kizlar sizce bu saygısızlık değil mi?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar bugun bir arkadasimin dugunu var ona gideceğim. Dün arkadaşim icin ceyrek altın aldim. 3 aylık bir sevgilim. Var her şey mukemmel. Ancak sevgilimle bu konu ile ilgili bir tartisma yasadik. Bankadan para cekicem cuzdani açtım şak diye cuzdandan kartimi çekti dur ben hallederim diye. Sifremi biliyor girdi ne kadar cekiyim diyip parayi cekti direkt kuyumcuya gittik beraber altını aldı verdi bana. Bu hareket benim hosuma gitmedi belli ettim elimde olmadan. Suratım düştü. Sordu noldu diye. Yaptığın şey hiç hoş değil dedim. Sanki ben beceremiyorum kartimdan para cekip altın almayi. Elimden alıp sen çekiyorsun ben sana yapıyor muyum boyle bisey diyorum. Bu saygısızlıktır dedim. Bir kere değil iki kere değil kaçıncı kez yapıyor aynı şeyi. Burdan tartışma çıktı işte ben sen yorulma diye yapıyorum senin için herseyi yaparim ben kart islerini halletmek ne ki falan bunun yorulmakla ilgisi yok dedim para cekmekten mi yorulcam. Agir bisey kaldırttırmıyorsun anlarım ağır islerde yardim edersin anlarım da her seyimde direkt el atıyorsun beni pasof bırakıyosun hoşuma gitmiyor bu hareketler dedim. Bana biraz ataerkil geldi hareketin dedim. Hani altın alırken altını alan benim ama o alıyor goruncek benden alip o vercek kuyumcuya yok bankadan o cekecek parayi. Çıkarıyorum para cekicem kartı cekip almalar falan. Sorun senin tavrın dedim. Bu arada yanlis anlasilmasin olay asla maddi değil banka şifrelerimi bilir. Ihtiyaci olursa veririm çeker. O daha öğrenci ben mezunum çalışıyorum çünkü maddi anlamda her türlu destek sağlarım. Ben yaptığı hareketten rahatsiz oldum ve bu ilk kez degil sürekli yapiyor. Ben hic gormedim boyle bisey. Benim annem babam abim elimden kartimi alip da para cekmedi. İsterler ceker veririm biter. Bana normal gelmedi bu hareket. Sizlere de sormak istedim. Sizce abarttım mı siz olsaniz ne tepki verirdiniz

Bence ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder.. Çok doğru yapmışsın ben olsam aynı şeyi yapardım ! Bak bakalım daha yapabiliyomu..

Bence ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder.. Çok doğru yapmışsın ben olsam aynı şeyi yapardım ! Bak bakalım daha yapabiliyomu..

Bir daha yapmam dedi zaten. Baya tartıştık çünkü. Ancak anladı sayılmaz. Tripli bi şekilde bi daha hicbiseyine karismam tamam ben seni yakın gördüm bpyle bi tepki vereceğini dusunemedim dedi. Ben de yakınlıkla alakası yok. İstersen en yakının olsun karşındakine saygın olacak yaptığın şey saygısızlıktır dedim. Olay maddi degil ihtiyacın olsun son kurusuma kadar vereyim sana. Olay yaptığın hareket dedim

ileride kartına el koyacak da şimdiden yol mu yapıyor nedir

ileride kartına el koyacak da şimdiden yol mu yapıyor nedir

Oyle bir şeye hayatta izin vermem. En sinir olduğum şeydir bu benim. Aslında bana bi kere demişti ki evlenince maddiyat işleri senin elinde olsun. Ben maaş kartımı sana veririm sen idare edersin maddi işleri. Ben biraz müsrifim pek beceremem o isleri dedi. Bu sözlerine bakarsan çok farklı bir kişilik yaptığı hareket ise bambaşka ben de anlamadim en başından bildireyim haddini dedim

zamanında taviz veren kadınları okuyabilirsin siteden adam evlenince kadının maaşına el koyuyor fln. Sen kazanıyosun sen ödeyeceksin bu kadar basit sakın taviz verme böyle devamm.

3 ay icin erken dimi maddi destek saglaman ve kart sifrelerini bilmesi?

Bizim baya bir hızlı oldu 3 ay için erken olan daha cok sey var. aileler haberdar yakında tanışacaklar annesi bu yaz gelecek yüzük falan düşünüyorlar adı konsun diyorlar

3 ayda ne bu samimiyet? Şifreni söyleyerek ona bu sınırsızlığı sen vermişsin canım yanlış anlama da...

Maddi destek hic onemli değil durumunu biliyorum buz dolabı bombos ailesinin de maddi durumu kötü. Ben tanımadığım insanlara bile yardim ederim sevdigime mi etmiycem. O sıkıntı değil sınava çalışıyor zaten inşallah o da atancak bu sene

Anliyorum amma adam bu duruma tesekkur edeceyine bide maas kartini alip kendi para cekmeye calisiyor. Kusura bakma amma biraz yuzsuz gibi geldi.sana zahmet olmasin dur ben cekiyim ne demek ya.bence eziliyor bu durumlara o yuzden kendini baskin gostermeye calisiyor tek derdinkompleks

Aynen öyle ben de oyle dusunuyorum. Ya diyorum ya olay para değil. Kartım onda dursa ben çekme desem bi kuruş çekmez. Izin ister. Ben verince bile zorla veriyorum zor durumda çok gercekten çünkü. Bazen parasi olmuyo minibuse binemiyo yuruyerek gidiyo okula o kadar yolu. Bi kere yiyecek yok evlerinde ben aldim oyle görünce o açıdan ben kafaya takmam bende imkan var onda yok. Ona ailesinden bi yerden para gelirse de hiç esirgemez. Normalde ben harcarim yemekte falan ama para geldigi zaman bir lira bile harcatmaz. O konuda sorun yok maddi anlamda kullancak insan degil orda da parayi cekip almadi zaten cekti bana verdi kartimi da parayi da. Ben yaptığı seye kizdim ben yapamiyorum gibibenim yerime yapmasina her seyi. Bu bitek maddi anlamda da değil alışverişe cikcam diyo ki sen liste ver ben yaparim alışverişini yorulma sen. Iyide her şeyimi sen mi yapcan benim

Evet o durumdan rahatsiz amma mecbur ezilmemek icin ustun oldugunu erkek oldugunu gostermeye calisiyor olay bu simdi anlasildi

Evet o durumdan rahatsiz amma mecbur ezilmemek icin ustun oldugunu erkek oldugunu gostermeye calisiyor olay bu simdi anlasildi

Aynen oyle soyluyor zaten ben üzülüyorum bu duruma ama elimden gelen bişey yok atanayım yasatıcam seni ne istiyosan alicam diyo sürekli. Eline azcık para gecse onu da bana harcar zaten hiç gocunmaz. Olay geleneksel erkek kafasi ben de ona kızıyorum. Bi yerde yemek yersek ben ona parayi veriyorum o ödüyor zaten dikkat ediyorum oyle seylere insanlardan utanmasın diye. Ama bu hareketi çok canımı sıktı işte

3 aydir tanidigim oglani gec benim esim bile yapmaz yapamaz boyle bir seyi. Yol yakinken daha iyilerini bulmak icin buna yol ver. Ciddiyim cok sorun cikartir bu cocuk ileride

3 ayda kart şifreni vermiş üstüne maddi destek veriyorsun çok ilginç!!
Ben üç ayda facebook şifremi bile vermem ki üç yılda olsa vermem zaten.
Yanlış yollardasın canım, çocuğun absürtlüklerinden çok bu daha mühim mesele.
Adamların ilişkiyi idare yöntemidir evlilik ile ilgili söylediği hayaller.

Koskoca adam niye çalışmıyor da otobüs bilet parası bulamadığı için yürüyerek okula gidiyor?

canım kusura bakma ama 3 aylık sevgilin neden kartının şifresini biliyo? bana çok saçma geldi açıkçası. ne çabuk güvenmişsiniz birbirinize öyle. bence fazla taviz vermişsin karşı tarafa tepene binmeye başlamış haberin olsun.

3 ayda ne bu samimiyet? Şifreni söyleyerek ona bu sınırsızlığı sen vermişsin canım yanlış anlama da...

3 ayda insanlar evlenip çocuk bile düşünüyorlar. Hem insanların ilişkilerinin nasıl ilerlediğini ,samimiyetin ne yönde geliştiğini dışarıdan birisi bilemez.
Dışarı çıkamayacak olur verir şifresini çektirir ,ve ya internetten bişey alması gerekir internete girme şansı yoktur verir bilgilerini aldırır insan. Hemen neden ne bu samimiyet diye tepki veriyorsunuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…