- 4 Mart 2012
- 15.977
- 37.193
- 798
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Evet aynen iletişimsizlik var ..Sorun da orda Esi, evliliği kurtarmak adına fedakarlık yapıyormuş, lütufmuş gibi köye gitme planını sabah paylaşıyor ve acele ediyor..Bana da sanki ortak planla değil de bugüne kadar eş istemiş, üye de onu memnun etmek için hep tamam demiş gibi geldi, işin içine boşanma girince konu sahibesi şimdiye kadar eşini memnun etmek için gittiği ama hiç de hoşnut olmadığı köy ziyaretlerine isyan ediyor bence ama ortada iletişim sorunu olduğundan direkt gitmek istemiyorum demiyor onun yerine sessiz kalıp kendi planını son dakika söylüyor gibi.
canim benimle planlar yapmaz dedigine gore benimle ruhsal olarak butunlesememis.ruhsal olarak butunlesince ki bunun icin de ben ona cok iyi davranmali koye gitmeli imisim caba harcamaliymisim ondan sonra benimle planlar yaparmis.su an degil.Bebeğinizin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, aranızdaki iletişim sorunu, eşinizin ailesine öncelik vermesi vs derken siz de evliliğiniz de yorulmuş.
Eşiniz sosyal aktivite diyerek her hafta mı köye gidiyor? Sizle başbaşa planlar yapmıyor mu ?
Hiç mi ilgilenmiyor bebekle, sizin isteklerinize öncelik vermiyor mu ve sizi boşanma kararına sürükleyen nedenler nelerdi?
Boşanmaya kesin kararıylasınız boşanırsınız elbette ama sanki denemek için yeniden bir araya gelmek yerine bir süre ayrı yaşamayı deneseydiniz daha iyi olurdu gibi geldi bana, belki aranızdaki iletişim sorununu çözmenize faydası olurdu.
harikasiniz iste tam oakrak bu beni anlattiniz.Bana da sanki ortak planla değil de bugüne kadar eş istemiş, üye de onu memnun etmek için hep tamam demiş gibi geldi, işin içine boşanma girince konu sahibesi şimdiye kadar eşini memnun etmek için gittiği ama hiç de hoşnut olmadığı köy ziyaretlerine isyan ediyor bence ama ortada iletişim sorunu olduğundan direkt gitmek istemiyorum demiyor onun yerine sessiz kalıp kendi planını son dakika söylüyor gibi.
harikasiniz iste tam oakrak bu beni anlattiniz.
guzel yorum evet suc bendetamam da tekrar deneyel deyince hiç bisey konusmadan aynen devam mi ettiniz. sorun burda zaten. sizin köye gitmemek için yaptığınız o kadar bariz ki adam haksız da olsa haklı da olsa sinirlenmis.
ısrarla burda da soruyosunuz herkese. köyde bebek gitmez değil mi diye. burda üye olan birçok kişi köyde büyümüştür, çocuğunu da götürüyodur köye. kemik suyu demissiniz kemik suyunu dondurup yanınızda götürüp köyde de hazırlayabilirsiniz yemeği. saat onda kalkmak yerine iki üç saat önce kalkip hadi acele et köye öğleden önce gidelim diye zorla kaldircaktiniz.
pasif davranıp sürekli haklı olduğunuz yerleri aramak yerine açık açık konusmalisiniz bence. siz bunları konuşup mu deneme karari aldiniz.
Boşan demek şimdi biz yorum yapanlara kolay ama gerçekten sizinde başka çareniz yok gibi. Hakkınız da hayırlısı.esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
guzel yorum evet suc bende
okey ben buldumcuk olmusum farkinda değilim muthis tespit dogrusu tebriklerValla bende suçu ikinizde buldum ayrıca tüm yorumları okudum ve herkesin biraz kafası karışmış gibi bence aydınlatın eşiniz size dün akşam yarın köye gidelim demiş sizde o yada bu şekilde bunu kabul etmişsiniz tabiki kendi işlerinizi de söylemişsiniz ama kabul etmemiş. Fakat anlamadığım madem tekrar deneme kararı aldınız da bunu gerçekten hadi yeniden deneyelim mahkemeye kadar diyip hiç bir şey konuşmadan mı yaptınız ben bunu anlamlandıramadım velev ki öyleyse siz eşinize tekrar bile bile lades demişsiniz.
Bugünkü olaya gelirsek bence aşırı gereksiz bir tepki olmuş özellikle bebek bebek bebek diyerek bide üstüne tartışma üstü sinir krizlerine girip ağlamanız yersiz bence. Siz eşinize iki yol sunacaktınız evet gelebilirim hayatım ama önce işlerim var yada haftaya biz beraber gidelim bu hafta ben işlerimi yapayım annelere selam söyle. Çünkü siz eşinizin kaş bıyık işini kabul etmediğini bile bile gönlü kırılmasın diye köye gitmeye okey vermişsiniz. Bu durumda sizde de şu var çünkü eşiniz gibi bi erkek şunu düşündü o anda evet yarın kalkıp köye gideriz kaş bıyığı haftaya aldırır.
Ayrıca organik pazarlarda normal pazarlardan çok çok organik değil. Sakınan göze çöp batar derler bu kadar sıkmayın bebek bebek diye. Allah bağışlasın bir mucizeniz var ama emmedi etmedi diye de bu kadar buldumcuk olmanın manası olmadığı düşüncesindeyim. Ve bence eşiniz de biraz bebeğinize olan ilginizi kıskanıyor
hemen hemen her hafta gidiyor ailesinin yanina koyeÇok ama çok haklısın, eşinin birleyi düzeltmeye niyeti yok bence. Deneyelim demişsiniz işte insan eşiyle vakit geçirir başbaşa yada çocukla ne işi var ailesinin yanında böyle bir dönemde
neden sizin fikrinize aksi bir şey söylediğinden sinirlenip tersliyorsunuz anlayamadım bunu bir kaç kişiye daha yapmışsınızokey ben buldumcuk olmusum farkinda değilim muthis tespit dogrusu tebrikler
Köy kacıyordu sanki.. Bebegi üzerine atıp keske kuaför e gitseydin.. Bu erkekler e yaranamazsın ne kadar haklarından gelirsen o kadar iyi..Ben sana diyim..boşanma..idare et aldatması yoksa esin kötü biri degil..esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
yoo terslemedim tam tersi tespitiniz harika katiliyorum siz bana buldumcuk olmanin geregi yok demissiniz ben de dusundum size katiliyorum ben buldumcuk olmusumneden sizin fikrinize aksi bir şey söylediğinden sinirlenip tersliyorsunuz anlayamadım bunu bir kaç kişiye daha yapmışsınız
inanın birileri bir şey dediğinde yazı yada ses tonlarından ima ettikleri şeyleri anlayacağım bir yaştayımyoo terslemedim tam tersi tespitiniz harika katiliyorum siz bana buldumcuk olmanin geregi yok demissiniz ben de dusundum size katiliyorum ben buldumcuk olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?