kızlar sizce bu mobilyalar nasıl fikirlerinize ihtiyacım var

Bu koltukları biliyorum çok rahat tam benim gördüğüm renkle değişmişsin
birde süpürme silme kolaylığı var hiç yabana atılacak ayrıntı değil eşşek gibi köşe takımını ileri it sil süpür geri it mahvoluyorum şimdiki aklım olsa altı bu şekilde bi takım seçerdim
Güle güle kullan ...

teşekkür ederim canım benide rahatlığı ve altını silme kolaylığı cezbetti

renk olarak guzelms ama koltuklar bıraz bu fotodakınde sade kalmıs yasam unıtesı daha şık kalmış sanki bi de kahve falan var morla uyum sağladı mı gri mor kahve beyaz karışmış gibi son halini de koy seninkilerin olmadıııı

Canim ya bende uyum noktasinda kararsiz kaldim mobilya aldigim yerdeki bayanda mor ve ceviz rengi uyumlu olur dedi birde bizim ünitesi kahve değil ceviz rengi ve beyaz unitede beyaz olduğu icin koltuklarin minderlerini beyaz uzerine mor desenli seçtim yinede uyum saglamazsa eger uniteyi salonuma koycam salonum kahve rengi orda kesin uyum sağlar en azından

Canim ya bende uyum noktasinda kararsiz kaldim mobilya aldigim yerdeki bayanda mor ve ceviz rengi uyumlu olur dedi birde bizim ünitesi kahve değil ceviz rengi ve beyaz unitede beyaz olduğu icin koltuklarin minderlerini beyaz uzerine mor desenli seçtim yinede uyum saglamazsa eger uniteyi salonuma koycam salonum kahve rengi orda kesin uyum sağlar en azından

karısık olmus yap bakalım foto cekıp koyarsın bekliyoruuuuzzz :):)

bir komşumuz kullanıyordu bu koltuklardan ve çok rahat olduğunu söylüyordu. gerçekten çok rahat oturulabilen bir koltuk takımı,güle güle kullanmanı dilerim.

W
bir komşumuz kullanıyordu bu koltuklardan ve çok rahat olduğunu söylüyordu. gerçekten çok rahat oturulabilen bir koltuk takımı,güle güle kullanmanı dilerim.

Evet canım gerçekten çok rahat bugün geldi koltuklarım renkleri de harika olmuş çok begendim içime sindi artık evime yerleşince resim çekip Paylaşcam bakalım son halini begenecekmisiniz :21:

canım söyleyeyim ama alınma ha model olarak güzel ama renkler çok kapalı yani boğar sanki odayı.belki de bana öyle geliyordur ama mobilyada hiç sevmem kahverengini ve eskitmeyibu yüzden belki bana öyle geliyordur.bence en güzeli renkli bi köşe takımı ve yanına berjerleri harika olurdu.inşallah benim de bi evim olacak

Back
X