kizlar sinirimden agliyorum.

Evet aynen iletişimsizlik var ..Sorun da orda Esi, evliliği kurtarmak adına fedakarlık yapıyormuş, lütufmuş gibi köye gitme planını sabah paylaşıyor ve acele ediyor..
Eşiyle Akşamdan bunu paylaşıp onunda fikrini alabilirdi ..
Konu sahibinin kafası dağınık olabilir ev ,iş bebekle uğraşmış kuafor planını paylaşmamış olabilir.
Eşi birlikte bir seyler yapmayı isteseydi o zaman tek basina gitmemeliydi. .

Önceki konularınızı okudum da, terapiyi bıraktınız mı?

Olayların öncesini bilmeden yorum yapıyorum. Bu kadar basit sebeplerle boşanmayı düşünüyorsanız bu evlilik kafanızda bitmiş. Neden aynı evdesiniz? Madem bir şans verildi, en ufak olayda boşanma resti çekmeyin.

canim benimle planlar yapmaz dedigine gore benimle ruhsal olarak butunlesememis.ruhsal olarak butunlesince ki bunun icin de ben ona cok iyi davranmali koye gitmeli imisim caba harcamaliymisim ondan sonra benimle planlar yaparmis.su an degil.

harikasiniz iste tam oakrak bu beni anlattiniz.

harikasiniz iste tam oakrak bu beni anlattiniz.

tamam da tekrar deneyel deyince hiç bisey konusmadan aynen devam mi ettiniz. sorun burda zaten. sizin köye gitmemek için yaptığınız o kadar bariz ki adam haksız da olsa haklı da olsa sinirlenmis.

ısrarla burda da soruyosunuz herkese. köyde bebek gitmez değil mi diye. burda üye olan birçok kişi köyde büyümüştür, çocuğunu da götürüyodur köye. kemik suyu demissiniz kemik suyunu dondurup yanınızda götürüp köyde de hazırlayabilirsiniz yemeği. saat onda kalkmak yerine iki üç saat önce kalkip hadi acele et köye öğleden önce gidelim diye zorla kaldircaktiniz.

pasif davranıp sürekli haklı olduğunuz yerleri aramak yerine açık açık konusmalisiniz bence. siz bunları konuşup mu deneme karari aldiniz.

guzel yorum evet suc bende

Boşan demek şimdi biz yorum yapanlara kolay ama gerçekten sizinde başka çareniz yok gibi. Hakkınız da hayırlısı.

guzel yorum evet suc bende

bakın buraya yazdiklariniza bakınca böyle görünüyo. haklı olabilirsiniz. sonuna kadar da haklisinizdir. ona kimsenin sözü yok.

ama sorulan sorulara cevap vermiyosunuz. tekrar tekrar sorulan soruları es geciyosunuz. tek duymak istediğiniz haklısın el kadar bebekle köyde ne isiniz var, esin çok tembelmis, ne demek senin dedikodunu yapıyo vs vs...
bunlara da amenna doğrudur. ama siz sizinle ilgili olan kısımlara da bı açıklık getirmiyosunuz. hep sessiz kalmissiniz bosanma asamasina kadar gelmiş. tekrar deneyelim denmiş. yine tartışma olmuş. peki bu süreçte ne konusuldu nasil karar alindi. kim kime neyin sözünü verdi.

Mesajları daha fazla okuyamadım, bebek de bebek. Madem size bu kadar yük bu bebek, yapmasaydınız?
Alt tarafı bebek besliyorsunuz, iyi beslenmesi elbet önemli ama pazarı yumurtası, kahvaltısı etrafında da hayatını döndürmeyin.
Bana bebeginiz ile ilgili hassasiyetiniz abartı geldi.
Eşinize iyice abartı geliyordur cünkü erkek.
Size yardim etmemesi fiyasko.
Siz de köye gitmek istemiyorsanız giTmeyecegimm diyin, onun yerine yola çıkacağınız gün kuaförü icat etmeyin.
2 yetişkin bir bebek kahvaltısı, hazırlaması, yedirmesi, toplaması 1 saat.
Yarım saatte banyo.
Eee? Napiyorsunuz o kadar saat?
Gideceğiniz belliymis bir gece önce yatmadan toparlayın evi.
Her şeyi yokuş yapıp adamı aptal yerine koymuşsunuz.
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin ama konuşmak yerine boyle isler de cevirmeyin..

Valla bende suçu ikinizde buldum ayrıca tüm yorumları okudum ve herkesin biraz kafası karışmış gibi bence aydınlatın eşiniz size dün akşam yarın köye gidelim demiş sizde o yada bu şekilde bunu kabul etmişsiniz tabiki kendi işlerinizi de söylemişsiniz ama kabul etmemiş. Fakat anlamadığım madem tekrar deneme kararı aldınız da bunu gerçekten hadi yeniden deneyelim mahkemeye kadar diyip hiç bir şey konuşmadan mı yaptınız ben bunu anlamlandıramadım velev ki öyleyse siz eşinize tekrar bile bile lades demişsiniz.

Bugünkü olaya gelirsek bence aşırı gereksiz bir tepki olmuş özellikle bebek bebek bebek diyerek bide üstüne tartışma üstü sinir krizlerine girip ağlamanız yersiz bence. Siz eşinize iki yol sunacaktınız evet gelebilirim hayatım ama önce işlerim var yada haftaya biz beraber gidelim bu hafta ben işlerimi yapayım annelere selam söyle. Çünkü siz eşinizin kaş bıyık işini kabul etmediğini bile bile gönlü kırılmasın diye köye gitmeye okey vermişsiniz. Bu durumda sizde de şu var çünkü eşiniz gibi bi erkek şunu düşündü o anda evet yarın kalkıp köye gideriz kaş bıyığı haftaya aldırır.

Ayrıca organik pazarlarda normal pazarlardan çok çok organik değil. Sakınan göze çöp batar derler bu kadar sıkmayın bebek bebek diye. Allah bağışlasın bir mucizeniz var ama emmedi etmedi diye de bu kadar buldumcuk olmanın manası olmadığı düşüncesindeyim. Ve bence eşiniz de biraz bebeğinize olan ilginizi kıskanıyor

Çok ama çok haklısın, eşinin birleyi düzeltmeye niyeti yok bence. Deneyelim demişsiniz işte insan eşiyle vakit geçirir başbaşa yada çocukla ne işi var ailesinin yanında böyle bir dönemde

okey ben buldumcuk olmusum farkinda değilim muthis tespit dogrusu tebrikler

Köy kacıyordu sanki.. Bebegi üzerine atıp keske kuaför e gitseydin.. Bu erkekler e yaranamazsın ne kadar haklarından gelirsen o kadar iyi..Ben sana diyim..boşanma..idare et aldatması yoksa esin kötü biri degil..

neden sizin fikrinize aksi bir şey söylediğinden sinirlenip tersliyorsunuz anlayamadım bunu bir kaç kişiye daha yapmışsınız
yoo terslemedim tam tersi tespitiniz harika katiliyorum siz bana buldumcuk olmanin geregi yok demissiniz ben de dusundum size katiliyorum ben buldumcuk olmusum

yoo terslemedim tam tersi tespitiniz harika katiliyorum siz bana buldumcuk olmanin geregi yok demissiniz ben de dusundum size katiliyorum ben buldumcuk olmusum
inanın birileri bir şey dediğinde yazı yada ses tonlarından ima ettikleri şeyleri anlayacağım bir yaştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…