çalısıyorum canım bende...hazırlılklar baya yapıldı benim evim kuruldu mobilyam beyaz esyam tamam halılarım tamam gelinlik kuaför fotograf balayı hazır
set üstü ocak , perde , muftak masası , banyo dolapı alınacak tabi daha minik minik noksanla çok onları hiç saymıyorum düğünüm 14 eylülde ama nikah günü alamadık hala oda nikahı olacak diye acele etmedik..
senin nasıl gidiyor baya azalmış senin artık :)
ah ah bende vermek için uğraşıyorum bu gün resmen aç geziyorumşekeri bile çıkartım hayatımda nasıl kilo verecem ben şişman gelin olmak istemiyorum 5-6 kilo versem bana yetecek
ya sen baya azalmışşş diyorsun da banaa coookkkk uzunn geliooo(((benımde dahaufak ufak eksıkler var işte bende bilmiyorummm..benımde nıkahımm oldu...düğünü beklıyoruzzzz
ne güzel yani şimdi evlisinizdüğünden ne kadar önce oldu nikah bizde ne zaman yapsak bilemedik
evettt tatlımmm sözdee evlyizz..martta oldu benım nıkahımmm
mutlaka herkeste olur ..
baba evinden ayrılmak .. :2:
kolaymı düğün dernek ..
sonu mutlu olsun cnm .. :123:
baya erken yapmışsınız iyi aileler sorun çıkarmadı çok erken diye :) ben agustos başı istedim ona bile çevrem erken dedi
düğün yok bnm cnm, sadece nikah :)
tatlımm bizimm tayın durumumuz vardıı..o yuzden erken olduuuu:)))))iyide olduuuu
anladım canım valla iyi olmuş bende düğünden önce heyecanla nikah tarihini bekliyorum inşallah agustos ayının başında yaparız
e direkt düğünde nedenn yapmıyorsunuzzz???
Nişanlım istemedi zaten büyük ihtimal. Düğünüm 1 ile 5 arası var evimle salon uzak zaten sabahın 5 kuaför beklıyor genede salona geç kalmış oluyoruz dış çekim derdide var çünkü o yüZden bide salona yetişme derdi olacak onu hiç karıştırmayalım dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmmm...dış çekımı baska gun yaptırsanızz olmaz mı...yanı sen sabah 5 te nasıl gıdeceksin kuaföre...hem düğün günü sağlıklı uyku diyorlarr
Başka gün diye bende düşündüm ama saç makjaz ayrı masraf çünkü kuaförüm biraz pahalı istiyor ondan başkasıda içime sinmez :) hem zaten o gün heyecandan uyku olmaz ki bende. Kına gecemi o yüzden 1 gün arayla Yapacam dinlemek için
artıkk hayırlısıyla bitse yaaaaaaa
Aynen canm hayırlısıyla bi atlatsak balayında gözümüzü açsak :)
şu an öyle bi tatile o kadar cok ıhtıyacımm var kiiii((((((((((
Benimde oyle yıllık iznimi düğünde kullanacam o yüzden yaz sıcaklarında nasıl çalışacaz bakalım((
nerde çalışıosun tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?