Sivilceli Ciltler Kızlar sivilce izlerimdem 12 günde kurtuldum diyebilirim :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar bıyık bölgesinde ağda sonrası çıkan sivilceler ve onların izleri için kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz genelde sivilce üzerine sürüldüğünde ne etkisi olur

kızlar ben bu madecassolu çenemde birkaç tane sivilce lekem için kullanıyorum 20 gün falan oldu ama hiç öyle geçme falan yok
kullanmaya devam etsem mi yoksa bıraksam mı artık bir zararı olur mu ki bilemedim...

kızlar ben bu madecassolu çenemde birkaç tane sivilce lekem için kullanıyorum 20 gün falan oldu ama hiç öyle geçme falan yok
kullanmaya devam etsem mi yoksa bıraksam mı artık bir zararı olur mu ki bilemedim...

bence bırakmalısın.Doktor onun cildini inceleyip ona göre vermiş.Bu senin cildinde işe yarayacağı anlamına gelmiyor .

sizlerinde yorumları ile burda bir çok krem aldım bephanten plus-krem-merhem fito madecassol pişik kremi falan filan
ama içinden en çok faydasını gördüüm madecassoldu.Cildimi inanılmaz derecede yeniledi duruluk geldi.En büyük sıkıntım bıyık kenarlarında olan toplu iğne başı büyüklüğündeki iltihaplı sivilcelerimdi onlarada iyi geldi eskisi kadar sık çıkmıyor.Leke konusunu bilemiyorum çok ciddi lekelerim yok ufak tefek varsada ben farketmiyorum.Bir tek bıyık bölgemde hafif bi glgelenme var o kadar.Madecassol gerçekten iyi bir krem ama günlük kullanımdan ziyada banyo sonrası nemlendirmek için yada cildinizi kuru olduğu çok sivilcelendiği dönemlerde kullandığınız soyucu kurutucu ilaçların tahrişini azaltmak için iyileşene kadar kullanabilirsiniz.Uyarı.İlk sürdüğünüzde cildinize ağır gelebilir emilmesi zor görünebilir ama 1 kaç dk da cilt kremi emip hemen etkisini gösteriyor.

Bende bu forumda görüp hemen aldım kremi. Contractubexte kullandım ama bu krem daha cok işe yaradı. Sanırım iki hafta falan oldu. 8-9 aylık izlerimin rengini açtı diyebilirim. Ama ben biraz sabırsızım sanırım. :18: Contractubex kullanırken sabırlı olamadım ama bunda sabredicem. İnat ettim. Geçecek izlerim.:46: yani umarımm.. Tek sorunn ya ben bu kremi yanlış mı kullanıyorum ki acabaa :44: günde iki defa kullanmaya calısıyorum iyice yediriyorum cildime. Yedirmeden mi kullancam nasıl kullancam yaa? :54:

nerde oturuyosun? Ankaraysa doktorunun adını öğrenebilir miyim özelden?

bu cildimizi gülleştiren kremler iç organlarımızın sağlığını mahvediyor o yüzden fazla önermiyor kimse. cildinizi temiz tutun yağlı şeylerden uzak durun zaten azalacaktır. o kremleri kulanarak iç organlarımızın 10 yıl daha fazla çalışmasını engellemiş oluyoruz bilginize

Back
X