Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

oldu olacak iç güveyi alsaymışsınız

Benm aileme yakın değiliz zaten babam ayrı bi yerden yani daha merkezden ev alıverdi ne onun ailesine ne de benm aileme yakın değil aileler de birbirine yakın değil evet dogru olmdı ama ne blm bi anlık bsey iste
göreceli bır kavram bu bana göre mecburen bakacakkkkkk mecbur kusura bakma almayı bılıyosa o ona karılık eslık ediyorsa hıc olmassa onunu 1 kap yemek koyuyorsa oda onun ıhtıyacını karsılamak zorundaaa mecbur yani bana göre tabi bu bu arada canm olan olmus artk bır sınırle soylemıssın bırdha ne olursa olsun yapma bence

Ne yapacaksın;böyle bi adamı hiç çekmeyip iadeli taahhütlü bir şekilde postalayacaksın..

Annelerimiz bizi, böyle saçma sapan adamların kahrını çekmek için dünyaya getirmedi.

para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
Ben anlatamadım sanırım benm zaten mesleğim var ama dugunden dolayı aayrılmak zorunda kaldım 2 ablası bi annesi bi kere bile arayıp yapılcak bişey var mı yardım lazm mı demedi annemle ikimiz temzledk evi yerleştrdk evlennce de yeni evlsin bebek olur vs muhabbetne almadılar bikaç yerle gorustum vs. Smdi zaten 1 yıldır kpssye hazrlanıyorum 2 ay kalmışken butun emeklerimi kenara koyup nasıl calışayım? Bana da gunah değil mi? Ya kazanırsam atanırsam o zaman ben eşime vermym mi yani ne demek bu?

aynenn ölee canm katılıyorum ben sana sacma bı yorum olmuş hastalık var saglık var olur mu öle yanı erkek o erkek herkes yerini bilmesi lazım o sana getırecek verecek vs sende öle yapacaksın bu böyledir

Sizi üzmek istemem ama bu adamı çok aradınızmı acaba?
Annem babam benim ihtiyaçlarımı karşılayacak eşim bana para vermeyecek bir çorap almayacak canı istedimi anasına gidecek kaç gün gelmeyecek bak seeennnn... Ne kadar uyanıkmış eşiniz yada siz çok safsınız.
Kpss öncesi mahvolmak istemiyorum diyorsunuz da daha ne kadar mahvolacaksınız acaba merak ettim.
Hergün ölmektense bir kere ölmek daha iyidir. İnşaAllah bu adama kadınlık falan yapmıyorsunuzdur.
Annenize babanıza söyleyin ellerini ayaklarını biraz çeksinler.Siz gizli gizli annenizden alıp yiyin eve bişey almayın ev tam takır olsun akşam gelince ne yemek yaptın dediğin de ne aldıysan onu yaptım dersin yani koca bir HİÇ.
Canım yolun neresinden dönsen kardır.Kurtul bu adamdan ve ona altın değil teneke bile verme.Gitsin ne hali varsa görsün

Uzun süre tanıma fırsatını bulamadınmı evlenmeden önce?

para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
"Ben erkek olsam" cümlenizde ki erkek kısmı erkeğine göre değişir canım.
Mesleğim var ve uzun yıllardır çalışmıyorum ve eşim tüm masraflarımı karşılar alış veriş, market pazar vs olan evin ihtiyaçları arabamın benzini kıyafet kozmetik gibi masraflar hariç hergün periodik olarak şahsıma 25 lira verir ve o parayı ne yaptığımı asla sormaz.
Dediğim gibi erkekten erkeğe değişir sizin dediğiniz.

Yahu bi de şu açıdan bakalım..
Boyuna ailendesin, harçlığını baban veriyor, pazarını annen yapıyor, tl ni baban yüklüyor..
Adamı zaten eşek başı yerine koymuşsunuz ailecek..
Adam napsın? Zorla kocalık mı yapmaya çalışsın..
İyi para istediğinde baban versin dememiş de, 50 lira vermiş..

2bine yakın ama borc oduyo beyimiz kredi cekmş bende once birine o da odememş eşim oduyo arkdsm diyo ama yuksek ihtmalle kadının birine cekti ben inanmıyorum erkek arkdsına cekcegni zannetmyorum
Ayrılmak için sebebin çok, güvensizlik de var

Hatanın en büyük kısmı sizde.. Neden ailenizin evin de oturuyorsunuz? Neden babanız tl nizi yüklüyor. Annen de pazar alışverişinizi yapıyor? Eşin tam olarak o evi benimseyememiş ve adapte olamamış..
Size para vermemesinin sebebi ise, 'nasıl olsa babası verir' diye düşünüyordur.
Eşin tam olarak eve ve evliliğe adapte olamamış.. Buna senin ailen de izin vermemiş. Kaş yapalım derken, göz çıkartmışlar..
Sen zaten eşini de sevmiyorsun, arada aşk da yok.. Sevgi yok, cinsellik yok.. Aynı evi paylaşmanın bir sebebi yok..

Öncelikle, şuna karar vermelisin? Eşinle evliliğine devam edecek misin? Ayrılacak mısın?
Eğer devam edeceğim diyorsan, ilk iş olarak başka eve çıkmanız lazım. Ve işe girmen gerekir. Kimseden de yardım istemeyin, kendi geçiminizi kendiniz sağlayın.. hayat mücadelesini birlikte el ele verirseniz, daha çok güçlenir. Birbirinize bağlanırsınız.

Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!

Para bırak demeyin. Gelirken şunu al, bunu al diyin. Almazsa da yapmayın, yoktan var edecek hâliniz yok. Ben alamam derse, tamam beraber gidip alırız diyin. Bir şekilde alınmayınca yemek yapılamadığını görsün. Eğer küçüklüğünden beri her şey önüne hazır sunulduysa, sorumluluk verilmediyse, bu bilinç seviyesine ulaşamamış olabilir.

Ayrılacaksanız da gidin ailenizle kalın. Onların da masrafı azalır. Sınava kadar size destek olurlar, yemeğiniz vs hazır olur, siz ders çalışırsınız. Ayrılığın acısına şu an katlanamam diyorsanız, eşinize sınava kadar hem biraz düşünmek hem de ders çalışmak için annemlerde kalacağım diyin. Gerçekten de böyle yaparsınız.

Burdan tasnırsak onların koydeki annesnin evinin yanndaki eve tasınmamız lzm ve ben koyde kalmadm hiç orda zaten yapamam eşimn ailesyle gorusmuyorum konşmıyorum yani cok samimi değilm sıkıntılar yasadık ben ayrılcam ama sınavı bekliorum kararımı verdm

Yok siz durumu hiç anlamamışsnz eşim hiç bsey yapmdgı için ailem devreye grdi yoksa bu dedklerinzle hiç ilgsi yok

Yok siz durumu hiç anlamamışsnz eşim hiç bsey yapmdgı için ailem devreye grdi yoksa bu dedklerinzle hiç ilgsi yok

Mesajınızdan bunu anladım..
Hala lafımın arkasındayım.
Tamam sizin dediğiniz gibi olsun eşiniz yapmıyor aileniz yapıyor. Yine yanlış.. Adamı rahata bırakmışsınız..

Dün aldığım allık fırçası 52 tlydi. Hangi mantıkta bir kocan var anlayamadım ilginç. Evli kalmakta diretmen daha da ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…