kızlar sizce bu mobilyalar nasıl fikirlerinize ihtiyacım var

ben de evlenirken boş odamız için kanepesini almıştım 4 yıldır kurtulamadım hiç mi hiç sevmiyorum rahatta gelmiyo bize, bunlar 1- 2 yılda değişecek şeyler değil içine sinmediyse mobilyacıya yalvar yakar değiştir kullanılmamış koltukları nasıl değiştirmezler hem olur mu öyle şey içine sinen olsun bence tabi

ben de evlenirken boş odamız için kanepesini almıştım 4 yıldır kurtulamadım hiç mi hiç sevmiyorum rahatta gelmiyo bize, bunlar 1- 2 yılda değişecek şeyler değil içine sinmediyse mobilyacıya yalvar yakar değiştir kullanılmamış koltukları nasıl değiştirmezler hem olur mu öyle şey içine sinen olsun bence tabi

Koltukları beğendim ben canim ama renk içime sinmedi
Değiştirme k için aradim ama sipariş verdik olmaz falan diyince ustelemedim bende
Neyse artik yapacak bişe yok
Hali perde ve aksesuarlarla odanin kasvetini dağıtmaya calisicam

bence koltuklar gayet klas duruyo. belki kırlent kılıflarını değiştirip çiçekli kumaşlardan kahveye uygun bir desen ve renkte yeni kılıflar diktirebilirsin. renk gelmiş olur. ama çok kullanışlı ve şık duruyor.

bence koltuklar gayet klas duruyo. belki kırlent kılıflarını değiştirip çiçekli kumaşlardan kahveye uygun bir desen ve renkte yeni kılıflar diktirebilirsin. renk gelmiş olur. ama çok kullanışlı ve şık duruyor.

ayy canım çok saol ya valla siz begendikce icim rahatlıyor
çiçekli kırlent fikri süper ilk işim bu olacak çok tesekkür ederim arkadasım :21:

canım bende koltuk takıının tek kanepesini aldım gri siyah inanılmaz rahat yattım mı kalkasım gelmiyo ayrıca mağazada bu kahvelerde vardı çok hoştu ama benim evim gri siyah kırmızı tonlarında diye başka aldım odana şık bir perde yaptırıp aynı kumaştan kırlent diktirebilirsin

canım bende koltuk takıının tek kanepesini aldım gri siyah inanılmaz rahat yattım mı kalkasım gelmiyo ayrıca mağazada bu kahvelerde vardı çok hoştu ama benim evim gri siyah kırmızı tonlarında diye başka aldım odana şık bir perde yaptırıp aynı kumaştan kırlent diktirebilirsin

Canim demek sen bu renginide begendin
Bak buna cok sevindim
Bende ilk magazada gördüğümde okadarda
Batmadi gözüme ama sonra çok pisman oldum
İnşallah guzel bir hali ve perde ile kombine edince
Daha güzel görünür gözüme :)

Koltukları beğendim ben canim ama renk içime sinmedi
Değiştirme k için aradim ama sipariş verdik olmaz falan diyince ustelemedim bende
Neyse artik yapacak bişe yok
Hali perde ve aksesuarlarla odanin kasvetini dağıtmaya calisicam

modelini beğendiysen tatlım renkleri çok hoş asil duruyo bence,benimki turuncu yeşildi şimdi üstüne krem rengi polar örtü örttüm gökkuşağı gibi renk renk kırlentler aldım cıvıl cıvıl bi oda oldu :16:

modelini beğendiysen tatlım renkleri çok hoş asil duruyo bence,benimki turuncu yeşildi şimdi üstüne krem rengi polar örtü örttüm gökkuşağı gibi renk renk kırlentler aldım cıvıl cıvıl bi oda oldu :16:

Rengi begenmene sevimdim canim modeli sevdim ben sadece renge takildim iste bende renkli bir oda olsun istedim özellikle de kesinlikle mor koltuklar alicam dedim gittim bu rengi aldım işte

Koltuk Yatak Olabilmesi Ve Leke Tutmayan Kumaş Olabilmesi Güzel Koltuğun Altlarını Rahatça Silebilirsin :34: de Bu Koltuklar Leke Tutmuyor Ama Çok Toz Barındırıyor Bezle Silmek Zor İşde Çünkü Girintili Çıkıntılı Ya Koltuk Nasıl Desem Düz Bi Oturma Zemini Yok Silmek Zor Yani Bilmem Anlatabildimmi :1: Sorun Orda Gelelim Tv Sehpasına Daha Dolaplı Bişiy Olsaydı Daha İyi Olmazmıydı :26: Beyaz Lake Fikri Güzel Kullanışlı :34:

Koltuk Yatak Olabilmesi Ve Leke Tutmayan Kumaş Olabilmesi Güzel Koltuğun Altlarını Rahatça Silebilirsin :34: de Bu Koltuklar Leke Tutmuyor Ama Çok Toz Barındırıyor Bezle Silmek Zor İşde Çünkü Girintili Çıkıntılı Ya Koltuk Nasıl Desem Düz Bi Oturma Zemini Yok Silmek Zor Yani Bilmem Anlatabildimmi :1: Sorun Orda Gelelim Tv Sehpasına Daha Dolaplı Bişiy Olsaydı Daha İyi Olmazmıydı :26: Beyaz Lake Fikri Güzel Kullanışlı :34:

toz olayı çok kötü hergün süpürsem toz kalmaz galiba
tv ünitesine gelince dolapları yeterli geldi banA canım
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
eşime bugünde değiştirelim gidelim mobilyacıya dedim
yok dedi bende artık vazgeçtim ne yapayım
bi koltuk için huzurumumu bozcam
hem blki evde halı perde kırlentle tamamlayınca güzel olur :37:

Canım Koltuk Gayet Şık Tarz Modern Güzel Sorun Sık Tozlanıcak Olması Aynı Kumaş Bende de Var Mobilya Tozu Alır Gibi Toz Alıyorum :1:Leke Tutmuyor Ama Toz İşde :ssz:

Canım Koltuk Gayet Şık Tarz Modern Güzel Sorun Sık Tozlanıcak Olması Aynı Kumaş Bende de Var Mobilya Tozu Alır Gibi Toz Alıyorum :1:Leke Tutmuyor Ama Toz İşde :ssz:

Peki elektrik süpürgesiyle süpürsem hergün yinemi toZ olur yoksa dedigin gibi düz olmadigi için silmek çok zor olur

Elektrik Süpürgesiyle Arada Süpür Ben Artık Öyle Yapıyorum Senin Büzüşük Model Olduğundan Rahat Girer Aralara Toz Çektir Gitsin:34:

koltuklar cok rahat bende var oturması keyifli krem olsa daha iyi olurdu üstüne polar sererdin gerçi ben poları sevmiyorum ama yani neden beyaz ünite almadın ki beyaz ünite daha ferah oluyor koltuk taşınacagın sehirde yok mu ki boşuna bunları görütmesen ordan alsan daha mı iyi olurdu..

Peki elektrik süpürgesiyle süpürsem hergün yinemi toZ olur yoksa dedigin gibi düz olmadigi için silmek çok zor olur

canım tüm koltuklar toz tutuyor ne alırsan al bende var öyle abartılı bi toz duurmu yok elektrikliyse süpür gitsin..toz tutmayan ne var allahaskına her seyde her yerde toz engel olamayız ki..perdeler bile toz tutuyor hayır biz 2sat kıpırdamadan otursak bizde toz tutarız yani:)

koltuklar cok rahat bende var oturması keyifli krem olsa daha iyi olurdu üstüne polar sererdin gerçi ben poları sevmiyorum ama yani neden beyaz ünite almadın ki beyaz ünite daha ferah oluyor koltuk taşınacagın sehirde yok mu ki boşuna bunları görütmesen ordan alsan daha mı iyi olurdu..

canım benim gideceğim küçük bir şehir hem orda çeşit yok hemde fiyatlar çok pahalı onun için burdan alalım dedik
üniteye görünce görünce çok beğendim birde ünite normalde 1750 liraydı ama bir yerinde çizik olduğu için 690 liraya aldık yani fiyatta uygun geldi açıkcası koltuklarıda mor krem olsunb istedim rengi oda üniteye uymaz dediler bir gaflet anında işte tamam dedim bu renklere :(((((((

kızlar sonunda eşimi ikna ettim ve koltukların rengini değiştirdik :8:
alt rengi gri üst rengi istediğim gibi mor oldu
kırlentlerde beyaz üstüne mor desenli :kkk::46:

Back
X