alcn_glsn arkadaşın tavsıyesıne uyman gerek o zaman bu durumda..ben katı görüşluyum bıraz..o daha ılımlı..sebıyorsan yenı ılışkınıze şans verırsın..ama kendısı gırıpte sana yalan söyledıyse,arkadaşını ortaya attıysa önce bır döv:)
sıkma kendını canım benım..kafanı hep bununla meşgul etme,konuşamadan zıhnın yorgun düşer..herşeyın hayırlısını dıle ve ıyı düşün..
hayırlısı olsun..ama bundan sonra su uyur,rapunzel uyumaz
bariz yalan :) hala bunlara inanan kızlar varya cidden pes insanın basına ne geliyosa saflıktan geliyo bence
cnm bencde yalan benımde sevgılım hep sıyrılmak ıcn arkadaşlarım yapmıstr yalanını savur ama ayrılmıcaksan yutmuş gbi yapmanda fayda var hem yalanımı yakaladı hemde devam edıo dıe dusnup yüz bulup devam etmesin
sevdiğine güvenmek mantıklı veya mantıksız onun ağzından çıkan kelimenin senin için büyük önem taşıması eğer saflıksa ben SAFIM kabul ediyorum ki ben burdan çok inanıyorumda demedim inansam zaten buraya böyle bir konu açıpta sizlerle paylaşma yorumlarınızı alma gereksinimi duymazdım uzaktan yorum yapması o kadar kolayki benim yerimde başka biriisi bu konuyu açmış olsaydı ona öyle güzel yorumlar yapar öyle güzel tavsiyelerde bulunurdumki ama durum kendimize gelince bazı şeyleri görsekte görmemezlikten gelebiliyoruz hiçmi sevmediniz yada hiçmi aşık olmadınızda bu kadar realistik konuşabiliyorsunuz o yüzden böyle yakıştırmalar yapmak yerine karşınızdaki insanın yerine kendinizi koyup ona göre yorum yapın teşekkürler
bariz yalan :) hala bunlara inanan kızlar varya cidden pes insanın basına ne geliyosa saflıktan geliyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?