anlattıkları doğruysa msn şifresını erkek arkadaşın bılerek vermiş ve özensız davranmış,bır ınsan msnsını ya da bır sıtedekı uyeliğini başka bırıne nıye verırkı??
bnde ınternetten tanıştım ve 2,5 yıl oldu.asker dönüşü nasıpse evleneceğiz.
doğrusunu söylemek gerekırse arkadaşı bunu yaptıysa o şifreyı verdıkten sonra hıç boşuna bağırıp çağırmasın tek sorumlusu kendısıdır.
onun dışında bunu erkek arkadaşın kendısı yapmış olabılır.sonuçta bu tür alışkanlıkların tekrarlanması olası.sana yakalanacağını bılemıyorda olabılır.yakalanmış.
dıkkatımı en çok çeken şey ıse; sana neden benı kontrol mu edıyorsun sen dıye bır soru sormuyor?
bence doğru söylüyor tamam hatalı ama vermiş işte şifreyi hem sen anlayabilirsin erkek arkadaşının yaln söyleyip söylemeyeceğini?
canım inan herkesin başına gelmiştir böle olaylar ben eşimle 7 sene sevgililik dönemi yaşadım ve 4 senesi onun üniversitesini beklemekle geçti o zamanlar yaşadıklarımı anlatamam ama çok seviyodum bende hiç bişeyi konduramadım ve çok güveniyodum ona ama çok fazla belli etmiyodum güvendiğimi şimdi 6 aylık evliyim ve çok mutluyuz inan aslında okadar basit konular ki...konuş konuşmadan çözülmüyor tavrını belli et bir daha olmaması gerektiğini söle ama seviyosan küçücük bişey için kaybetme. ve çok fazla dille getirme olayları bişeleri gizlemeye çalışır bence biraz olaya basit bak
rapunzel..ayrı ılde değilsenız mesajla nıye sorguluyorsun?? gözune baka baka sıkıştıracaksın gerekırse..mesajla olmaz..ne sen ne de o bırbırınızın cıddıyetını anlayamazsınız..
Rahat davranmaya çalışıyor galıba..tabı senın ızlenımlerıne göre konuşuyorum.o madem yatıp uyuyor sende atma mesaj falan.o ne zaman ararsa buluş ıyıce sor,emın olmaya çalışırsın.
canım orası öyle
ama böyle bişey yapması basit olabiirmi sence ki biz onunla orda tanıştık nasıl bir platform olduqunu biliyorum oranın onunda binlerce kıza mesaj atma ihtimalini orada bulunma ihtimalini benimle bir lişki yaşarke düşünmek bile istemiyorum tamam benden önce yapmış olabilir ama benimleyken yapması sence küçük bişeymi
çok mu sevıyorsun? ya da onsuz olmaz mı ?
önce buna karar ver arkadaşım..olmadı sende başka adresle sahte profılle denetle..onu ve arkadaşınıda farketmez..ama bu uzun vadenı alır ve senı yorar..dayanman çok zor olur..
bu nedenle al karşına konuş,çok cıddı ol..gun sonuna kadr ıkna olsanda bunu ona bellı etme.soracağın soruları fıkırlerını yaz,başka bır kağıda onun artılarını eksıklerını yaz,değerlendır bu ınsanı kendınce.4 ayda kımse kımseyı tanıyamaz..değer mı değmez mı sen bunu düşün.
canım bende o sitede bi aralar bulundum eski facebook gibi bişeydi arkadaşlarınla sohbet falan diye hatırlıyorum... hayır sen böle bişe için girdiğinden eminsen tabiiki önemsiz değil. erkek arkadaşında orayı sadece bi amaçla kullanıyosa o başka ama yaşadıklarımdan ölçüp biçince yine diyorum kötü niyetle yapmamışsa basit çözülmesi senin onu nekadar tanıdığın nekadar güvendiğin de önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?