kızlar yine yardım istiyorum sizden çok ister oldum ama napıyım inanın kafam sepet oldu artık kitap okumakdan.şimdi ben kitapları bitirdim.test çözüorum artık ama yanlışlarım çıkıor ve kitapları tekrar yapmak istemiorum çünkü kafam artık almıyor elimde son 10 yılın çıkmış soruları var her dersten 400-450 arası sorular artık ben bunlara mı kapaklanıyım kitaplarımı kenara bırakıyım diorum ya bu 450 sorudan 20 tanesi çıkmazmı yaaaa
Kızlar bu hafta tekrara başladım.. Muhasebeden hiç anlamıyorum ya tek korktuğum ders o kızlar ya :26:
ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin
canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir
ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin
canım olumlu düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.hayat karmasasıyla aklım o kadar dolu ki derslere odaklanamadıgı farkettim son günlerde.şimdiye kadar çalıştıklarım belki sınavda aklıma gelir.hayırlısı olsun
canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir
cnm bölümün ne??
neden bu kadar stres yaptıgımı anladım.okudugum aklıma girmiyor konsantre olamıyorumdün tekrardan sonra çözdüğüm sorular yanlış çıktı hep.tüm üniteleri bitirdim tekrarda yapıyorum ama odaklanamıyorum.sonuçlarım çok parlak gelmeyebilir.şmdiden kendimi hazırlasam iyi olacak sanırım :18::18:
işletme canım senin bölümün ve sınıfın ne???
bu arada biraz önceki msjımı düzeltmeye çalışırken bikaç kere yazmış oldum kusurabakmayın
cnm iktsat benm bölüm 3. sınıfım... işletme dersleri muhasebeden dolayı zor.. işletme okuyorsan muhasebe mantğnı iyi öğrenmn lazım cnm her yıl bi tane muhasebe dersinz oluyor.. bizim allahtan tek 1. sınıfta vardı...
Benim 2 dersim alttan kaldı istatistik ve tarih
3 derste bu sene den var maliyet muhasebesi,iş ve sos güv.hukuku,yönetim bilgisi
bide işin komiği benim mesleğimde muhasebe ama maliyet muhasebesi çok başkaymış yaa 1 ve 2 sınıfta muhasebe derslerinden büt.ye bile kalmadım ama maliyet muhasebesi çok ters mantıkta
cnm benm yakın bi arkadaşımın da mesleği muhasebe ve işlet 3. sınıf.. o da aynısını söylüyor.o da aynı şeyden şikayetçio karacan ın nokta atışlarına çalışıyor
Kızlaaaaaar
Beynim durdu artıııııııııııık beeenim yaaa sanki hicbirsey yokmus kafamda gibi
Benim 2 dersim alttan kaldı istatistik ve tarih
3 derste bu sene den var maliyet muhasebesi,iş ve sos güv.hukuku,yönetim bilgisi
bide işin komiği benim mesleğimde muhasebe ama maliyet muhasebesi çok başkaymış yaa 1 ve 2 sınıfta muhasebe derslerinden büt.ye bile kalmadım ama maliyet muhasebesi çok ters mantıkta
gülincim,
Bende işletme 3. sınıfım. Diğer dersleri hallettim. Maliyetin sırf sözellerine çalıştım. Finansa hiç bakmadım. Şöyle bi okucam bugün çıkmış soruları çözücem.
O dersi nasıl verdin? Ya ben muhasebe bilmiyorum ki nasıl veriyim. Çok saçma..
Finansa nasıl çalışmamı önerirsin son 4 gün :)
Olmadı finalde,bütte veya seneye veririm artık 1 dersi.
Of of çalışıyorum çalışıyorum beynimde birşey yok.
İktisatta sayısal ders var mıydı?:26:
Canım inan ben 3.sınıfta ki geçtiğim derslerimi her karanbole geçtim ders pek çalışamadım sadece son 3 yılın sorularını çözmüştüm en güzeli aslında soru çözmek ilk 2 senede de soru çözerek son 2 hafta çalışarak geçtim,3 ağır diye ders çalışıyorum bide sınıf tekrarıyım ya şansa kalmasın diyorum ama yok sonuç hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?