bir askerden gelsin ...görür o neler yapıcam ona..:mymeka:
kesinlikle pilara katiyorum..
sende gerekli gereksiz her konuda alinganlik yap..
bu sekilde anlayabilir, karsidakini ne kadar zor durumda biraktigini.
canım benimkide askerde oranın psikolojisinden ötürü alıngan ve bi değişik oluyolar üzülme ve onuda daha beter üzme bence aynen şimdilik bende alttan alıyorum ama askerden bi gelsin aynılarını bende ona yapcam. şimdilik destek olcaz onlara napalım.
ya beni kuklaya çevirdi yasenağlama altan ala ala bir hal oldum.. ben altan aldıkça şımarıyor sanki :mymeka: bir gelsin ben ona neler yapıcam:mymeka:
sanki beni anlatıyosun valla. bi ara benimde psikolojim bozulmuştu aynen sonra farkına vardı çok üstüne geldim beni idare ettiğin için teşekkür ederim dedi. bakalım bkaç gündür iyi nekadar sabredecek merak ediom
bence bunlar düzelmez.. 3 gün melek gibiler 5 gün yine dengesizleşirler.. benim ki de böyle diyor
yok birliyorm çok üstüne geliyorm
yok bir daha olmayacak
tamam cnm
ama yine aynı yine aynı.. Ve ben bu dengesiz seviyorm ya.. Bendemi dengesizm ne.. Valla benimde psikolojimi bozdu.. bir tlfnu duymayyım kavga kıyamet birde üstüne küsüyor :mymeka:
alıştı tabii sürekli altan almama şekerim.. bir gelsin tmyy ortak planlar yapıp bunları fitil fitil getiriz burunlarından:roflol: çoktan hakettiler çoktan.. kaydirigubbakcemile5
valla bazı arkadaşlarım sevgililerini askerdeyken bırakmıştıda çok kımıştım onlara şimdi onarı çok ii anlıom:))) ama ben bırakmam kıyamam ona askerden gelsin dediğin gibi bizde onlara kaprislerin en gıcığını yapalım. kısasa kısashihoyyyt
Allah sabır versin bize ne diyim şu durumda sadece sabıra ihtiyacımız var 268 gün daha sabrecem benneyaptımkievt cnmsüprizzzzz o günler bir gelsin hayırlısyla ona neler neler edicmkötükedihüso bende bırakamam o bana kıyıyor ama ben ona kıyamam böyle bir andasenağlama
Allah sabır versin bize ne diyim şu durumda sadece sabıra ihtiyacımız var 268 gün daha sabrecem benneyaptımki
üzülme başka topikte okumuştum seninki kısa dönemmiş sen daha az sabredecen cnm:))) bide işe bu tarafından bak ve şükret:lepi:
100günmü azmı kız 100gün az desem bizimkine bide onun için kavga ederiz düşün yani:))))))
:roflol::roflol::roflol: kız bizimkiler kardeş mi ne:1shok: gerçekten çok benziyorlar birbirlerine:1shok:
canım akserdeyken öyle oluyorlar
çünkü orada çok yalnızlar....
idare etmek laızm
ben yle yapıyorum
ayy seninkide mi öyle oldu life:çok üzgünüm: bizede burada askerlik yaptırıyorlar ya hiç farkında deiller ama bizim ki daha zor.. Hem bekliyorz hem zırıl zırıl her akşam aglıyorzsenağlama hem naz çekiyorz hem altan alıyorz.. işimiz zor vallabenneyaptımki
evet cnm maaleseff çekiyoruzzz ama gelinc einş. mükafatını alıcaz tmm mı=):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?