Yatak Odası Dekorasyonu kızlar sizce bu yatak odası nasıl

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
Bu yaza düğünüm var country tarzı istedik. Bu yatak odasını çetmenden beğendik. Yani ben begendim ama kararsızım kimi diyor ki genç odası gibi .sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 1263888
YTK_SKY.webp

herkesin zevki farklidir ... siz begendiyseniz kimseye danismayin bence .. simdi ben mesela takim icin yorum yaparsam hos bi takim ama cicekli yatak basi cok gosterisli duruyor derim

Benim tavsiyem bence yatak takimi cok hos ve sade.Yatak basi sadece sadelige zariflik katmis.

Sagol canım:-) yatak başı sade beyaz istedim çiçekli olmayacak en azından bir kaç olumlu yorum bile içime sindirdi. Sonuçta ömür boyu kullanıcaz nasipse

Bu yaza düğünüm var country tarzı istedik. Bu yatak odasını çetmenden beğendik. Yani ben begendim ama kararsızım kimi diyor ki genç odası gibi .sizce nasıl fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 1263888 Eki Görüntüle 1263889
ayyhh inan öylr güzel ki bunun genç odasını ben de kızıma alacağım bugün bakacağım. çok beğendim inan ben yeni evleniyor olsam kendime alırdım. :) güle güle kullan belki de almışsındır :)

rengide modelide güzel güle güle kullan

3000 tl miii ? Bende country tarzini cok begeniyorum yatak odami country istiyorum begendigim tum country yatakodalari 10 bin 12 bin hep bu civarlarda solediler bu fiyatda bana cok fazla geldi sen hangi ilde oturuyorsun canim ???

Bu yatak odasına çetmen mağazalarından baktım o dönemde genç odası için fakat işçiliği çok zayıftı hiç beğenmedim. kenarlar köşeler el kesecekmiş gibiydi. vazgeçtim ben de genç odasından. fiyatı diğer country tarzlara göre çok ucuzdu :(

Back
X