Kızlar sizce bu kız ne istiyor

Sevimm20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
13
1
1
30
Arkadaşlar soru alıntıdır bir erkek sordu açıkçası bende merak ettim sizce bu durum nasıl karşılanır .

Arkadaslarim Nişanlı ikiside birbirlerini çok seviyorlar çünkü 5 senedir bu zamanları bekliyorlarmış. Ama kız erkekle konuşurken konuyu sürekli cinselliğe getiriyor sürekli bir isteği varmış ilerleyen zamanlarda bu kamasutra resimlerine kadar gelmiş erkek de ona atıyor ama konuyu başlatan hep kiz yani kız ne istediğini açık açık söylüyormuş ama tabi bunlar telefonda böyle gidipte evlenmeden bir şey yapmıyorlar sadece evlendikten sonra böyle yapalım gibisinden konuşuyorlar. Yani bir kizin böyle istemesi ve evleneceği eşine böyle şeyler demesi cinsel resimler atmasi normal diymi :) ?

Püü o adamın sıfatına.
Gelip sana anlatıyor sende "aman kanka bana böyle şeylerden bahsetme sırf bana değil kimseye bahsetme bu sizin özeliniz" demiyorsun da kız ne istiyor diye konu açıyorsun bi püü de sana.

Anlamadığım şey bu erkek neden sana kız arkadasiyla olan ozel konusmalarini anlatiyor?
Ya arkadaşlar işi iyice abaerrttiniz yani ben soru soruyorum ya soru ,biri çıkmış neden bunu sana soruyor biri çıkmış bu konu tirt biri geliyor bu erkek üye, kuantum teorisi gibi yok bu şöyle bu böyle diye sürekli bir şeyler diyorsunuz . Soruya cevap istedim ben ..kimin ne dediği bunu neden sorduğu önemli değil.

Eşlerin cinsel isteklerini birbiriyle paylaşması çok normal de adam8n bunu gidip başkasına anlatması anormal. Siz önce kızı uyarın nişanlım gelip bana anlatıyor diye. Bu arada kendiniz de o adamdan uzak durun.

Biz kacıncı sahısıs burda anlamadım
Bir erkek arkadasının arkadası nişanlısıyla yasadıklarını erkek arkadasına anlatıyo erkek arkadasında sana sende bize
Cok bilinmeyenli denklem gibi
Kız nişanlısıyla konusur istedigini de onun nişanlısı olacak zat kapcık agızlı bi erkeğe neden bunu anlatır anlamadım

.".nasıl karşılanır.." derken?.. kime ne ki bu durumdan. siz yadırgamış olabilirsiniz. ama bence asıl yadırganacak olan adamın nişanlısı ile özel mubabbetlerini başkasına anlatması ve sizin burda paylaşmanız. kim bilir belki de o kişi aramızdadır.

nekadar ayıp bir erkegin sevdigi kadının konuşmalarının anlamını yine başka bir kadına sorması.
zaten kız açık ve net adam yetemeyeceginiz düşünüyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…