oldu olacak iç güveyi alsaymışsınızEşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?
göreceli bır kavram bu bana göre mecburen bakacakkkkkk mecbur kusura bakma almayı bılıyosa o ona karılık eslık ediyorsa hıc olmassa onunu 1 kap yemek koyuyorsa oda onun ıhtıyacını karsılamak zorundaaa mecbur yani bana göre tabi bu bu arada canm olan olmus artk bır sınırle soylemıssın bırdha ne olursa olsun yapma benceBenm aileme yakın değiliz zaten babam ayrı bi yerden yani daha merkezden ev alıverdi ne onun ailesine ne de benm aileme yakın değil aileler de birbirine yakın değil evet dogru olmdı ama ne blm bi anlık bsey iste
Eşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?
Ben anlatamadım sanırım benm zaten mesleğim var ama dugunden dolayı aayrılmak zorunda kaldım 2 ablası bi annesi bi kere bile arayıp yapılcak bişey var mı yardım lazm mı demedi annemle ikimiz temzledk evi yerleştrdk evlennce de yeni evlsin bebek olur vs muhabbetne almadılar bikaç yerle gorustum vs. Smdi zaten 1 yıldır kpssye hazrlanıyorum 2 ay kalmışken butun emeklerimi kenara koyup nasıl calışayım? Bana da gunah değil mi? Ya kazanırsam atanırsam o zaman ben eşime vermym mi yani ne demek bu?para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
aynenn ölee canm katılıyorum ben sana sacma bı yorum olmuş hastalık var saglık var olur mu öle yanı erkek o erkek herkes yerini bilmesi lazım o sana getırecek verecek vs sende öle yapacaksın bu böyledirBen anlatamadım sanırım benm zaten mesleğim var ama dugunden dolayı aayrılmak zorunda kaldım 2 ablası bi annesi bi kere bile arayıp yapılcak bişey var mı yardım lazm mı demedi annemle ikimiz temzledk evi yerleştrdk evlennce de yeni evlsin bebek olur vs muhabbetne almadılar bikaç yerle gorustum vs. Smdi zaten 1 yıldır kpssye hazrlanıyorum 2 ay kalmışken butun emeklerimi kenara koyup nasıl calışayım? Bana da gunah değil mi? Ya kazanırsam atanırsam o zaman ben eşime vermym mi yani ne demek bu?
Sizi üzmek istemem ama bu adamı çok aradınızmı acaba?Eşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?
Uzun süre tanıma fırsatını bulamadınmı evlenmeden önce?Biz arkadas araclıgı ile tanıştık bana kendni cok farklı anlattı 2bine yakın maaş alıyorum dedi gezeriz soyle yaparız boyle yaparız diye beni kandırdı resmen! Tamam cocuk değilim ama inandım... dugune yakın kredi borcu cıktı hadi dedm oderiz bi seklde. Ama 4 aydır evdeym ne yemege gdyoruz ne dısarı cıkıyoruz cok sıkıldım en azından ayda 1 yemege gdelm diyorum en fazla 150 lra. Ona ble bişeyler bluyo of
Buldum ama of ne blm ayrılmadık eşim vazgecmedi ayrılmak istemedi annem deseniz o da ayrılmamı istemedi kurbanlık koyun gbi oldum dilim sustu yani bişey diyemedmUzun süre tanıma fırsatını bulamadınmı evlenmeden önce?
2bine yakın ama borc oduyo beyimiz kredi cekmş bende once birine o da odememş eşim oduyo arkdsm diyo ama yuksek ihtmalle kadının birine cekti ben inanmıyorum erkek arkdsına cekcegni zannetmyorumMaaşı ne kadar?
"Ben erkek olsam" cümlenizde ki erkek kısmı erkeğine göre değişir canım.para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
Ayrılmak için sebebin çok, güvensizlik de var2bine yakın ama borc oduyo beyimiz kredi cekmş bende once birine o da odememş eşim oduyo arkdsm diyo ama yuksek ihtmalle kadının birine cekti ben inanmıyorum erkek arkdsına cekcegni zannetmyorum
Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!
Burdan tasnırsak onların koydeki annesnin evinin yanndaki eve tasınmamız lzm ve ben koyde kalmadm hiç orda zaten yapamam eşimn ailesyle gorusmuyorum konşmıyorum yani cok samimi değilm sıkıntılar yasadık ben ayrılcam ama sınavı bekliorum kararımı verdmHatanın en büyük kısmı sizde.. Neden ailenizin evin de oturuyorsunuz? Neden babanız tl nizi yüklüyor. Annen de pazar alışverişinizi yapıyor? Eşin tam olarak o evi benimseyememiş ve adapte olamamış..
Size para vermemesinin sebebi ise, 'nasıl olsa babası verir' diye düşünüyordur.
Eşin tam olarak eve ve evliliğe adapte olamamış.. Buna senin ailen de izin vermemiş. Kaş yapalım derken, göz çıkartmışlar..
Sen zaten eşini de sevmiyorsun, arada aşk da yok.. Sevgi yok, cinsellik yok.. Aynı evi paylaşmanın bir sebebi yok..
Öncelikle, şuna karar vermelisin? Eşinle evliliğine devam edecek misin? Ayrılacak mısın?
Eğer devam edeceğim diyorsan, ilk iş olarak başka eve çıkmanız lazım. Ve işe girmen gerekir. Kimseden de yardım istemeyin, kendi geçiminizi kendiniz sağlayın.. hayat mücadelesini birlikte el ele verirseniz, daha çok güçlenir. Birbirinize bağlanırsınız.
Yok siz durumu hiç anlamamışsnz eşim hiç bsey yapmdgı için ailem devreye grdi yoksa bu dedklerinzle hiç ilgsi yokYahu bi de şu açıdan bakalım..
Boyuna ailendesin, harçlığını baban veriyor, pazarını annen yapıyor, tl ni baban yüklüyor..
Adamı zaten eşek başı yerine koymuşsunuz ailecek..
Adam napsın? Zorla kocalık mı yapmaya çalışsın..
İyi para istediğinde baban versin dememiş de, 50 lira vermiş..
Yok siz durumu hiç anlamamışsnz eşim hiç bsey yapmdgı için ailem devreye grdi yoksa bu dedklerinzle hiç ilgsi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?