Psikolojik ve maddi durumunuzu en iyi siz bilirsiniz. Çocuk öyle olsun bitsin bir şey değil biliyorsunuz. Her konuda kendinizi hazır hissetmiyorsanız yapın
Esin istiyor mu ıkıncı cocugu
Vakalarin cok oldugu illerde isem 3 kez dusunurdum ve sonra vazgecerdim. Ama vakalarin az oldugu illerdense cok guvenlir bir hastane bulup denemelere baslardim.
Psikolojik olarak hazırsanız denemeye başlayin. Fakat şu dönem açıkçası gebelik biraz zor. Kontrollere gitmek zor oluyor, gitsen bi türlü gitmesen bi türlü. Eylülde ikinci dalga olacağı söyleniyor. Ha ama ertele ertele bi yandan zamanda geçiyor
Kardeş dünyanın en güzel şeyi.
Yaşınız kaç
Söyle söyleyeyim, salgın dolayısı ile 2-3 aydır gitmiyordum kontrole. En son 12.haftada gitmistim. Geçen hafta sağlık ocagi aşı ve rutin test için aradı gittim. Test sonuçlarında tiroidim ve karaciğer enzimleri yüksek cikti dahiliyeye acil bi şekilde yönlendirdiler bugün gittim haftaya tekrar gidicem tahlil vermemi istedi. Suan acaba ne zamandır değerlerim yuksek acaba bi zararı oldu mu diye düşünüp duruyorum. Yani bu tarz zorluklar şuan için var malesefTamda aklımdaki sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?