Ya arkadaşlar işi iyice abaerrttiniz yani ben soru soruyorum ya soru ,biri çıkmış neden bunu sana soruyor biri çıkmış bu konu tirt biri geliyor bu erkek üye, kuantum teorisi gibi yok bu şöyle bu böyle diye sürekli bir şeyler diyorsunuz . Soruya cevap istedim ben ..kimin ne dediği bunu neden sorduğu önemli değil.Anlamadığım şey bu erkek neden sana kız arkadasiyla olan ozel konusmalarini anlatiyor?
Eşlerin cinsel isteklerini birbiriyle paylaşması çok normal de adam8n bunu gidip başkasına anlatması anormal. Siz önce kızı uyarın nişanlım gelip bana anlatıyor diye. Bu arada kendiniz de o adamdan uzak durun.Arkadaşlar soru alıntıdır bir erkek sordu açıkçası bende merak ettim sizce bu durum nasıl karşılanır .
Arkadaslarim Nişanlı ikiside birbirlerini çok seviyorlar çünkü 5 senedir bu zamanları bekliyorlarmış. Ama kız erkekle konuşurken konuyu sürekli cinselliğe getiriyor sürekli bir isteği varmış ilerleyen zamanlarda bu kamasutra resimlerine kadar gelmiş erkek de ona atıyor ama konuyu başlatan hep kiz yani kız ne istediğini açık açık söylüyormuş ama tabi bunlar telefonda böyle gidipte evlenmeden bir şey yapmıyorlar sadece evlendikten sonra böyle yapalım gibisinden konuşuyorlar. Yani bir kizin böyle istemesi ve evleneceği eşine böyle şeyler demesi cinsel resimler atmasi normal diymi :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?