bak kardeşim (yaşın benden küçük),
Sen sevdiceğinin annesi değilsin, sen ders çalışırken nasıl oturup eşek gibi çalışıyorsan (benzetme) bırak o da çalışssın.Üzülüyorsa daha fazla ders çalışsın.Sen ona, onun kendisine kayırdığından fazla kayırma sakın.Onun derdini üstlenme.Önüne bak.O istedi, üzüldü diye hedeflerinden sakın vazgeçme.Güçlü ol.Sevdiğin de kendini toparlasın.

Benim anlayamadigim bir şey var. Ben hiç kalmadan tam yaşımda okula yazıldım buna rağmen 18 yaşında mezun oldum hatta 18 bitmek üzereydi. Sen nasıl 16 yaşında son sınıfta oluyorsun? Bende mi yanlışlık var birisi açıklık kazandırsa banada. Yoksa sen burda hepimizle alay mi ediyorsun?

bir abla olarak söylüyorum
ayrıl
madem böyle başarılı birisin ipsiz sapsiz adamla ne işin var
gün gelir sen benden iyisin der baskı yapıp okulu vs. bile biraktirur

Bu mantıkla ilerlersen arkadaşım tıpı bırak üniversiteye bile giremezsin. Sınava girmeden, sonuçları görmeden, üniversiteye yerleşmeden tıp okuyorum demek nasıl bir mantık ?! Aynı yaştayız seninle 2 yıldır çıktığınıza göre 15-16 yaşında sevgili oldunuz. Onsuz hayatı nasıl bu kadar çabuk düşünemez oldun? Bunlara kafa yoracağına ders çalış arkadaşım. Zira sınava az kaldı.

bak canım konunu okudum sana ilk önce şunu söylemek isterim başarılıyım diyorsun Allah yolunu açık etsin ama her şeye kesin gözüyle bakma derim daha lisedesin ve senin o tıp kesin gelir dediğin şey hiç kolay deği sınav stresiydi, yanlışlıktı her şey birbirine karışır kazanamazsın hayal kırıklığına uğrarsın bunları seni üzmek içi söylemiyorum ama fen lisesindeyim demişsin nasıl liselerden en iyi bölümler çıkarken nice liselerden nasıl bölümler çıkıyor haberin olsun sadece senin için hayırlısını diliyorum konu sevdiceğine gelirse eğer benim düşünceme göre erkekler böyle meslek konularında vs kadınlardan biraz üst kısımda durmayı tercih ediyor sanırım kendilerini düşük görmek istemiyorlar ama gerçekten seviyorum diyorsan ona aşıksan bunu ona hissettirmeli ve onu seçtiği bölüm rütbesi vs onun için değil kendi olduğu için sevdiğini belirt bence ama evlilik için daha çok erken ve hayat kimbilir karşına neler çıkaracak iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…