• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar siz de yaşadınız mı merak ediyorum?

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
36
kızlar
1 seneyi geçti evliyiz Allah a şükür başta çok problem yaşadık ama aştık gibi görünüyor şuan tek sorunumuz anneme her gidişimin olay olması
gitmek istememesi gitmemi istememesi

siz böyle sorun yaşadınız mı
nasıl aştınız tavsiyelerinize çok ihtiyacım var:kkk:

Nasil yabi sizin annenize gitmenizi istemiyormu aralarinda bi provlemmi var.veya senin onun ailesiylemi probleminiz var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ezgi23
aslında öyle bir problem yok ama aynen dediğin gibi istemiyor gidelim yada gidicem dediğimde yüzü düşüyor
bu haftada mı gidicez
her hafta gidicek miyiz
tarzı konuşuyor ailesi ile ilk zamanlar problem yaşadık gelip gitme konusunda ama şuan sorun yok ilk zamanlar hadi annenlere gidelim diyen adam artık yok :5:

bu arada ben ve annemlerde çalışıyoruz haftaiçi yarım saat bi akşam gidiyorum dolaşmak için
haftasonuda 1 2 saat oturup geliyoruz maximum zaten
evlerimiz ise yakın yürüyerek 10 dk

Belki sıkılıyordur kadın muhabbetine dahil olmak istemiyordur. Benimde eşim ne zaman aile büyüklerimden birine gidecek olsak gitmesek olmaz mı diyor tamamen tembellikten artık telefon şarjı taşıyorum yanımda ben ailemle vakit geçirirken oyun oynuyor oda.

valla ben bazen üşeniyorum eşim götürüyo yinede
hadi seni annene götüreyim diyo
senin eşin biraz düşüncesiz bence

ben anneme gittiğimde haliyle babamda oluyor zaten
gidiyoruz
ya yemek yiyoruz ya çay içiyoruz en fazla 2 saat oturup geliyoruz gittiğimizde babamla maç izler tv izler telefonuyla oyun oynar dediğiniz gibi
annesine bi gün gitmesek ertesi gün gidiyoruz mutlaka
ama sıra benimkilere geldiğinde
her haftamı gidicez
yine mi gidicez
gitmesek olmaz mı
çok sıkıldım ve bunaldım bu durumdan resmen anneme babama hasretim :43:

kimisi çocuk olduktan sonra düzelir diyor ama
bilemiyorum
aranızda mutlaka yaşayan vardır
yorumlarınız esirgemeyin kızlar :kkk:

gidiyoruz
ya yemek yiyoruz ya çay içiyoruz en fazla 2 saat oturup geliyoruz gittiğimizde babamla maç izler tv izler telefonuyla oyun oynar dediğiniz gibi
her haftamı gidicez
yine mi gidicez
gitmesek olmaz mı

kabahat sende cnm.ben sunu anladım evlılıklerde.o sneın aılene nasıl davranıyorsa sende oyle davrancan.nıye gun aşırı onlara gıdıyorsunuz ne gerek var.sıze haftada bı kereyse onlarada oyle gıdın. sende her defasında sor genemı gıdıcez dıye.kızarsada ee nasılmış dersın
sızınkılere nasılsa onlarada oyle ol. 1 keremı gıttı sende bı kere gıt.ayrıca nıye hasretsın sen gıt gunduzlerı calışmıyosan

kabahat sende cnm.ben sunu anladım evlılıklerde.o sneın aılene nasıl davranıyorsa sende oyle davrancan.nıye gun aşırı onlara gıdıyorsunuz ne gerek var.sıze haftada bı kereyse onlarada oyle gıdın. sende her defasında sor genemı gıdıcez dıye.kızarsada ee nasılmış dersın
sızınkılere nasılsa onlarada oyle ol. 1 keremı gıttı sende bı kere gıt.ayrıca nıye hasretsın sen gıt gunduzlerı calışmıyosan

aynen arkadaşa katılıyorum bende çok yaşadım bu durumu 10 yıl oldu hala oyle sayılır. sana önereceğim tek sey sen sürekli bunu sorun veya tartışma meselesi etmezsen o da biraz daha az inatlaşıyor

gidiyoruz
her haftamı gidicez
yine mi gidicez
gitmesek olmaz mı

onun ailesine gitmek istediğinde sen nasıl davranıyosun gün aşırı oraya gitmekte çok sıkıcı

evet çok sıkıcı mesela evliliğimizin ilk aylarında
bu sebeple tartışmalar çıktı çok yıpratıcı günler yaşadık
ailesi çok üstüme geldi
şuan da onlarda bende daha anlayışlıyız birbirimize karşı oralara hiç girmesek daha iyi annesi ameliyat geçirdiği için neredeyse her gün gittim ama bende bekliyorum anneme gitmeyi
iş benim annemlere gelince yine mi gidicez oluyor
her seferinde kavga küslük
her her her haftasonu aynı olay
bende çalışıyorum ailemde çalışıyor

kızlar mesela ben diyorum
ama senin annenlere hergün gidiyoruz benim annemlere neden gidilmiyor diyorum
bana diyor ki o aynı değil biz benim annemlere gitmek zorundayız
sen herşeyi karşılık için mi yapıyorsun tamam gitme sende vs
tartışmalar böyle devam ediyor

oldu cnm onınkı annede senınkı ne.ay ne uyuz oluyorum boyle kocalara.kusura bakma cnm sende kabahat buldum.yuz vermışsın çok.ne munasebet onun aılesıne gıtmek zorundasanız sizede gıtmek zorundasınız. alttan alma .gerekırsen gıtme

canım aslında taviz vermek istemedim
ama olaylar büyüdü kavgalar arttı şiddetlendi hiç gitmiyorum değil annemlere o gelmezde ben tek gidiyorum yarım saat bir saat oturup geliyorum
ilk zamanlar onun ailesine gitmediğim için kendi aileme de gidemedim o zaman birde çalışmıyordum evdeydim de ne yazık ki ahh ne zor günlerdi
8 kilo birden verdim
gittiğimde de niye öyle baktın niye böyle dedin en ufak bir şeyden bile burnumdan getiriyor
sorun bu yani
çözebilmek için önerilere açığım

ahhh erkeklerrr aynımıııı yaaaa benimde eşim altlı üstlğ oturuyoruz kaynanamlarla bende çelışıyorum yatmadan yatmaya çıkıyoruz evimize otel gibi kullanıyoruz evimizi:(
hafta sonu bir cumartesi annemlere gidiyoruz her gidişte bir bahane ben kendisine bende hergün annen gildeyiz diyorum bende ozaman inmem aşağı deyince o ayrı diyor biz aynı evde yaşıyoruz beraber yemek iyiyoruz diyor inmek zorundayız diyor....
bende deli oluyorum eşime ikimizin artık ayrı bir aile olduğumuzu anlatamıyorum anlamıyor bu yüzden çok çekiyorum:(
ailelerine karşı bağımlılığı abartıyor gibiler.... eşlerimiz sanki narin kızlar ailelerinden ayrılan bizleriz ben zaten hergün yatana kadar ailesindeyiz.... haffta sonu bir günü çok görüyorlar.....

aynen öyle hayatmudur
bende çok dertliyim
nasıl aşacağız bu problemi bilmiyorum

Aynen senin gibi düşünüyorum senin ailende sikiliyorsa sende onun ailesiyle sikiliyorsundur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar
1 seneyi geçti evliyiz Allah a şükür başta çok problem yaşadık ama aştık gibi görünüyor şuan tek sorunumuz anneme her gidişimin olay olması
gitmek istememesi gitmemi istememesi

siz böyle sorun yaşadınız mı
nasıl aştınız tavsiyelerinize çok ihtiyacım var:kkk:

Bence bu çok büyük bir problem.
O sizin ailenize gitmek istemiyorsa sizde onunkilere gitmeyin..
Bence bu sorunu başka şekilde aşamazsınız.

gitmedim diyelim önce tartışma çıkıyor sonra kavgaya dönüyor olay
geçen sene ramazanda patlak verdi bu olay
o ramazanı nasıl geçirdiğimi bir ben bir Allah bilir

canım öncelikle şunu bil ki herkes aynı değil.. ben de buna benzer sorunlar yaşadım.. hatta buyuk sorunlar... sadece kararlı ol ve de sabırlı... sen sen ol kıssasa kıssas yapma .. sen gelmıyorsan ben de gelmıyorum dıe değil inatlaşmadan yap.. sana bunları yazıyorum çunku aynı soruların hepsını yasadım.. sana tavsıyem sema maraslının kıtaplarını okuman..

Back
X