- Konu Sahibi medinealeynanur
-
kizlar oncelikle dikkate alip da ilginiz icin tesekkur ederim, ben de agladim pisman oldum ilk basta , ama simdi buraya uye olan nemcigimin tesellileri sayesinda guzellesecegini umut ediyorum, bazen gicik oldugum insanlar misafirlik adi altinda, meraklarindan geliyorlar yanima , ve birbirlerine bakip isaretlesip gulduklerini fark ettim, insallah allah utandirmaz, sonucta guzel olmasi ve piskolijimin duzelmesi icin yaptirdim, sizlerde oyle eminim, tekrar allah utandirmasin, yuzumuzu guldursun sonuclardan. umarim hepinizin burnu gonlunuzce olur kizlar, tekrar tesekkur ederim.kaydirigubbakcemile5
benim nerdeyse 8 ay oldu ama önceki burnumdan nerdeyse hiç bir farkı yok! ilk aylarda psikoljim alt üst olmuştu. revizyon olmayı düşünüyorum ilk fırsatta..
mrb
benim burnumda et var aldırıcam bu ay içinde ve benim sol taraftaki kıkırdaktan dolayı sol taraftan burnum daha kemerli görünüyo ve önden kalın vede kavisli falan degil dümdüz doktor düzeltiriz dedi acabadüzeltirsemmi yada ameliyattan sonra incelir mi biraz bilgisi olan varsa
kızlar yardım edin :1no2: benim bugün 17. günüm ve hala gülemiyorum.üst dudağım acayip bir durumda üst dişlerim görünmüyor ve güldüğümde suratım tanyeli,palyaço ve michael jackson karışımı bir şeye benziyor.sizce bu geçici bir durum mudur?gerçekten moralim çok bozuk..senağlama
teşekkür ederim,içim rahatladı hihoyyyt1 buçuk 2 ay bende de bööle oldu..gülemiyodum,mimik yapamıyodum,sigarayı rahat içemiyodum...geçici bi durum takma kafana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?