Kizlar sizce benden ayrılmayı mı düşünüyor?

roxie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
70
0
86
Denizli
Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberim.. 1 ay sonra Portekiz'e gideceğim üniversitenin Erasmus programı ile... 5 ay orda kalacağım. Herneyse 1 hafta 10 gün öncesine kadar aramızda herşey gayet iyiydi beraber çok güzel bir gün geçirip eve döndükten sonra ben duygusallaştım Portekiz'e gitmek konusunda... Nasıl bırakıp gideceğim, nasıl ayrı kalacağız diye düşünmeye başladım... Sonra arayıp duygularımı onunla da paylaşmak istedim anlatırken de ağlamaya başladım o da bana bağırmaya başladı... Zaten bu huyundan nefret ediyorum çocuk gibi azarlıyo beni hiç ben üzülüyo muyum kırılıyo muyum düşünmüyo... Neyse ben gitmek istemiyorum diyince o da "bu iş çocuk oyuncağı değil, bütün hazırlıkların yapıldı, gidiceksin, bana güzel güzel hediyeler alıp döneceksin" dedi en sonunda... ben de tamam dedim aramız düzeldi diye düşünüyodum.. Ama bi yandan da o gece bana öyle bağırmasına çok kırılmıştım onu tam olarak atamamıştım içimden...

İlerleyen günlerde bana çok tuhaf davranmaya başladı 1 hafta hiç konuşmayalım görüşmeyelim dedi arama beni dedi ben çok üzüldüm tabi ara verelim diyosun ne demek ara vermek dedim o da ayrılalım anlamında demiyorum sadece biraz kafamı dinlemek istiyorum dedi, sonra durdu ben bekarlık günlerimi, çapkınlık günlerimi özlüyorum dedi "dönebilirsin o günlere seni tutan yok" dedim bu sefer öyle demek istemedim, beni suçlamak için bahane arama dedi ben de " seni suçlamıyorum ki senin bana söylediklerini söylüyorum, diyorum ya istersen gidebilirsin tutan yok" dedim.. o da "her seferinde konuyu ayrılmaya getiriyorsun ama ona rağmen ayrılmıcam senden inadına ayrılmıcam" dedi..

Kafamı çok karıştırdı yani kızlar anlıcağınız... Bazen öyle bi davranıyor ki sevgisiz ilgisiz beni artık hayatında istemediğini düşünüyorum ama çok kırıldığımı çok üzüldüğümü görünce de 180 derece dönüyor... Hayatında arkadaşları hep benden daha önemli, buluşmalarımızı ekiyor arkadaşları söz konusu olduğu zaman.. Doğru erkek nasıl olur başlığını okudum da beni bencillikle suçluyor mesela ama o da hep kendini düşünüyor... Hiç bir kritere iç rahatlığıyla " evet bu benim sevgilimde var " diyemedim o kadar üzüldüm ki... Bir yandan da ne olursa olsun bitmeyen bir sevgi var içimde tabi...

"Sen Portekize gidince ben burada yapayalnız kalıvericem şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi diyor", o yüzden benimle çok fazla görüşmek istemiyormuş ama benim şu an ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanlar, mümkün olduğu kadar yanında geçirmek istediğim zamanlar bunu anlamak istemiyor...

Sevgisini sorgulamam da hiç hoşuna gitmiyor ama davranışları sebebiyle ister istemez düşünüyorum... :uhm: çok kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım?

Böyle tutarsız davranan erkeklerden nefret ediyorum güzelim giden ilişkiyi yokuşa sürüyolar..bırak cnm senin en zor zamanında yanında olmuyosa üzlmeye değmez ne demek alıştırmaya calısıyorum insan gidiyosun diye soon günlerini seninle geçirmek ister yaşı kaç sevgilinin çok tutarsız geldi davranışları bana.

Yerinizde olsam hemen ayrılırım..
6 aylık beraberlik hem daha çabuk unutulur hem de beni daha fazla üzmesine izin vermezdim..
Zaten 5 ay yurtdışında olacakmışsınız yepyeni bir çevre size çok daha iyi gelecektir..
Erkekleri bu kadar tepenize çıkarmayın,sonra pişman olursunuz..guclubacismile

zaten araya mesafe gircek o zaman anlar seni gerçekten sevip sevmediğini sende onu.. uzaklık bazen ilişkilere çok iyi gelebilio..zamana bırak ama bu zaman da onu o kadar arayıp sorma:olmaz:

Sıkılmış senden bekarlık çapkınlık yaptığı günleri özlemiş işte..

Açıkca da söylemiş sana..

Görüşmeyelim şimdiden alışayım yokluğuna ne demek=? Saçmalığa bak..
Tutarsız.
Fazla yüz verme yaa...

Sen bilirsin de, geç..Arama sorma , o arasın. aramazsa da kes biletini..

Allah allah yaaa..

Delinin zoruna bak yahu. ınadına ayrılmıycam demiş bir de. Senin ondan ayrılmayacağından emin. Ego kötü bir şey. O çıktığı yerden düşüverir bir gün. Canım sen gidince zaten ooooo sana böyle davranan erkeği hemen unutursun.

cok güven verici bir iliski degil sende farkindasin bunun en iyisi ayrilmak hem portekizede gidiyosun uzak kalinca unutursun yada onunla olup seni terkedicegi zamani beklemeye devam edebilirsin cünki ne istedigini bilmeyen birisi bu anladigim kadariyla

Bırak allahaşkına, neler olmuş aranızda altı üstü yurtdışına gidicek, o askere gidicek olsa sen kafamı dinleyip bekalrığımı özlüyorum desen gör bak neler olurdu, ama kendi rahat öyle mi, boşver sen git portekiz'e ve umursama bu kadar basit.

Dönünce bakarsınız her şeye. Hem zaten planını yapıp ayarlamamış mısın epitimi şimdi ne bu konuşmalar tartışmalar? Sen bencilce düşünüp hayatını planlarken ona sormadan iyi, şimdi mi dert oldu yumurta kapıya dayanınca. bırak allasen...

benim onunla tanışmadan önce aldığım bi karardı sonra etraflıca oturup düşündüm de üzerinde ama o hep bana destek oluyordu ben işlemlerimi ağırdan alıyordum belki vazgeçerim gitmem diye o hep beni arkamdan itekledi resmen hadi şu belgeyi de tamamla hadi portekizdeki okuluna bi mail at diye diye ayarlandı herşey...

Dönünce bakacak olmamız konusunda haklısın aslında bana o kadar da güven vermeyen bi ilişki değildi ama son zmnlarda çok dengesiz davranıyo ve gitmeye yakın böyle davranması üzüyo beni sonuçta yanyanayken çözemediğimiz sorunları o kadar uzaktayken hayatta çözemeyiz... bugün konuştuk aslında ben seninle ailene de biraz vakit ayır diye görüşmek istemiyorum yoksa seni görmek istememek gibi bi durum yok ortada dedi...

Alayacağınız kızlar valla dengesizliğinden benim de dengem bozuldu bi tepem atıyo ayrılıcam umrumda değil diyorum sonradan yumuşayıveriyorum biraz alltan alıyım diyorum ama artık çıldırıcam valla...

En iyisi dediğiniz gibi aramayıp sormayıp akışına bırakmak.. :bbo::

öncelikle erasmus eğitimini kesinlikle erteleme bak kesinlikle !! ben gitmedim eski nişanlım istemediği için ama çoook pişmanım.. keşke okurken gitseydim çook güzel bir deneyim olacak senin için.. düşünüyorum da sevgilinin yaptiği çok büyük bir bencillik... 5 ay dayanamacıksa keyfi bilir.. gercek sevgi böyle bahanelerle bitmez tam tersi daha da güçlenir.. eski günlerini özlüyorsa buyursun kimse onu silah zoruyla tutmuyor... önüne bak canım... emek harcama bu ilişki için bırak o kaybettikleriyle otursun.. bekar günlerine bi dönsün bakim görürüz beyefendiyi... o zaman da senin ilgini sevgini özlicek ama çok geç olacak...

ayrılmalısın bence ne demek çapkınlık günlerimi özlüyorum
ara verelim zaten ayrılalım demektir bence bi insan çok seviyosa nasıl ara verebilir ki
bence sevmiyo seni üzgünüm ama böyle ayrılmalısın

Bilakis insan sevdiğini bir süre göremicegi için her anını onunla gecirmeye bakar...
Ve kırmamaya daha güzel şeyleri yaşatmaya calışır...

Bunun vidalarında bi yanlış oynama var galiba....
Bırak gitsin...Portekiz dönüşü kim bilir bıraktıgın yerde bulamazsın

iyide cnm zaten açık ve net belli bunun hali boşver gitsin
arkadaşlarını senle olmaya tercih ediyosa bu iş çooook zorr

daha 6 ayda bikip hayatini yasamak istiyorsa iliskiniz bitmis daha ne denebilir ki?
bir bayan icin cok iyi bir firsat bu yurtdisi isi..sende bunu iyi degerlendir..tr donuncee sana hersey farkli gelecek,hayata bakisin hersey degisecek.belki de orada kalmak isteyeceksin.bu iliskiye cok kafa yorma senin once egitimin gelsin..

üzüldüğümü görünce 180 derece değişiyor demişsin bu da bir anlamda sana acıyor demektir acınmaktan korkmalısın.sevgine saygı duyuyorum ama kendini ezme her zaman dik durki karşındaki ona ihtiyacın olmadığını anlasın.erkekler ezik kadınlara saygı duymazlar.daima güçlü ve kararlı ol mutluluklar

1 hafta kafasını dinlemek istemiş.
Bekarlık, çapkınlık günlerini özlüyormuş.
Siz gideceksiniz 5 ay olmayacaksınız.
Sizce siz yokken burada ne yapacak?
Acaba hasret duyduğu şeylerle özlem mi giderecek?
ıyi düşünün.
Siz de yedekte kalacaksınızelbette ki döndüğünüzde kaldığı yerden devam edebilsin bey.
Ben olsam ne yapacağımı çok iyi biliyorum ama siz ne yaparsınız bu durumda bilemem.
Karar sizin.

canım iyi düşün ama sakın geleceğini mahvetme.gün gelit uğruna bişeyerden vazgectiğin kişi yanında olmayabilir.

çok saçma düşünceeleri var yaa...
ikili konuşuyor resmen...
ne demek çapkınlık günlerini özlemek,ne demek sen gitmeden yokluğuna alışmak için görüşmemek...
madem öyle sevdiği hr uzağa giden bu hareketi yapsın örneğin asker sevgilileri olarak forumdaki bir çok arkadaşımız...
var mı böyle bir saçmalık yaaa gitmeden gününü gün edeceğine sevdiğinle görüşmeyelim deyip kaçmak...
bence bu sevgi bağları çoktan kopmuş...
boşuna kendinizi daha fazla üzmeden rotanızı ondan uzaklaştırın.

Bu çocuğun söylediklerini gözden geçirelim önce...

1) Kafamı dinlemek istiyorum. (Dırdır ettiğini ima ediyor.) :umursamaz:
2) Yalnız kalmak istiyorum. (Varlığından sıkılıyor.)
3) Kendimi sensizliğe alıştırmak istiyorum. (Kendini senden soyutmaya çalışıyor.) :olmaz:
4) Beni oraya gidince arama. (Konuşmak bile artık ona işkence geliyor.) :mymeka:
5) Bekarlık ve ÇAPKINLIK günlerimi özlüyorum. (Senin varlığın bile ona işkence gibi geliyor... Dahası varlığın onun için birşey ifade etmiyor.)
Şimdi gelelim benim soruma:
Geri geri gitmeye çalışan hatta kaçan birine ısrarla koşmaya ne zamana kadar devam edeceksin? akannehir
Bildiğin gerçeği göz ardı etme artık!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X