kızlar sevgiliniz ne kadar alıngan

gamyoncuiremsu ohooooooooooo bende sinirmi dersin alınganlıkmı dersin hepsi var :bbo:
o da sinirinin benden kaynaklandgını söylüyor vallakafamçokkarıştı

mesela ben çok sinirli bi yapıya sahiptim...hemen sinirlenir bağırırdım..ama artık susmayı öğrendim çünkü sevgilim o kadar sinirlenio ki benim sinirime yer kalmıo..:1no2:
ama çok alınganım..hemen üzülüyorum...

çoğu olumsuz lafıma alınır tabiki bende onun karşılıklı alınganlaşırıs biz sırnaşık şey

herhalta alınıyo yahu!benmki de askerde ..evet ordayken daha bi çocuklaşıyolar dengeler altüst oluyo sanırım.dakkada bi alınıp tlf 'tamam ben kapatıorum hadi..'ler başladı bizde klava:Artk döndüklerinde olgunlaşmış olurlar diye umalım needelim kıslar yerimseniben gerçi hakkını yememek lasım bazen de askerde olduunu unutturacak kdr çok eğlendirio beni.anaam ayaküstü ösledim mi ne! :asigim: sırnaşık şey

alınganlık yapmadı bugüne kadr.. genelde ben alınırım. çok belli etmem ama içim içimi yer.

off benimkide alıngan oluyor zaman zaman ve çıldırtıyor beni.. yaa okadar düzgün konuşuyorum,düşüne düşüne kırılmasın yanlış anlamasın diye..
Alıyor cümleyi evirip çeviriyor.. hıh ben mi suçluyum şimdi böyle demek istiiyosun bilmem ne..Çok üzgünüm çoook
Demek istemediğim noktayı alıp alınganlık yapacak bişey buluyor... yaa okadar güzel şey söylemişim arkadaş onlara cvp versene.. tövbe tövbe yaaklava:

benim aşkım hiç alıngan deyildir.ee öyle olması çok daha iyi bence genelde ben alınırım bazen hiç olmicak bişeyede alınırım uyuz etmek için :) hemencik herşeye sinirlenen kızan bi yapım var o beni yatıştırır :)

Benim sevgilim aşırı alıngan. Bu alınganlığından sebebini bilmediğim şekilde 1 haftadır benle konuşmuyor resmen küstü. Onu olgun bilirdim ama ben daha olgunmuşum. 30 yaşında sebebini bilmediğim bir şekilde bana küstü. Herkes haber bekliyor seni ararsa bize mesaj çek diye. Allahım kolaylık ver.

çok alıngan ve bişeye alındığı zaman triplere girer, başka şeylerle ilgilenmeye başlar, "aşkım bi sorun mu var, yanlış anladın" falan diye toplamaya çalışırım, "bişey yok" der sonra biraz daha üstüne gidersem sinirlenir, bağırmaz ama burnundan solumaya başlar hissederim, sonra özür dilerim falan affeder Allah'tan 12 saatten fazla küs kaldığımız olmadıkaydirigubbakcemile

Benimki alıngan değildi. En kötü kavga ettiğimiz zamanlarda bile alınganlık yapmazdı. Ama son 1 haftadır alınganlığı üstünde valla ne yapacağımı şaşırdım. kaydirigubbakcemile

o değilde ben çok alınganım hele bazen çok fena oluyorum istemesemde...:gitme:

benim alınganlıklarımdan ona sıra gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3
çok duygusalım ve çok çabuk ağlıyabiliyorum :sinifsinif: o yüzden hiç alınganlık yapmaz hani sanki bana güçlü durmayı öğretebilmek ve hayatta her şeye kafayı takıp üzülmeyince her şeyin daha güzel olduğunu bana ispatlamak için böyle davranıyor boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…