Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Sadece çıkmış sorulara çalışıyordum kızlaaaaar acayip heyecan yaptım
ingilizcede bitti uygarlık tarihine geçtim
Az kaldı sınava

canım sadece sorulara çalışma önerim bu kısa süre içerisinde biraz da göz gezdir.ne bölümünde okuyorsun?

perim seni de ekledim

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........23..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........6..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........41.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........18.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........17.........
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......44........-..........5.....
esoesin............78.......-............22
GoldenVenus.....22......-.............2...

hımm.. ben bu yıl önlisansdan gircem ama umudum yok bizim bölümden çok az alım oluyor bende kpss ye odaklandm
Ya kızlar ben bişi duydum aöf kredili sisteme geçio die.. çaneğrisi vs. doğru mu??

hımm.. ben bu yıl önlisansdan gircem ama umudum yok bizim bölümden çok az alım oluyor bende kpss ye odaklandm
Ya kızlar ben bişi duydum aöf kredili sisteme geçio die.. çaneğrisi vs. doğru mu??

çan eğrisini bilmiyorum ama gelecek yıl açıköğretimin tüm bölümleri kredili sisteme geçiyor

selam kızlar bende işletme 2 deyim alltan matematik dersim var sadece verirsem eğer ki vericem 3 olucam artık :18::18::18:

Ben pazarlama mezunuyum işletme 3 teyim. ben kpss odaklandım. aöf çalışmak zulüm gibi geliyor.
Benim bölümde de hatrı sayılır atama yok ama hedefim 90 üstü kendi bölümümden 82-88 atanan var. Hem düz memurluk da istiyorum bakalım nasip kısmet herşey..

çan eğrisini bilmiyorum ama gelecek yıl açıköğretimin tüm bölümleri kredili sisteme geçiyor

cnmm bu kredili sistem bizide tutacak demi?? Kredili sisteme geçmek avantaj mı dezavantaj mı ?? 2 yıllık okuduğum myo da da tabi bütün örgünler gibi kredili sistem vardı ama ne bilim aöf de kredili sistem nasıl olucak??:44: Hele bi de çan eğrisine geçersek bence yandk.. Millet çıkmş soruları ezberlio en az 60-70 alıo ortalama kesin 60 olur artık :26:

canım seneye tüm bölümşer kredili olucak ,Kredili sisteme geçen arkadaşlar hala sisteme anlamakta güçlük çekiyor.bakalım nasıl olacak ben çok merak ediyorum bu redili sistemi.çan eğrisi ne onuda bilmiyorum ya hoş.valla ben soru ezberliyorum konu çalışamıyorum ,allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kedili sistemde ortalamalar inşallah çok yüksek olmaz yoksa önceden her dersten 50 ile geçiyorsak.. Oratlama mesela 3.00... o zman her dersten 50 ya da 55 aldık ortalamamız 2. 80 de kaldı o zaman malesef bazı derslerden kredisi yüksek olan derslerden ne kadar yüksek puan alırsak o kadar ortalama puanımız yükselicek yani her dersten 50 almak yetmycek bazı derslerden yükseek almak gerekicek

Çan eğrisi olursa o kötü olablr... çünkü aöf de herkes çıkmş sorları ezberlio 70-80 alıo.. herkesin yüksek puan aldığı derslerde ortalama 60-70 olursa bizde 50 alırsak geçemioz maleseff yani benm mezun olduğum dumlupınarda öyleydi hem kredi vardı hem de çan eğrisi... Ama herkesn zorlandığı düşük aldığı derslerden 35-40 la bile geçtğm olmuştu ama aöf de bazı kolay derslerde çıkmş soruları ezberleyp çok yükseltrlerse arkadaşlar o zaman kötü olur

Bende merak ediyorum şu kredili sistemi inş bizi zorlamaz sınıf geçme ortalaması çok yüksek olmaz

Marguna bu arada cnm beni 50 ünitede 20 yazabilirsn

Türk vergi sistemi bitti sonunda ama gerçi elimde 750 kadar daha Türk vergi sistemyle ilgili soru var onları çözmem lazım.. Çıkmış soruları var 1999-2012 arası sorular bide murat yayınlarının sonunda da 4-5 kadar vize denemesi var... bide nokta atış kitapçığına da bakıcam Anadolu ünv. verdği kitabın sonunda ki denemelerden 4 tanesini bitrmştim 5. üniteden itibaren duruyor 40 kadar da orda var.. hesapladım işte 750 civarı onlar beni en az 2 gün oyalar :26: sonra da önce bitrdğim devlet bütcesi ve idare hukukunu da biraz azıcık tekrar edip sonra alttan aldığım iktisada giriş dersine geçmem lazım... 3-4 günden aşağı iktisada girşe geçemem.. Neyse mikro iktisattan sorumluyum vizede mikro iktisadım iyiydi çok fazla oyalanmam günde en az 2 ünite çalışırım.. iktisada girişi de en fazla 5 günde bitrmmem lazım tam sınava 1 ay kala diğer 3 derse başlamalıyım uluslararası iktisat, iş ve s.g. hukuku, para teorisi......... kalıo gerieeeeeee offfff çok sıkıldım artık........

prensesperi......47.......-...........19..........
goldflay...........50........-..........20.........

off tatlım bende çok sıkıldım ya geçen haftalarda baya düzenli çalışırdım ama .bu hafta hiç canım istemiyor.nabarız bilmem

Cnm sen bayağı ünite bitrmşsn sıkılmakta çok haklsın
Ama sıkılmycaz devam edicez başarıcaz inşallah... Allah emeklerimizi inşallah boşa çıkarmaz..

mrb merguanacım benimde 35 ünite var sadece 1 ünite çalışabildim.. Benide ekler misin canımm

Tabiki tatlım eklerim.hoşgeldin.iyi çalışmalar

prensesperi......47.......-...........19..........
goldflay...........50........-..........20.........
GaZeL..............35......-.............1...

merabalar kızlar nasıl gidiyo bakalım merguanacım teşekkür ederim listeyle ilgilendiğin için sen yine ilgilenmeye devam et lütfen bizim problemler temmuz ağustos ayı çözülcek gibi duruyo inşallah fakat bu süre içnde il değiştirdiğim için ben vize ve finallre giremicem ancak bütlere girebilirim onda da 70 ve üstü alırsam direk geçebiliyorum diymi kızlar:26: ben böyle biliyodumda:26: şimdi den bütlere çalışıyorum tüm kitabı bitircem inşallah geçerim de inşallah dondurmaya da gerek kalmaz :18: çok çalışmam lazım şimdiden başladım murat yayınlarının yardımcı kitapları haricinde bir de soru bankasını aldım burda da ara ara ancak bir kitapcıda bulabildim Allah yardımcımız olsun kızlar şu seneyi bi atlatalımdaa...

canım bildiğin gibi çalışıyoruz.sen nasılsın ? keşke gelsen ya
ne demek canım ilgilenirim tabi.ne güzel canım bütünlemelerde geçersin inşallah.70 in üstünde geçiliyor.bende öyle biliyorum.Herşey gönlünce olsun. .

piolinim canım taşındın mı sen :26: zordur be taşınmak Rabbim kolaylıklar versin inşallah bütte hepsinden geçersin

merguana canımm yaaa editörlüğün hayırlı olsun canım çalıştığım ünite sayısı 32 üff zamannn daraldı yaaa hızlanmam lazımm :18: hoş çalıştıklarımın hiç biri aklımda yok ( çokkk sık sağlık sorunlarım oldu , rahatsızlıklarım) neyse başta sağlık olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…