Sivilceli Ciltler Kızlar sivilce izlerimdem 12 günde kurtuldum diyebilirim :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bernaoksuz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
19
0
16
Ankara
çok mutluyum. nasıl bir duygu olduğunu inanın anlatamam. ben buraya 1 ay önce falan üye olmuştum. izlerime derman olur diye ama pek bir şey bulamadım açıkçası. neyse bundan 1.5 hafta önce bir cilt doktoruna gittim.durumu aynen anlattım. fazla sivilcem çıkmıyor ama izler yüzünden makyaj yapmaktan , pudra tazelemekten bıktım dedim artık kurtulmak istiyorum dedim. ağzıma ne geldiyse söyledim doktor da sabırla dinledi. sonra cildimi inceledi biraz (mavi bir ışıkla) ve hiç düşünmeden madecassol krem yazdı. bunu 6 ay boyunca düzenli kullanacaksın dedi ama bir gün bile aksatmadan. bende bu ayın 12 sinde kullanmaya başladım. bugün ayın 22 si ve aldığım sonuç muhteşem. benim zaten fazla sivilcem yoktu hatta hiç yok şuan. ama yanak bölgem ve alnımda kırmızı lekeler vardı. şuan alnım tertemiz oldu renklerin hepsi açıldı. bunu bu sabah fark ettim. :))) yanağımda şuan pek bir değişme yok ama alnımdaki gelişme beni memnun etti. yanağımdaki sivilce izleri en az 8-9 aylık. alnımdakiler biraz daha tazeydi. eminim doktorun önerdiği sürede kullanırsam onlarda geçecek. ayrıca alnımdaki o oluşan pütür %90 oranında gitti. bence sizde hemen bir cilt doktoruna gidin cildinizi inceletin ve doktor önerirse kullanın zaten çok pahalı bir şey değil ama krem gerçekten muhteşem :)

eritretin kullanıyorum ben de...benim de alnımda ce çenemde var..bazen o kadar büyük oluyor ki boynuz gibi eğer eritretin geçirmesse ben de sorucam bu kremi dr a..

peki bu medacassol un markası hangisiydi merhemmi kremmi bide pomad mı skitraz mı hangisi bide son bişe bunu yatmadan öncemi sürüyorsun

peki bu medacassol un markası hangisiydi merhemmi kremmi bide pomad mı skitraz mı hangisi bide son bişe bunu yatmadan öncemi sürüyorsun

canım ben krem olanı kullanıyorum ve aynen dediğin gibi gece yatmadan önce sürüyorum sabaha hiçbir şey kalmıyor zaten günlük yaşamıma devam ediyorum.

canım peki bu kreminde soyucu etkisi var mı?

canım sorunun cevabını bilmiyorum çünkü hiç araştırmadım ama şöyle cevap vereyim: bende öyle bir etki göstermedi. doktor bana bunu yazınca direkt aldım eve geldim başladım hiçbir araştırma yapmadım. herhalde kremin özelliği cilt tarafından emilip kollajen doku oluşumunu hızlandırıyor bu da yaların , tahrişlerin , izlerin geçmesini kolaylaştırıyor. gerisi zaman zaten :)

kızlar bu arada yanağımdaki sivilce izleri de iyice azaldı çok belirgin olan 5 tane izimin şuan sadece 2 tanesi çok belirgin. biri tamamen söndü ve pembe deri rengine döndü diyebilirim :)))

süpermiş yaa
benim de pek sivilcem çıkmaz ama son zamanlarda çene bölgemde çıkıyor ve sönerken kırmızılık bırakıp sönüyor bir kaç tane izim var öyle işe yarar mı acaba alıp sürsem:97:

Son düzenleme:
canım yüzünün tamamına mı sürüyosun yoksa sadece izlerin üzerine mi?

yani şöyle diyeyim tüpü hafifce sıkıp izlerin olduğu bölgelere nokta nokta koyuyorum sonra dağıtıyorum elimle hafif hafif sürüyorum 1-2 dk :)) bazı yerlerde nasipleniyor tabi ama özellikle göz altına sürmekten kaçınıyorum.

madecasolü acnelyse yüzümü tahriş edince iz bırakmasın diye sürmüştüm, yanında da bepanten kullanlıştım. o izleri geçiriyorsa sivilce izlerini de geçirebilir sanırım şimdi düşününce :) ikisini beraber kullansan daha iyi olur hatta.

bu madecassol u benım doktor bana dogumdan sonra dıkıslerım için hem iz hemde kasıntı olmaması için vermıstı...memnun kalmıstım ben ama hıc yuzume denemedım ben..

madecassol yazdım gogle meme ucu için emzirme döneminde kullanılır diyo acaba 2 çeşitmi ben eczaneye madecassol dediğimde bana senn kullandığın kremi verir mi?? bi de fiyatı ??

yazın kullanılabilir mi peki?

canım kullanabilirsin. zaten gündüz kullanmayacaksın gece yatarken sürüyorsun gerisi normal hayatına kalmış. ister kullan ister kullanma ama dışarı çıkarken süreceksen 50 faktörlü güneş kremi kullan bence. ama tabi ki en doğrusu doktora gitmen

madecassol yazdım gogle meme ucu için emzirme döneminde kullanılır diyo acaba 2 çeşitmi ben eczaneye madecassol dediğimde bana senn kullandığın kremi verir mi?? bi de fiyatı ??

sen sadece krem diyeceksin ( ya da yağsız olan diye vurgularsın ) fiyatı 10 tl bir şey. ilacı yazdırırsan 2 3 tl fark ödersin.

madecessol hayatımın kurtarıcı kremiyaklaşık 2 yıl önce keşfettim sivilce izlerini yavaş yavaş soyarak geçiriyor.yara olan sivilcelerinde iyileşmesini hızlandırıyor.

Bana nereye gittiğini ve ayrıntıları mesaja olarak atar mısın ben yazamadım da sana. :)

madecessol hayatımın kurtarıcı kremiyaklaşık 2 yıl önce keşfettim sivilce izlerini yavaş yavaş soyarak geçiriyor.yara olan sivilcelerinde iyileşmesini hızlandırıyor.

canım ben arkadaşlara nasıl kullandığımı anlattım. sende deneyimli biri olarak anlatırsan faydalı olur :) sevindim senin adına geçtiğine bende 3 haftadır kullanıyorum. alnım tertemiz oldu yanaklarımdaki izler ise açılıyor yavaş yavaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…