Sonunda bu koltuklarida seven birileri cikti ya çokben bu koltukları çok seviyorum ve almayı düşünüyorum rengini değişmekle iyi etmişiniz
Mutlu oldum :) koltuklar gelince resmini cekip yine
Yayinlarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda bu koltuklarida seven birileri cikti ya çokben bu koltukları çok seviyorum ve almayı düşünüyorum rengini değişmekle iyi etmişiniz
Bu koltukları biliyorum çok rahat tam benim gördüğüm renkle değişmişsin
birde süpürme silme kolaylığı var hiç yabana atılacak ayrıntı değil eşşek gibi köşe takımını ileri it sil süpür geri it mahvoluyorum şimdiki aklım olsa altı bu şekilde bi takım seçerdim
Güle güle kullan ...
renk olarak guzelms ama koltuklar bıraz bu fotodakınde sade kalmıs yasam unıtesı daha şık kalmış sanki bi de kahve falan var morla uyum sağladı mı gri mor kahve beyaz karışmış gibi son halini de koy seninkilerin olmadıııı
Canim ya bende uyum noktasinda kararsiz kaldim mobilya aldigim yerdeki bayanda mor ve ceviz rengi uyumlu olur dedi birde bizim ünitesi kahve değil ceviz rengi ve beyaz unitede beyaz olduğu icin koltuklarin minderlerini beyaz uzerine mor desenli seçtim yinede uyum saglamazsa eger uniteyi salonuma koycam salonum kahve rengi orda kesin uyum sağlar en azından
karısık olmus yap bakalım foto cekıp koyarsın bekliyoruuuuzzz :):)
bir komşumuz kullanıyordu bu koltuklardan ve çok rahat olduğunu söylüyordu. gerçekten çok rahat oturulabilen bir koltuk takımı,güle güle kullanmanı dilerim.
Çok güzeller mutlulukla eskitin![]()