inşallah cnm inşallahhihoyyyt birde bunların asker dönüşü psikolojileri varbir sürede onu mu çekicegiz şimdi biz:çok üzgünüm: aslında ne kadar büyük fedakarlık yapıyorz bunun değerini anlarlar dimi elbetgamyoncuiremsu
inşallah cnm inşallahhihoyyyt birde bunların asker dönüşü psikolojileri varbir sürede onu mu çekicegiz şimdi biz:çok üzgünüm: aslında ne kadar büyük fedakarlık yapıyorz bunun değerini anlarlar dimi elbetgamyoncuiremsu
illaki herzaman biz alttan alacağız offff keşke bizde erkek olsaymışız ne zormuş bayan olmak yaaaa. askere gidene kadar gidiş psikolojisi gittikten sonra askerlik psikolojisi geldikten sonra dönüş psikolojisi eeeeee bizde olduk sinir hastası ozamana kadar yanikaydirigubbakcemile2
illaki herzaman biz alttan alacağız offff keşke bizde erkek olsaymışız ne zormuş bayan olmak yaaaa. askere gidene kadar gidiş psikolojisi gittikten sonra askerlik psikolojisi geldikten sonra dönüş psikolojisi eeeeee bizde olduk sinir hastası ozamana kadar yanikaydirigubbakcemile2
Allah kolaylı versin yawrucuğumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Nişanlınız var hava mı atoyrsunuz bana hııııkaydirigubbakcemile
Olsun isterem tebi..
Naz da yapsın..ben çekerim ayol..sırnaşık şey
Şaka bi yana alıngan olması zor iş yaa..
Adam gibi alttan al sonra...
Alınganlıkla birlikte yanlış anlaşılmakta geliyor çünkü..
Sonra ama aşşkım ben öyle demek istemedim..
Karşı tarafta ses yok..
Hadi ama özür dilerim..
Falan filan...
Zor iş..ama öyleysede değiştiremezsin..bunu ömür boyu çekecek insan lazım..
Hee bu arada asker konusuna hiç girmiyorum..
Bi tecrübem yok olmazda inşalaaaahhh...:))
benimki alıngan diil de çok sinirli...benim eserimmiş onun siniri :lepi:
zaten bi erkeğe trip yapmak küsmek falan yakışmaz beaa..ne o öle kız gibi kaydirigubbakcemile
alınganlıgı guzelce ıfade edebılıosa, tatlılıkla alındıgını bellı edıebılen bırıyse, ne mutlu bızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?