- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kızlar yaa ünite sonlarındaki sorulardan çıkarmıki.bide atatürk ilke ve inkilapları ,türk dili geçmiş yıl sorularına çalışsak bunlardan sınava girecek olan varmı.bana bu iki dersin kitapları çok karışık ve uzun geldi.hayatda anlamam okusam çok uzun yaa akıl verin bişi deyin ay çok panik oldum yaaa
E süper o zamanÇan eğrisi iyidir Ben sadece kitaptaki soruları çözdüm başarılı olacağıma inanıyorum
Ben geçen sene karacan nokta atış tan çalıştım bu iki derse ve %80 aynısı birebir çıktı.. Benim bölümüm geçen sene geçmişti kredili sisteme o yüzden büyük ihtimal bu senede çıkar o sorulardan diye düşünüyorum..
Sadece kitaptaki sorularımı çözdün o zaman konularıda iyi çalıştın sanırım... Bana ünite sonundaki sorular basit gibi geliyo... Sormazlar diye düşündüm hep..
Ben anayasa hukuku dersinden baya bi tırstığım için arkadaşımdan kaymakamlık kitabını aldım onun içindeki anayasa hukuku sorularına bakıyorum bide.. :18:
bölümün nedir arkadaşım öğrenebilirmiyim elimde son 10 yılın çıkmış soruları var ama e öğrenmedekilerle aynı değil kafam karıştı acaba kredili sisteme göremi basıp da satıyolarki
piolincim 8 ünite daha çalıştım 28 oldu sabaha kadar 4 ünite daha çalışmayı düşünüyorum.
bu arada geçmiş yıl sorularına çalışıyorum kızlar ben bazı derslerin yoksa yetiştiremiycem.çıkmazsada mahvaldum
Bölümüm adalet ben internetten getirttim karacan nokta atış sorularını ama dediğim gibi sadece inkilap ve türk dili bütün bölümlerde olan dersler olduğu için çıktı sanırım.. Ben diğer derslerimide ordan çalıştım ama bu iki ders hariç hüsrana uğradım.. Şimdide çıkmış sorulardan çalıştım..
canım şu nokta atışı meselesini bi izah edermisin... nedir nokta atışı?? çok cahil kalmışım :)
hep geçiyor ama merak ettim...nokta atışı nedemek??
Kızlar aranız da yön eylem araştırması dersi alan var mı:18::18:
Bir benzerini üniversite de aldım ben çalışmadan geçmiştim bu dersten. Acele etmeden anlayarak çalışırsan geçersin.
28 ünite bitirdim yarına kadar son gaz devammm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?