Kızlar sizce doğru zaman mı? Yaşım geçiyor

29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
29 yasındasınız ve yasım geciyor mu diyosunuz? Kaç yasında evlendi 29 yasındaki diğer arkadaslarınızda 4 tane büyük büyük cocukları oldu? Merak ettim dogrusu. Ayrıca bireysel olarak da dünya olarak da önümüzü göremediğimiz bi dönemdeyiz, 2.dalga vs bekleniyor telaşınızı anlamadım.

Hazır hissediyorsanız yapın, yaş arallığının yakın olması iyidir, benimkiler 5 yaş ama dünyaları o kadar farklı ki, büyüğüm huysuz olmasaydı ve maddi açıdan uygun olsaydım ben de yakın olsun isterdim. Bazen üçüncüyü de istemiyor değilim

Ablam 35 yaşında 16 yaşında ikizleri 10 yaşında 1 oğlu var 10 senedir spiral ile korunuyordu spiralin yılı bittiği için kanaması olmuş 1 ay hastaneye gitmiş çıkartmışlar 1 ay ilaç kullan sonra takalım demiş ilaç kullanmasina rağmen şuan 5 aylık hamile

Benimde kızın 5 yaşında oğlum 2 eşimde sürekli 3. Çocuk muhabbeti hatta ikiz olsa 3-4 olsa diyor bende bilemiyorum zaman çabuk geçiyor 1 yıl bile çocuk büyütmede insan değişiyor zorlanıyor bilemiyorum

maddi manevi hazırsanız, eşiniz de aynı şekilde hazır ve istekliyse yapın o zaman.ama pandemi durumunun biraz daha hafiflemesini beklerdim ben olsam şimdi bayram var önümüzde insanlar yollara mı salınacak (inş salınmaz) , şehirlerarası yasak kalkınca 2. dalga gelecek mi vs bi temmuza kadar beklerdim ben olsam

Bende 10 aylık evliyim kışın bebeği mayısta düşünüyorduk. Şimdi hazirana erteledim. Bu durumdan daha kötü bir durumda olmazsak bu yaz bebek istiyoruz. Bence maddi manevi hazırsan sende düşün. 3 yaş çok normal benim kardeşimle aramda 4 yaş var küçükken kavga etsekte arkadaş gibi büyüdük. Virüsün tamamen geçmesi için tedavi bulunmalı o da 1.5 seneyi bulur gibi duruyor. O kadar bekleyip beklememek sizin kararınız

29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
29 yaşa 3-4 çocuk ne ya , ay büyük konuşmıyım ama (zaten biyolojik olarak tıbben o araya sığmaz da neyse ) 30'umdan önce 3-4 çocuğum olucağını söyleseler Allah başka isteyene versin benim daha hayallerim var derim.30'dan önce hiç çocuk olmamalı diye düşünüyorum ben kendi fikrimi soranlara.

Biz 9 kardeşiz 1 erkek 8 kız annem 50 yaşında en büyük 82 doğumlu en küçük 2003

Bisi dicem sizi simdi hatırladım ki teyit etmek icin eski konularınıza baktım, en son esinize güven problemleriniz vardı sürekli yalanını yakalıyodunuz, bunla ilgili konular acıyodunuz, ki sadece güven de değil daha 10-20 gün önce esiniz size bi ise yaramıyosun falan diyodu su anki bu sorunların üstüne partutuş olup cocuk yapma isteğinizi hiç sağlıklı bulmadım. Size bu adamla ömür mü gecer ayrıl yorumları geliyodu sizce bunca seyin üstüne biraz zaman vermek iyi gelmez mi? Bana cok uç bi cesaretmis gibi geldi cünkü

Aramızda da çok yaş farkta yok annem nasıl.büyütmüş şimdiki zamanda 1 tane büyütmek bile zor eski toprak neticede

23 yaş da ewşendim r

17 sinde 18inde evlendiler

Kızım kardeş sevgisi tatsın arkadaş olsun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…