meraba canımistersen senide ekleyebilirim listeye burdan takip etmiş de olursun.
Kızlar ben hala yerimde sayıyorum bişey bitirebildiğim yok.Ama bugün inşallah bitirp eklerim kendimi de
meraba canımistersen senide ekleyebilirim listeye burdan takip etmiş de olursun.
Kızlar ben hala yerimde sayıyorum bişey bitirebildiğim yok.Ama bugün inşallah bitirp eklerim kendimi de
merhaba kzlar , aranızda 4. sınıf işletme olanlar var mı ?
İK. yönetimiyle başlıyorum acaba vizeye akdar kacıncı uniteye kadar sorumluyuzz ?
ebruli ve sinoplu57 listeyi buraya yapıştırıyorum sizleri de ekliyorum. vizeye kadar çalışmanız gereken toplam ünite sayısını hesaplarsanız ve şuana kadar çalışmış olduğunuz ünite sayısını da söylerseniz yazıcam. Başarılar kızlar..
Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....20...
merguana - ......68........-.....36.........
PrensesPeri ......43....- .......4.......
bulancak..........60....-.......34.......
susu...............?......-.......?.......
ela...............?.........-.......4.....
duygu c........68........-......13.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........?.........
Bende 1 ünite daha bitirdim ekledim kendimi de
kızlar mesela sorumlu oldugum ünite 1 ve 8 yazıyo ya 8.ye kadarmı yoksa 8de dahilmi?
selam kızlar bende yeni katılıyorum aranızasosyal hizmetler 1. sınıftayım ben toru-topu 10-15 ünite çalıştım tüm derslerden çok geriliyorum işin içinden çıkamayacağım paniği sardı her yanımı :18: yardımlarınıza desteğinize çok ihtiyacım var bu hazırladığınız liste çok güzel peki bu nisandaki sınav ara sınav demi kızlar :26: final sınav hangisi :26: aydınlatırsanız sevinirim :18: :26: hepimize Rabbim zihin açıklığı versin
hoş buldum canım çok sağol :87: sağol canım aydınlattığın için
Tatım hoşgeldin sen de aramıza.
Şimdi ara sınava çalışıyoruz. Ara Sınav Nisan'ın 2-3 ünde.
Finaller ise Mayıs'ın 28-29'unda oluyor.
Başarılar sanada, 15 ünite iyidir tatlım zamanın var telaş etme.
Bu tempoda git ama daha da yavaş ilerleme :)
hoş buldum canım çok sağol :87: sağol canım aydınlattığın içinpeki şu eylül ayındaki sınav nedir ? :26: sağol yaa bende kendimi bayağı gerilerde hissetmiştim inşallah canım daha sıkı-sıkı çalışıyorum ve çalışacağım :81: sizlerede başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?