kızlar sizce bu mobilyalar nasıl fikirlerinize ihtiyacım var

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
kızlar oturma odam için bu tv ünitesini aldım $FB,721,66,bella-vista-milano-tv-unitesi-duvar-tv-uniteleri-bella-vista.webp
ona uyumlu olsun diye rengini beğenmesemde bu koltuk takımlarını aldım $life-maksi-takim_502e2357ae2bb.webp
sizce nasıl kızlar koltukların hepsi yatak oluyor bel kısmı 3 kademe ayarlanabilir leke tutmayan kumaş
ama çokda içime sinmedi değişsem mi acaba

koltukların renginimi beğenmemiştim sonunda eşimi ikna edip değiştirdik renkleri
alt rengi gri üst rengi mor kırlentleri beyaz üzerine mor desenli olacak

işte sonunda evime geçtim kızlar ve koltuklarımın son hali

10. sayfada kızlar

Son düzenleme:
koltuklar guzel degıl bence

canım oturma odası olarak modeli güzel ama bence daha açık ren olabilirdi.hele resimden daha koyuysa çok basık olabilir ileride boğabilir yani

canım oturma odası olarak modeli güzel ama bence daha açık ren olabilirdi.hele resimden daha koyuysa çok basık olabilir ileride boğabilir yani

canım bu modelin açık rengi yoktu açık rengini yaptırmak içinde 15 gün beklememiz lazımdı ama biz 10 gun sonra başka şehire taşıncaz onun için açık renk yaptıramadık birde 3 yaşında bir oğlum var onun içinde koyu renk iyi olur diye düşündüm bir an ama şimdi pişman oldum acaba açık renk halı alsam duvarlarıda açık renge yinede oda çok basık olurmu

kızlar oturma odam için bu tv ünitesini aldım Eki Görüntüle 864164
ona uyumlu olsun diye rengini beğenmesemde bu koltuk takımlarını aldım Eki Görüntüle 864166
sizce nasıl kızlar koltukların hepsi yatak oluyor bel kısmı 3 kademe ayarlanabilir leke tutmayan kumaş
ama çokda içime sinmedi değişsem mi acaba

TV ünitesini çok beğendim koltukların modeli güzel ama renkleri çok koyu bir iki ton açık renkler olsa daha güzel olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullanın.

TV ünitesini çok beğendim koltukların modeli güzel ama renkleri çok koyu bir iki ton açık renkler olsa daha güzel olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullanın.

canım işte başka rengi yoktu kırmızı siyahı vardı oda baya bi koyuydu
hemde uniteye uymadı
uff ben nasıl bu renge evet dedim ya çok kızıyorum kendime

canım işte başka rengi yoktu kırmızı siyahı vardı oda baya bi koyuydu
hemde uniteye uymadı
uff ben nasıl bu renge evet dedim ya çok kızıyorum kendime

Eşinizden etkilendiniz sanırım :)
peki başka modellerde sevdiğiniz renklerde yok mu aldığınız yerde içinize sinmemiş bunlar anlaşılan değiştirin bence düz krem rengi alabilirsiniz mesela sütlü kahve bej rengi yastıklarla şık durur.

Eşinizden etkilendiniz sanırım :)
peki başka modellerde sevdiğiniz renklerde yok mu aldığınız yerde içinize sinmemiş bunlar anlaşılan değiştirin bence düz krem rengi alabilirsiniz mesela sütlü kahve bej rengi yastıklarla şık durur.

aslında üniteyi çok beğendim koltuk takımınıda orda çok beğendim rengi hariç tabi
şimdi resmine bakdıkça rengi çok gözüme batmaya başladı
oturma odası için krem mor falan düşünmüşdüm ben
şimdi rengini değişmek istesem o üniteye mor falan olmaz
birde eşim bıd bıdı laf söyler sinirlerimi bozarsa

aslında üniteyi çok beğendim koltuk takımınıda orda çok beğendim rengi hariç tabi
şimdi resmine bakdıkça rengi çok gözüme batmaya başladı
oturma odası için krem mor falan düşünmüşdüm ben
şimdi rengini değişmek istesem o üniteye mor falan olmaz
birde eşim bıd bıdı laf söyler sinirlerimi bozarsa

belkide tüllerle halılarla yer döşemeleri ve kapılarla filan uyumlu olursa güzel durur bence o kadar kötü değil bakıp bakıp içinizi karartmayın hem sizlemi yaşayacak ilerde yine değiştirirsiniz :)

belkide tüllerle halılarla yer döşemeleri ve kapılarla filan uyumlu olursa güzel durur bence o kadar kötü değil bakıp bakıp içinizi karartmayın hem sizlemi yaşayacak ilerde yine değiştirirsiniz :)

doğru söylüyorsun canım çok saol
akşam eşim gelsin yine bir söyliycem değiştirelim diye bakalım ne diyecek:31:

kesinlikle değişim yapmayın koltuklarınız muhteşem.halıyı açık tonlarda alırsınız olur biter. bir de küçük çocuk varsa renk daha da iyi bir seçim olmuş.
dediğiim gibi halı tül ya da kırlent gibi şeylerle ve aksesuarlarınızla isterseniz rengi açabilirsiniz.

kesinlikle değişim yapmayın koltuklarınız muhteşem.halıyı açık tonlarda alırsınız olur biter. bir de küçük çocuk varsa renk daha da iyi bir seçim olmuş.
dediğiim gibi halı tül ya da kırlent gibi şeylerle ve aksesuarlarınızla isterseniz rengi açabilirsiniz.

kırlentleri açık renk yapmak iyi bir fikir çok teşekkür ederim
artık değiştiremezsem halı ve kırlentleri açık renk alırım

kırlentleri açık renk yapmak iyi bir fikir çok teşekkür ederim
artık değiştiremezsem halı ve kırlentleri açık renk alırım

EVET BUGU_ECE arkadaş doğru söylemiş :) istenilirse yumuşatılabilir
artık evleri genelde açık renklerle döşüyorlar koyu renklere karşı bir önyargı var :D

EVET BUGU_ECE arkadaş doğru söylemiş :) istenilirse yumuşatılabilir
artık evleri genelde açık renklerle döşüyorlar koyu renklere karşı bir önyargı var :D

koyu renk sanki odayı kasvetli yapıyor gibi geliyor bana
ki ben hiç koyu sevmem nasıl bu koltuk takımına evet dedim anlamadım valla
hem çok yorulmuşdum gezmekden hem eşim beğendi hemde mağazı müdürü açık rengini bulmak için çok uğraştı
hepsi bir araya gelince evet dedim galiba
akşam bir şansımı deniycem bakalım değiştirmek için ama olmazsa artık
dediğiniz gibi halı perde kırlent açık renkte kullanarak kasveti dağıtıp daha soft bir oda haline getirmeye çalışcam

Back
X