Kızlar sizce doğrumu söylüyor??

RaPuNZeeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
144
0
46
İstanbul
erkek arkdaşımla 4 ay önce yonjadan tanışmıştık yonjaya üye olanlar bilirler arkadaşlık sitesi binlerce mesajların erkekler tarafından kızlara atıldıqı lakayit bir ortamdır yani hertürlü insan çıkabiliyor ama ozaman için öyle düşünmüyordum maksadımda zaten ciddi bir ilişki yaşamak değildi öylesine takılıyodum boş zamanlarımda kafa dağıtmak adına sonra erkek arkadaşımla tanıştım ve bidaha da o siteye girmedim resimlerimi kaldırdım o bunu istemediği halde sonra görünce çok mutlu olmuştu bidaha oda girmedi aradan bi kaç ay geçti baktım mail adresiyle arattım acaba
yonjası duruyormu diye duruyor ama resimsiz boş bir sayfa şeklinde ve aylar önce burdaydı şeklind yazıyordu içim rahat etti fazla sorun etmedim o günden sonradaa girmedim dün gene aklıma geldi öylesine bir bakayım dedim alacağım sonuçtan emindim yine girecektim ve yine aynı şeyle karşılacaqımı sanıyordum bir baktım resmini koymuş hemde benim en çok sevdiğim resmini altınada bilgilerini yazmış burcunu yaşını memleketini yazmış ve bugün burada yazıyordu online değildi ama siteyi o gün içerisinde ziyaret etmiş başımdan kaynar sular döküldü mesaj attım sen napmaya çalışıyorsun durumu izah ettim biz oyunmu oynuyoruz seninle sana bu konuda çokgüvenirken bir bakıyorum yonjalarda takılıyorsun bitti dedim oda ben yonjaya falan girmedim yemin ederim en son sana bakmak için girmiştim ayar önce bidahada girmedim dedi ozaman kim girdi söylermisin dedim aklıma biri geliyor ama bi dk arıcam ben seni dedi kapadı araadım teli meşguldu 5 dk soonra o bana geri döndü aradı beni ben çocukluk arkadaşıma msn şifremi vermiştim yonjamında şifresini görmüş ordan girmiş benim adıma resmimi koyup dalqa geçmiş benim bu durumdan haberim yok şimdi sen söyleyince duydum oda söyledi dedi peki neden böyle bişey yaptın dedim ona oda bana ben tanınmak istemedim arkadaşlar falan görürse yonjaya düşmüşsün derler diye senin adına yaptım işte dedi ben napıcam şimdi peki kız arkadaşıma ne dicem nasıl açıklarım bu durumu dedim ben yonjaya düşmüş olmuyormuyum dedim küfürü bastım kapattım telefonu dedi bende sen arkadaşına nsıl verirsinde arkadaşın böyle şeyler yapar ya inanmıyorum sana yalankonuşma girdin yapacağın şeyleri yaptın şimdide arkadaşının üstüne atarak sıyrılmaya çalışma dedim oda yemin ederimki ben yapmadım benim o çok samimi arkadaşım yoksa asla vermezdim şifremi ne bileyim bana sormadan böyle br adilik yapacaqını dedi güvenmiyorum şuzamana kadar sana her konuda güveniyodum ama artık güvenmiyorum dedim yazıklar olsun dedim bütün gece yalvardı istersen veriyim numarasını kendisi anlatsın yaptıqı adiliği ben bişey yapmadım dedi yarın ilk işin o resmi ordan kaldırmak ve bidaha o siteye girmemek olucak dedim tm dedi baktım kaldırmış ordan tüm bilgileri resmini falan ama genede emin değilim kızlar sizce söyledikleri mantıklımı gerçekten böyle bir adiliği yapmamış olabilirmi yoksa benimkisi sadece kendimimi avutmak

anlattıkları doğruysa msn şifresını erkek arkadaşın bılerek vermiş ve özensız davranmış,bır ınsan msnsını ya da bır sıtedekı uyeliğini başka bırıne nıye verırkı??
bnde ınternetten tanıştım ve 2,5 yıl oldu.asker dönüşü nasıpse evleneceğiz.
doğrusunu söylemek gerekırse arkadaşı bunu yaptıysa o şifreyı verdıkten sonra hıç boşuna bağırıp çağırmasın tek sorumlusu kendısıdır.
onun dışında bunu erkek arkadaşın kendısı yapmış olabılır.sonuçta bu tür alışkanlıkların tekrarlanması olası.sana yakalanacağını bılemıyorda olabılır.yakalanmış.

dıkkatımı en çok çeken şey ıse; sana neden benı kontrol mu edıyorsun sen dıye bır soru sormuyor?

işte bende buna kızıyorum ne kadar samiimi olunursa olunsun nasıl verebilir ki bu konulara çok dikkat eden biri gizliliğide çok önem veriyor her konuda
işte arkadaşına güvendiğini böyle bişey yapacaqını bilmiyordum diyerek çıkıyor işin içinden
bunların dışındakini inan düşünmek istemiyorum buda birtür aldatma ve ona bunu konduramıyorum

evet hiç böyle bişey sormadı ?

bence doğru söylüyor tamam hatalı ama vermiş işte şifreyi hem sen anlayabilirsin erkek arkadaşının yaln söyleyip söylemeyeceğini?

bence doğru söylüyor tamam hatalı ama vermiş işte şifreyi hem sen anlayabilirsin erkek arkadaşının yaln söyleyip söylemeyeceğini?

ama canım nasıl anlayabilrimki insan ister istemez çelişkide kalıyor
arkadaşına vermiş şifreyi arkadaşı nasıl bunun resmini koyup hemde en sevdiğim resmini her fırsattta çok beyeniyorum dediğim bir resmi özellikle seçip koysun burcunu yaşıını yazsın

ona bunları sorduqumdada bana oda boğa burcu onunda yaşı 21 oda izmirde resmimde orda çok güzel çıktıqı için koymuş bana çok benziyor orda ondan o resmi tercih etmiş dedi

neden sızı bu yönde sorgulamadığı ilgimi çektı.anlattığı yalan ve ya doğru,arkadaşıyla yaptığı bu paylaşımı sıze bıldırmeliydı.onunla şifre paylaşıp sızınle bu bılgıyı paylaşmaması doğru değil.bu yonde sorgulayın,açıkları çıkar.

benim de ilgimi çekiyor neden bana bunu söylemedin hani seninle gizlimiz saklımız yoktu dedim bakalım ne cevap verecek şimdi mesaj olarak yazdım of ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çk karışık

canım inan herkesin başına gelmiştir böle olaylar ben eşimle 7 sene sevgililik dönemi yaşadım ve 4 senesi onun üniversitesini beklemekle geçti o zamanlar yaşadıklarımı anlatamam ama çok seviyodum bende hiç bişeyi konduramadım ve çok güveniyodum ona ama çok fazla belli etmiyodum güvendiğimi şimdi 6 aylık evliyim ve çok mutluyuz inan aslında okadar basit konular ki...konuş konuşmadan çözülmüyor tavrını belli et bir daha olmaması gerektiğini söle ama seviyosan küçücük bişey için kaybetme. ve çok fazla dille getirme olayları bişeleri gizlemeye çalışır bence biraz olaya basit bak

aynen şu mesajı yazdı

arkadaşıyla konuşşsun dye verdim bu olayı önemsemediğimden söylememişimdir yoksa niye saklıyım senden

rapunzel..ayrı ılde değilsenız mesajla nıye sorguluyorsun?? gözune baka baka sıkıştıracaksın gerekırse..mesajla olmaz..ne sen ne de o bırbırınızın cıddıyetını anlayamazsınız..

canım orası öyle

ama böyle bişey yapması basit olabiirmi sence ki biz onunla orda tanıştık nasıl bir platform olduqunu biliyorum oranın onunda binlerce kıza mesaj atma ihtimalini orada bulunma ihtimalini benimle bir lişki yaşarke düşünmek bile istemiyorum tamam benden önce yapmış olabilir ama benimleyken yapması sence küçük bişeymi

rapunzel..ayrı ılde değilsenız mesajla nıye sorguluyorsun?? gözune baka baka sıkıştıracaksın gerekırse..mesajla olmaz..ne sen ne de o bırbırınızın cıddıyetını anlayamazsınız..

yok değiliz ama uzağız birbirimize izin günlerimde buluşabiliyoruz bugünde karlı oldquundan buluşamadık yoksa her carşamba görüşürdük yoksa gözlerinin içine bakarak sorgulardım şimdi okuldan eve geldi yatıcam ben dedi uykusu varmış bende tm kaç sen yazdım tabi baktı soru soruyorum

Rahat davranmaya çalışıyor galıba..tabı senın ızlenımlerıne göre konuşuyorum.o madem yatıp uyuyor sende atma mesaj falan.o ne zaman ararsa buluş ıyıce sor,emın olmaya çalışırsın.

Rahat davranmaya çalışıyor galıba..tabı senın ızlenımlerıne göre konuşuyorum.o madem yatıp uyuyor sende atma mesaj falan.o ne zaman ararsa buluş ıyıce sor,emın olmaya çalışırsın.

uyusun bakalım bende mesaj falan atmıcamdediğin gibi yapıcam
ama onun bunu yapıp yapmadıqını nasıl gerçekten anlayabiliirim bazen çok saf olabiliyorum

çok mu sevıyorsun? ya da onsuz olmaz mı ?

önce buna karar ver arkadaşım..olmadı sende başka adresle sahte profılle denetle..onu ve arkadaşınıda farketmez..ama bu uzun vadenı alır ve senı yorar..dayanman çok zor olur..

bu nedenle al karşına konuş,çok cıddı ol..gun sonuna kadr ıkna olsanda bunu ona bellı etme.soracağın soruları fıkırlerını yaz,başka bır kağıda onun artılarını eksıklerını yaz,değerlendır bu ınsanı kendınce.4 ayda kımse kımseyı tanıyamaz..değer mı değmez mı sen bunu düşün.

canım bende o sitede bi aralar bulundum eski facebook gibi bişeydi arkadaşlarınla sohbet falan diye hatırlıyorum... hayır sen böle bişe için girdiğinden eminsen tabiiki önemsiz değil. erkek arkadaşında orayı sadece bi amaçla kullanıyosa o başka ama yaşadıklarımdan ölçüp biçince yine diyorum kötü niyetle yapmamışsa basit çözülmesi senin onu nekadar tanıdığın nekadar güvendiğin de önemli

gerçekten seviyorum yoksa ben onu öyle gördüğüm an onun açıklamasına fırsat bile bırakmadan bitirmiştim bu ilişkiyi
artık sahte bir profille denetlesemde o siteye girmeyecektir en azından bir kızla yazışmak gbii bir amacı varsa bunu başka bir mail adresi açarak ordan yapar diye düşünüyorum şu saatten sonra güü birlik onun profilini didikleyeceqimi çok iyi bilmesi lazım çünkü
ikna olamıyorum işte bir an inanıp kapılıyorum ama telefonu kapattıktann sonra gene başlıyorum yaptımı acaba demeye
ben ona buzamana kadar herkonuda güvendim ve güvenimi boşa çıkarmadı o yüzden bu insan içn değmez kardeşim be demeye dilim varmıyor çünkü buzamana kadar beni incitmek beni üzmek bana zararvermek adına hiçbişey yapmadı size bunun teminatını verebilirim

alcn_glsn arkadaşın tavsıyesıne uyman gerek o zaman bu durumda..ben katı görüşluyum bıraz..o daha ılımlı..sebıyorsan yenı ılışkınıze şans verırsın..ama kendısı gırıpte sana yalan söyledıyse,arkadaşını ortaya attıysa önce bır döv:)
sıkma kendını canım benım..kafanı hep bununla meşgul etme,konuşamadan zıhnın yorgun düşer..herşeyın hayırlısını dıle ve ıyı düşün..

işte orası sadece sevgili edinmek adına kullanılan bir yer olduqu için karşıyım facebook gibi aile arkadaş alanı yok orada bir erkekte orayı ancak kız tavlamak için kullanır bunu bildiğimden oraya girmesi beni bu duruma kadar getirdi onun bir tek eğer gerçekten arkadaşı yapmışssa bu işte onun bir prmağı yoksa kötü niyetli olmadıqının bir göstergesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…