kızlar sizce erkekler neden aldatır???

cicioz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
361
0
296
İzmir
5 aydır mükemmel bi ilişkim var kızlar ve aklıma şu soru takılıyo,bööle melek olabilen bazı erkekler nasıl da şeytana dönüşebiliyor??? (allah sevgililerimizi,eşlerimizi şaşırtmasın) :)
ne eksik oluyor da aldatıyorlar,sorun bizde mi yoksa kadın milleti mi cok şeytan da çeliveriyor erkeğin aklını????

(allah sevgililerimizi,eşlerimizi şaşırtmasın) :)

amin........

aldatmalarına gelince doyumsuz oldukları içindir herhalde.......

aldatacak adam sen mükemmel olsanda aldatır.
yıllardır bunun sebepleri bulunamamış.
şu yaparsam aldatır veya aldatmaz diye bir şey yok malesef

bir yerde erkeğin tek eşli yaşamasının doğasına a ykırı olduğunu okumuştum. gerçi yanlış hatırlamıyorsam yazar erkekti. taraflı olma ihtimali var ama çevremizdeki örneklere bakınca hak veriyor insan gerçekten de. aslında sadece erkek değil kadınlar da aldatıyorlar. ama erkek oranı daha yüksek çünkü beyinleri farklı çalışıyor.
konu ile ilgili küçük bir fıkra:
kimliğini veorganları yeni öğrenmeye başlayan ali banyo yaparken organını göstererek "anne, bu benim beynim mi?" diye sorar.
anne: "henüz değil, oğlum!"

Maymun iştahlı olmaları kısaca:mymeka:
prostat olasıcalar:dilcikar:

!!üreme içgüdüsüyle ilgili. kadınlar nesli devam ettirmek için üremeleri konusunda şanslılar çocuğu kendileri taşıyıp büyütüyorlar.onlara sadece eş seçme kalıyor nesli kuvvetli zeki vs vs olması konusunda seçiyorlar. ama erkekler şansızlar kendileri üreyemedikleinden önüne gelene döl bırakarak işi sansa bırakmıyorlar.ya tutarsa hesabı.''arthur schopenhauer ( aşkın metafiziği adlı kitabından)
böyle bişeyler okumuştum çok önce . ayrıntısı aklımda kalmamış. kitaba baktım kitaplığımda biri almış götürmüş bi sinir oldum.iyiki konuyu açmışın farkına vardım.

evli değilimm ama evli çok arkadaşım var ...
doyumsuzluk ..
eşlerinin istediği gibi davranmamaları...
yeterince ilgili olmamaları..
bakımlı olmamaları...
bazı erkekler ise(kültürlü özellikle)eşlerinin kültürel anlamda zayıf olması ...
ben çevremdekilerden bunlaı görüyorum ve paylaşmak istedim:):)

konu ile ilgili küçük bir fıkra:
kimliğini veorganları yeni öğrenmeye başlayan ali banyo yaparken organını göstererek "anne, bu benim beynim mi?" diye sorar.
anne: "henüz değil, oğlum
!"

:roflol::roflol::roflol:

katiliyorum malesef a.s

anne: "henüz değil, oğlum!"

süpermiş yaaa:roflol:

bence sadece kendilerine GÜVENMEYEN erkekler aldatir, ve sevgililerin yaninda e$lerinin yaninda HUZUR bulamayan erkekler aldatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…