- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
29 yasındasınız ve yasım geciyor mu diyosunuz? Kaç yasında evlendi 29 yasındaki diğer arkadaslarınızda 4 tane büyük büyük cocukları oldu? Merak ettim dogrusu. Ayrıca bireysel olarak da dünya olarak da önümüzü göremediğimiz bi dönemdeyiz, 2.dalga vs bekleniyor telaşınızı anlamadım.29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
29 ve yaşınız mı geçiyor?
Zaten anne değil misiniz? 30 olunca dinçlik mi gidiyor elden? 2.cocuğu ertelemelisiniz bence ama hayat sizin hayatınız tabiiÇok ileri yaşda değil dinçken anne olmak istiyorum çevremdeki arkadaş ve kuzenlerimin yaşıtların boy boy çoçukları
29 yaşamı büyük diyorsunuzz pes millet bu yaşta yeni evlenıyo okul iş hayatı derken anca29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
Valla şaka gibi 38-40 diyecek sandım29 ve yaşınız mı geçiyor?
29 yaşa 3-4 çocuk ne ya , ay büyük konuşmıyım ama (zaten biyolojik olarak tıbben o araya sığmaz da neyse29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
Biz 9 kardeşiz 1 erkek 8 kız annem 50 yaşında en büyük 82 doğumlu en küçük 200329 yaşa 3-4 çocuk ne ya , ay büyük konuşmıyım ama (zaten biyolojik olarak tıbben o araya sığmaz da neyse) 30'umdan önce 3-4 çocuğum olucağını söyleseler Allah başka isteyene versin benim daha hayallerim var derim.30'dan önce hiç çocuk olmamalı diye düşünüyorum ben kendi fikrimi soranlara.
8 kızın bir evde oluşunu hayal edemedimBiz 9 kardeşiz 1 erkek 8 kız annem 50 yaşında en büyük 82 doğumlu en küçük 2003
29 yasındasınız ve yasım geciyor mu diyosunuz? Kaç yasında evlendi 29 yasındaki diğer arkadaslarınızda 4 tane büyük büyük cocukları oldu? Merak ettim dogrusu. Ayrıca bireysel olarak da dünya olarak da önümüzü göremediğimiz bi dönemdeyiz, 2.dalga vs bekleniyor telaşınızı anlamadım.
29 yaşa 3-4 çocuk ne ya , ay büyük konuşmıyım ama (zaten biyolojik olarak tıbben o araya sığmaz da neyse) 30'umdan önce 3-4 çocuğum olucağını söyleseler Allah başka isteyene versin benim daha hayallerim var derim.30'dan önce hiç çocuk olmamalı diye düşünüyorum ben kendi fikrimi soranlara.
Bisi dicem sizi simdi hatırladım ki teyit etmek icin eski konularınıza baktım, en son esinize güven problemleriniz vardı sürekli yalanını yakalıyodunuz, bunla ilgili konular acıyodunuz, ki sadece güven de değil daha 10-20 gün önce esiniz size bi ise yaramıyosun falan diyodu su anki bu sorunların üstüne partutuş olup cocuk yapma isteğinizi hiç sağlıklı bulmadım. Size bu adamla ömür mü gecer ayrıl yorumları geliyodu sizce bunca seyin üstüne biraz zaman vermek iyi gelmez mi? Bana cok uç bi cesaretmis gibi geldi cünkü
Erkek en sonuncu di miBiz 9 kardeşiz 1 erkek 8 kız annem 50 yaşında en büyük 82 doğumlu en küçük 2003
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?