Kızlar 1.5 senelik evliyim kaynanam daha bir kere beni arayıp napıyorsun vs dememiştir ama her gün eşimi arar hal hatır sorar eğer ona ulaşamazsa beni arar direk eşimi sorar bugun de onu aradı pazar günü bi tanıdıkların kuranı varmış eşine sökersin pazar gelir dedi kapattı telefonu normalde bunu bana demesi gerekmiyor mu arayıp. Resmen takmıyor bende huzursuzluk çıksın istemiyorum sallamıyorum pek sizce bu ne anlama geliyor ben paranoya yapmıyorum heralde demi .
Aynen takmasa ne olacakSende öyle davran
Kadın fazla yuzgoz olmak istemiyor demekki ...
İaranızdaki ilişki yipranamasindan mesafeli olması daha iyidir. .
Yanyanayken sorun yok ama 1 ay görüşmesek beni aramaz bende aramıyorum nasıl davranıyorsa öle yapıyorum Yanyana iyi uzakta ilgisiz ama sinir bozucu eşime dedim annenin yaptıgı yanlış diye pazar da gitmicem tabi asla bilmiyorum ya gıcık olunası bi durumSende öyle davran
Kadın fazla yuzgoz olmak istemiyor demekki ...
İaranızdaki ilişki yipranamasindan mesafeli olması daha iyidir. .
Ya taksın da istemiyorum ama bu beni soguttukca sogutuyorAynen takmasa ne olacak
Bizimkiler takıyor da ne oluyor
Sende ariyormusun bence boşver. Ya tam tersi çok cıvık ilişkiniz olsaydı? ?Yanyanayken sorun yok ama 1 ay görüşmesek beni aramaz bende aramıyorum nasıl davranıyorsa öle yapıyorum Yanyana iyi uzakta ilgisiz ama sinir bozucu eşime dedim annenin yaptıgı yanlış diye pazar da gitmicem tabi asla bilmiyorum ya gıcık olunası bi durum
Doğuyla batı arasındaki mesafe kadar bizimkide var sorunum arada hiçbirşey olmamasına rağmen en başından beri bu şekilde davranması eski usul gelin istiyor sanırım en sonun da evlendirmeseydin dicemBende kvalidemi aramam eşime söylerim. Çünkü mesafe istiyorum.
Sende ariyormusun bence boşver. Ya tam tersi çok cıvık ilişkiniz olsaydı? ?
Mesafe iyidir
Benim kaynanam bana iyidir bende ona . Boşver herşey karisilikli
bende aramıyorum hatta birşey olursa kayınpederimi arıyorum gıcıklık olsun diye ne bilim :)Sende ariyormusun bence boşver. Ya tam tersi çok cıvık ilişkiniz olsaydı? ?
Mesafe iyidir
Benim kaynanam bana iyidir bende ona . Boşver herşey karisilikli
Aynen sıkıntım o örneğin akrabaları bize gelecek kaynanamı ararlar o eşimi arar sanki ben bu evde yokum gibi veya arasalar gelmeyin direkmişim gibiArkadaslar gelin kv ilişkisi bambaska biz ne yapsak onlar bizi sevmez onlar da ne yapsa bize batar. Benimki öper sever sarılır ben gıcık olurum. Baskası nda görsem sanslı gelin derdim ama bana hoş gelmiyor. Konu sahibine mesafe hoş gelmiyor (direkt gelinle ilgili konuda bile muhatap almaması ayıp tabi) ama naapıcaksn kaynana işte anlaşmaya calısacagız
Tabi ki haklısınız beni kızdıran görmezden gelmesi yoksa umarım değil de işteBirak aranizdaki mesafe böylece kalsin inan böylesi senin yararina.en azindan yüz göz olmaktan iyidir.
Ama eşimi de aramasın o zaman gelelim gidelim veya eşimi arayıp beni biyere davet etmesin gitmeyince de suç oluyor çağırdım gelmedin sanki beni aramış gibiAman aramasın işte daha ne istiyosun
Eşime dedm zaten sana edene diyor diye o da birşey diyemedi annesi bildiği için birşey demiyor zaten deBoşversene canım sürekli aramasindan iyidir. Kvdeni arayıp beni biri biyere davet edecekse eşimden aramasin . Beni arayıp bildirsin aksi halde gitmicem bi yere ve pazar günü de gelmicem de .
bende aramıyorum hatta birşey olursa kayınpederimi arıyorum gıcıklık olsun diye ne bilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?