üç dört ayda bir görüştüğün bir insanı ne kadar zamandır tanıyorsun da evlenmek için kararını verdin? anlayamıyorum, kendinizi ateşe atmaya ne kadar meraklısınız.
ben 7 -24 akşamları da aşk sözcükleri söylesin demiyorum ki akşamları benimle konuşmuyor bile diyorum doğru düzgün insna sevdiğiyle konuşmaktan üşenirmi ağzından zorla laf çıkarmı havadan sudan konuşcaz onuda yapmıyor.borç konusuna gelince ben iinanın hiç düğün eşya hiçbirşey de gözüm yok nikahımız kıyılsın tek zaten lojnman hakkımız var ödeme dışında elimize 1300 maaş kalıyor evlensek onunlada geçinebilirz gibi geliyor iki gönül bir olunca hesabı ama oda bunu kabul etmiyor tabi herşey usulüne göre olcak diyor
elalemmi sevdiğin evlenmeyi düşündüğün adammı evet kötü birşey yaptığı ama böyle uzaktan uzağa çok özlemektense beraber sıkıntıları aşmak daha iyi gibiÖde sen elalemin borçlarını,birlikte yapsaydınız borcu amenna diyecektim.
ben 7 -24 akşamları da aşk sözcükleri söylesin demiyorum ki akşamları benimle konuşmuyor bile diyorum doğru düzgün insna sevdiğiyle konuşmaktan üşenirmi ağzından zorla laf çıkarmı havadan sudan konuşcaz onuda yapmıyor.borç konusuna gelince ben iinanın hiç düğün eşya hiçbirşey de gözüm yok nikahımız kıyılsın tek zaten lojnman hakkımız var ödeme dışında elimize 1300 maaş kalıyor evlensek onunlada geçinebilirz gibi geliyor iki gönül bir olunca hesabı ama oda bunu kabul etmiyor tabi herşey usulüne göre olcak diyor
Hakkatten de... Dedigin gibi "iki gonul bir olunca samanlik seyran olur" mentalitesi var sende. Kotu demiyorum, ama belli ki maneviyata cok fazla deger veriyorsun, gercegi goremeyecek ya da onemsemeyecek kadar. Bu durumun mantiginin onune gecmesine izin verme bence. Neden hemen evlenesiniz ki? Yangindan mal kacirir gibi. Birakin borc hafiflesin, ortam durulsun, hazirliginiz guzelce yapilsin, sonra guzel guzel evlenin. Hakkinizda hayirlisi.
adamın o kadar borcu varsa gözüne uyku girmiyordur ondan akşamları uyuşuk dur.
1 yildir taniyorsun. 3-4 ayda bir gorusebiliyorsunuz. Kac eder? Tas catlasa 5 kere yuzunu gordugun bir insan. Ama bu mucizevi bir sekilde adami cok iyi tanimana, hatta sulalesini de tanimana, ve kosa kosa evlenmeye bile karar vermene yetti oyle mi? Lutfen biraz daha mantikli davran. Ilerde basini taslara vurma.
içimi rahatlattınzıcanım benim erkek arkadaşım da gündüz çok neşeli, çok hareketli, kıpır kıpırdır. ben gece geç saatlere kadar onunla konuşabilecekken o sızar kalır çünkü ben gün içerisinde onun gibi hareketli değilim. bana canımdan başka güzel bir söz söylemez ama ben hiç takmam. çünkü sevgisini gösterebilen biri değil tanıyorum onu. bunlar normal hayatteyken yaşadığımız şeylerdi şu an askerde zaten. bence seninkinin de durumu böyle. seviyorsan borç yüzünden mi bırakacaksın??? sağda solda çar çur etmemiş sonuçta. benim en yakın kız arkadaşımın bile 40binlira borcu var o da ailesine ev aldı. bayan olduğu halde eşi sorun yapmadı haftaya da evleniyorlar. var sen hesap et gerisini
içimi rahatlattınzı(
cok alemsinama mantikli olabilir....
ona bakarsak insanlar 30 yıllık kocalarını kocamı tanıyamıyorum hala diyor 5 yıllık ilişkilerinin sonunda ayrılıyor yada 1 aydır tanışıp evlenip çok mutluda olabiliyorlar ayrılabiliyorlarda aşk bir kumardır ben onun evlenebilecek kadar tanıdığımı biliyorumkesinlikle katılıyorum
ona bakarsak insanlar 30 yıllık kocalarını kocamı tanıyamıyorum hala diyor 5 yıllık ilişkilerinin sonunda ayrılıyor yada 1 aydır tanışıp evlenip çok mutluda olabiliyorlar ayrılabiliyorlarda aşk bir kumardır ben onun evlenebilecek kadar tanıdığımı biliyorum
ona bakarsak insanlar 30 yıllık kocalarını kocamı tanıyamıyorum hala diyor 5 yıllık ilişkilerinin sonunda ayrılıyor yada 1 aydır tanışıp evlenip çok mutluda olabiliyorlar ayrılabiliyorlarda aşk bir kumardır ben onun evlenebilecek kadar tanıdığımı biliyorum
evet kötü birşey fazlasından değer veriyorum,ya dediğim gibi uzaktayız ve nadiren yüzyüze görüşüyoruz acı çekiyorum rsmen .ama sabır etmek gerek evet bendede sıkıntı var çok sabırsızım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?