- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Hahhah ben de oyle dedim,isigi goren gelmisBi de şu gerçek var ki kime 1 erkek desem en kucugunuz mu diyorlar halbuki en büyüğümüz de madem erkeği bulmuşlar niye bu kadar çok doğurmuş diyorlar
Ben olmak istediginiz bolgeden bildiriyorum,ne desem bilemedim.3 cocugum var Allahim bagislasin,cok seve seve,cani gonulden buyuttum cocuklarimi,sabirli da bir anneyim fakat bazen,kendime bir yasam alani birakmadigimi dusunuyorum.Benimde kızın 5 yaşında oğlum 2 eşimde sürekli 3. Çocuk muhabbeti hatta ikiz olsa 3-4 olsa diyor bende bilemiyorum zaman çabuk geçiyor 1 yıl bile çocuk büyütmede insan değişiyor zorlanıyor bilemiyorum
bu konuda size katılmıycam çünkü şöyle bir şey var.çocuk kardeş istemek zorunda değil, o kardeşin hayırlı olacağı şart değil burada daha önce yine bi çocuk yapma konusunda konu açılmıştı kaç kişi var 40 kat elden yemediği darbeyi öz kardeşinden yiyen.ben kardeşimden darbe yemedim "henüz" ama asla sıcak hissetmiyorum ona karşı.kardeş kavramını hiç benimsemedim ve hiçbir zaman kardeşim olsun istemedim ama yaptılar ve ben çok ciddi tepkiler göstermişim küçük çocukken bile.arkadaş olsun diye kardeş yapmak doğru değil bence.bi de bu laf bana bahane geliyo , zaten evlilik sorunlu e o çocuğu niye yaptın deyince " e ötekine arkadaş olsun dedim", yanlış.Kızım kardeş sevgisi tatsın arkadaş olsun ona
Biz 9 kardeşiz 1 erkek 8 kız annem 50 yaşında en büyük 82 doğumlu en küçük 2003
En büyüğümüz erkekErkek en sonuncu di mi
Ben oglum 3 yasindayken 2. Bebegimi dunayay getirdim cok guzel arkadas oldular bu yas cok iyi bence.Kızlar dünyalar güzel bir kızım var 3 yaşında. Bir kardeşi olsun istiyorum ama bu zamanda yapılırmış koronoda var tereddütleri var yaşım da geçiyor artık. Spiral ile korunuyorumregl dönemim ve yarın çıkarsam mı düşün düşün yol bulamadım. BUNUDA bize mi soruyorsun be kadın demeyin kararsızım. Şimdiden teşekkürler yazan herkese
evet güzel bir mantık dinçken anne olmak.Çok ileri yaşda değil dinçken anne olmak istiyorum çevremdeki arkadaş ve kuzenlerimin yaşıtların boy boy çoçukları
Benim 2 çocukla da alanım yok sürekli yapışıklar ve çok daralıyorum eşim de genellikle işte yoğun bi iş hayatı varBen olmak istediginiz bolgeden bildiriyorum,ne desem bilemedim.3 cocugum var Allahim bagislasin,cok seve seve,cani gonulden buyuttum cocuklarimi,sabirli da bir anneyim fakat bazen,kendime bir yasam alani birakmadigimi dusunuyorum.
Aslinda herseyi onlarla yaptim,bundan zevkte aldim,fakat bazen durup bir dusunuyorum,az daha rahat anne olsam kendime de pekala alan ayirabilirdim,3cu cocuga degil biraz da yapiya bagli sanirim...
yaşınız geçiyor vayy bee .. sizi anne olmak isteyenlerin torpiklerine alalım.belki fikriniz değişir. tabii ki yaşınız geçmiş ölmüş bile olabilirsiniz yaşlılıktan haberiniz olmayabilir. insanlar ne kadar hoyrat hayret ediyorum.29 benle yaşıt arkadaşlarımın 3 4btane ve hepsi maşallah büyük büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?