Sadece çıkmış sorulara çalışıyordum kızlaaaaar acayip heyecan yaptım
ingilizcede bitti uygarlık tarihine geçtim
Az kaldı sınava
canım ben emlak yönetimi 2.sınıf okuyorum baştan yani.ben aöf ye odaklandım.diplomayı görmeden kpss ye hayatta çalışmam.
Vize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........19..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........6..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........41.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........18.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........17.........
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......44........-..........5.....
esoesin............78.......-............22
GoldenVenus.....22......-.............2...
hafta sonu 4 ünite bitirebildim :44::44: bu yıl çok zor ya..konuyu çalışıyorum birsürü ayrıntı hangisini öğreneceğimi şaşırdım.çok zorlanıyorum
hımm.. ben bu yıl önlisansdan gircem ama umudum yok bizim bölümden çok az alım oluyor bende kpss ye odaklandm
Ya kızlar ben bişi duydum aöf kredili sisteme geçio die.. çaneğrisi vs. doğru mu??
çan eğrisini bilmiyorum ama gelecek yıl açıköğretimin tüm bölümleri kredili sisteme geçiyor
cnmm bu kredili sistem bizide tutacak demi?? Kredili sisteme geçmek avantaj mı dezavantaj mı ??2 yıllık okuduğum myo da da tabi bütün örgünler gibi kredili sistem vardı ama ne bilim aöf de kredili sistem nasıl olucak??:44: Hele bi de çan eğrisine geçersek bence yandk.. Millet çıkmş soruları ezberlio en az 60-70 alıo ortalama kesin 60 olur artık :26:
canım seneye tüm bölümşer kredili olucak ,Kredili sisteme geçen arkadaşlar hala sisteme anlamakta güçlük çekiyor.bakalım nasıl olacak ben çok merak ediyorum bu redili sistemi.çan eğrisi ne onuda bilmiyorum ya hoş.valla ben soru ezberliyorum konu çalışamıyorum ,allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Marguna bu arada cnm beni 50 ünitede 20 yazabilirsn
Türk vergi sistemi bitti sonundaama gerçi elimde 750 kadar daha Türk vergi sistemyle ilgili soru var onları çözmem lazım.. Çıkmış soruları var 1999-2012 arası sorular bide murat yayınlarının sonunda da 4-5 kadar vize denemesi var... bide nokta atış kitapçığına da bakıcam Anadolu ünv. verdği kitabın sonunda ki denemelerden 4 tanesini bitrmştim 5. üniteden itibaren duruyor 40 kadar da orda var.. hesapladım işte 750 civarı onlar beni en az 2 gün oyalar :26: sonra da önce bitrdğim devlet bütcesi ve idare hukukunu da biraz azıcık tekrar edip sonra alttan aldığım iktisada giriş dersine geçmem lazım... 3-4 günden aşağı iktisada girşe geçemem.. Neyse mikro iktisattan sorumluyum vizede mikro iktisadım iyiydi çok fazla oyalanmam günde en az 2 ünite çalışırım.. iktisada girişi de en fazla 5 günde bitrmmem lazım tam sınava 1 ay kala diğer 3 derse başlamalıyım uluslararası iktisat, iş ve s.g. hukuku, para teorisi......... kalıo gerieeeeeee offfff çok sıkıldım artık........
Cnm sen bayağı ünite bitrmşsn sıkılmakta çok haklsın
Ama sıkılmycaz devam edicez başarıcaz inşallah... Allah emeklerimizi inşallah boşa çıkarmaz..
mrb merguanacım benimde 35 ünite var sadece 1 ünite çalışabildim.. Benide ekler misin canımm
merabalar kızlarnasıl gidiyo bakalım merguanacım teşekkür ederim listeyle ilgilendiğin için sen yine ilgilenmeye devam et lütfen bizim problemler temmuz ağustos ayı çözülcek gibi duruyo inşallah fakat bu süre içnde il değiştirdiğim için ben vize ve finallre giremicem ancak bütlere girebilirim onda da 70 ve üstü alırsam direk geçebiliyorum diymi kızlar:26: ben böyle biliyodumda:26: şimdi den bütlere çalışıyorum tüm kitabı bitircem inşallah geçerim de inşallah dondurmaya da gerek kalmaz :18: çok çalışmam lazım şimdiden başladım murat yayınlarının yardımcı kitapları haricinde bir de soru bankasını aldım burda da ara ara ancak bir kitapcıda bulabildim Allah yardımcımız olsun kızlar şu seneyi bi atlatalımdaa...
piolinim canım taşındın mı sen :26: zordur be taşınmak Rabbim kolaylıklar versin inşallah bütte hepsinden geçersinmerabalar kızlarnasıl gidiyo bakalım merguanacım teşekkür ederim listeyle ilgilendiğin için sen yine ilgilenmeye devam et lütfen bizim problemler temmuz ağustos ayı çözülcek gibi duruyo inşallah fakat bu süre içnde il değiştirdiğim için ben vize ve finallre giremicem ancak bütlere girebilirim onda da 70 ve üstü alırsam direk geçebiliyorum diymi kızlar:26: ben böyle biliyodumda:26: şimdi den bütlere çalışıyorum tüm kitabı bitircem inşallah geçerim de inşallah dondurmaya da gerek kalmaz :18: çok çalışmam lazım şimdiden başladım murat yayınlarının yardımcı kitapları haricinde bir de soru bankasını aldım burda da ara ara ancak bir kitapcıda bulabildim Allah yardımcımız olsun kızlar şu seneyi bi atlatalımdaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?