ayy cnm baştan 60 milyar eksiden giriyosun hayat mücadelesine daha evlilik masrafları g-flan 90 ı bulur 90 milyarıda 10 yılda anca ödersin ayrıca sen mi harcadın 60 milyarıda borcunu ödemeyi kabul ediyorsun tamam 10-- belki 20 dahada üstü olmamalı. hem senin o kadar borcun olsaydı adam seni alcakmıydı.. neyse güzelim bir arkadaşıma kardeşime akıl verir gibi baskın ifadelerle yazdım sana ters geldiyse bunları görmezden gel yoluna devam et derim. iyi akşamlar kocaman kocaman mutluluklar.
evli olabilir mi acaba
hani evinde oluyodur akşamları
bence evli degildir evli olsa teli hic acmaz
evlenmeyi dusunmek icin bu huylari gozonunde cok fazla bulundurma okadar buyuk seyler oluyorki evlilikte bu sorunlar cok badit kaliyor aslinda tecrubeli olan biri evlenmeden once biraz vakit gecirdigi birinin huyunun nasil olucagini az cok anlayabiliyor bekarken farketmedigin yada sorun olmaz duzelir dedigin seyler evlendikten sonra cok buyuk sorun olabiliyor her hareketi ve agzindan cikan her kelimeyi tartmak ve analiz etmek gerekiyor
Şimdi sen evlilik falan diyorsun da bu adamın seninle evlenmeye niyeti var mı?
Evlenme teklifi ya da bu yönde konuşmalar geçti mi aranızda?
anlattıklarından ben pek böyle hissetmedim.
Belki de şu kadar borcum var diye yalan söylüyordur ?? :44:
konuşuyor sürekli evlenince şöyle yaparız sen benim evleneceğim kadınsın aradığım insansın vs
teoride mantıklı olan sizin dediğiniz ama bu insanında bir yaşam standartı var onu bırakamaz yapamaz isterse 1 tirilyon borcu olsun bazı insanlar yaşam standartlarından vaz geçemez yani ev konusunu bilmem ama diğer söyledikleriniz herkes yapıyor günde günde 20 lira herkes harcar yani bunu lüks olarak görmek gerekmez
yok evlenememin tek sebebi şuan borçlar diyor ama sürekli evlilik hakkında konuşuyorDirek evlenme teklifinde bulundu mu peki ? Evlenince şöyle yaparız böyle yaparız şeklinde konuşmaları haricinde ??
Size net evlenme teklifi etti mi? her erkek şöye böyle yaparız diye oyalar... yüzük,tekif ve ne zaman oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?