Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Ben geçen sene karacan nokta atış tan çalıştım bu iki derse ve %80 aynısı birebir çıktı.. Benim bölümüm geçen sene geçmişti kredili sisteme o yüzden büyük ihtimal bu senede çıkar o sorulardan diye düşünüyorum..

E süper o zaman Çan eğrisi iyidir Ben sadece kitaptaki soruları çözdüm başarılı olacağıma inanıyorum

Sadece kitaptaki sorularımı çözdün o zaman konularıda iyi çalıştın sanırım... Bana ünite sonundaki sorular basit gibi geliyo... Sormazlar diye düşündüm hep..

Ben anayasa hukuku dersinden baya bi tırstığım için arkadaşımdan kaymakamlık kitabını aldım onun içindeki anayasa hukuku sorularına bakıyorum bide..
:18:

bölümün nedir arkadaşım öğrenebilirmiyim elimde son 10 yılın çıkmış soruları var ama e öğrenmedekilerle aynı değil kafam karıştı acaba kredili sisteme göremi basıp da satıyolarki

Dış ticaret okuyorum ben 1. sınıf bir şey yok öyle deli gibi çalışacak. Matematik ingilizce teknoloji hiç bakmıyorum zaten, muhasebe iktisat sayısal dersler onlarda zorlamaz gibi geliyor. Hukuka giriş genel kültür gibi bilmediğim bir şeyler karşılaşmadım henüz. Sosyoloji biraz isim hafızası gerektiriyor ona da sınavdan önce tekrar göz atacağım. Benim için böyle en azından. Anayasa hukukunu bilemiyorum zorlayabilir.

bölümün nedir arkadaşım öğrenebilirmiyim elimde son 10 yılın çıkmış soruları var ama e öğrenmedekilerle aynı değil kafam karıştı acaba kredili sisteme göremi basıp da satıyolarki

Bölümüm adalet ben internetten getirttim karacan nokta atış sorularını ama dediğim gibi sadece inkilap ve türk dili bütün bölümlerde olan dersler olduğu için çıktı sanırım.. Ben diğer derslerimide ordan çalıştım ama bu iki ders hariç hüsrana uğradım.. Şimdide çıkmış sorulardan çalıştım..

ekliyorum canım

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................22.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30.................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28.................20...................-...............20......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-..............28.....................

gulenkalp........................31............... ....-...........20...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................

betulyakup........................8............... ......-..........8.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

canım şu nokta atışı meselesini bi izah edermisin... nedir nokta atışı?? çok cahil kalmışım :)
hep geçiyor ama merak ettim...nokta atışı nedemek??

canım şu nokta atışı meselesini bi izah edermisin... nedir nokta atışı?? çok cahil kalmışım :)
hep geçiyor ama merak ettim...nokta atışı nedemek??

Tatlım karacan nokta atış kitapları diye geçiyo işte googleden bi arat istersen .. Bende iş yerindeki arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım..

Çıkmış sorular var içinde ama sorular müthiş dediğim gibi birebir çıktı sadece inkilap ve türk dilinden tabi..

28 ünite bitirdim yarına kadar son gaz devammm:18::18::18:

28 ünite bitirdim yarına kadar son gaz devammm:18::18::18:

kızlaryarın buraya giremezsem eğer hepinize şimdiden başarılar dilerim.Umarım çalışmalarının karşılığını alır herkes :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................22.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................28.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30.................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28.................20...................-...............20......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-..............28.....................

gulenkalp........................31............... ....-...........20...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................

betulyakup........................8............... ......-..........8.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

bugün son gün
yarın napıcaz bakalım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşallah saçma sapan sorularla kaşılaşmayız
hadi hayırlısı herkes için

Ben çok stres yaptım çok korkuyorum 9 ders var hepsini birbirine karıştıracakmışım korkusu varr.Allah hepimize başarılar nasip etsin inşallah benim tek dersim güme gitti diyebilirim.Çok gıcık bir ders kurumsal iletişim algılayamıyorum bir türlü saçma sapan geliyor banaa

Merhabalar hepınıze yarın kı sınavda basarılar dılıyorum...
Herseyın bası saglık, saglıgınız yerınde olsun da gerısı bı sekılde olur ınsallah...
Ben ısletme 4. sınıfım tekrar yapıyorum, sadece 3 dersım var...
Hamıleyım ve kanama sıkayetı ıle hastaneye yattım dun cıktım, yerımden kalkmam bıle yasak dolayısıyla sınava gıremıycem...
İnsallah fınalere gırebılırım yoksa bu sene güme gıdecek...

Allah yardımcınız olsun...

Başarılar kızlar birazdan yarınki derslerimin çıkmış sorularını çözücem, yarında pazar gününkileri.
Bitse de gitsek modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…