kızlar siz veya nişanlınız evlilik stresine girdiniz mi?

ya sen baya azalmışşş diyorsun da banaa coookkkk uzunn geliooo(((benımde dahaufak ufak eksıkler var işte bende bilmiyorummm..benımde nıkahımm oldu...düğünü beklıyoruzzzz

ah ah bende vermek için uğraşıyorum bu gün resmen aç geziyorum şekeri bile çıkartım hayatımda nasıl kilo verecem ben şişman gelin olmak istemiyorum 5-6 kilo versem bana yetecek

bende sporaa falan gidiyorummm sıkılasayım dıye...bıde 5 kg versemmm..ohooo:)))

ya sen baya azalmışşş diyorsun da banaa coookkkk uzunn geliooo(((benımde dahaufak ufak eksıkler var işte bende bilmiyorummm..benımde nıkahımm oldu...düğünü beklıyoruzzzz

ne güzel yani şimdi evlisiniz düğünden ne kadar önce oldu nikah bizde ne zaman yapsak bilemedik

mutlaka herkeste olur ..
baba evinden ayrılmak .. :2:
kolaymı düğün dernek ..
sonu mutlu olsun cnm .. :123:

e direkt düğünde nedenn yapmıyorsunuzzz???

Nişanlım istemedi zaten büyük ihtimal. Düğünüm 1 ile 5 arası var evimle salon uzak zaten sabahın 5 kuaför beklıyor genede salona geç kalmış oluyoruz dış çekim derdide var çünkü o yüZden bide salona yetişme derdi olacak onu hiç karıştırmayalım dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmmm...dış çekımı baska gun yaptırsanızz olmaz mı...yanı sen sabah 5 te nasıl gıdeceksin kuaföre...hem düğün günü sağlıklı uyku diyorlarr

hımmmm...dış çekımı baska gun yaptırsanızz olmaz mı...yanı sen sabah 5 te nasıl gıdeceksin kuaföre...hem düğün günü sağlıklı uyku diyorlarr

Başka gün diye bende düşündüm ama saç makjaz ayrı masraf çünkü kuaförüm biraz pahalı istiyor ondan başkasıda içime sinmez :) hem zaten o gün heyecandan uyku olmaz ki bende. Kına gecemi o yüzden 1 gün arayla Yapacam dinlemek için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

artıkk hayırlısıyla bitse yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…