- Konu Sahibi suna12365478
-
biz eşimle dört yıl çıktık. sonra evlendim. onu deliler gibi seviyordum. aslında halen çok seviyorum. ama biz evlenmeden önce birşeyler yaşadığımız için yani herşeyi değil ama şimdi cinsel hayatım çok kötü. eski kız arkadaşının resmini saklıyor. biz çıkarkende hep ondan bahsediyordu. o çok güzel ve komik kız. sen ise yavaş ve güzel değilsin diyor. kızlar onu o kadar çok seviyorum ki problemleri görmemezlikten geliyorum. biz mesela ön sevişme olmadan direk ilişkiye giriyoruz. hata öpüşmüyoruz bile... sinirlerim öyle bozuk ki. sanırım boşanacağım. çünkü güzel söze ve taktire artık o kadar çok ihtiyaç duyyorum ki. yeni evlendik daha çocuğumuz yok. eğer diyorum hayatım bu şekilde gidecekse yani tek taraflı sevgi ise en iyisi ayrılayım çünkü artık çok mutsuzum. sizce ne yapmalıyım... düşüncelerinize çok ihtiyacım var...
cinsel hayatınızın kötü olmasının evlenmeden önce birşeyler yaşamınla alakası nedir ben bağdaştıramadım?
yoksa eşiniz mi söylüyor bunu da?
yani daha önceden birşeyler yaşadığımız için şimdi öpüşmeden ön sevişme falan yaşamadan hemen ilişkiye giriyoruz diye?
siz niye kendinizin eski sevgiliyle kıyaslanmasına göz yumuyorsunuz?
ki bunu daha evlenmeden önce bile yapıyormuş.
demediniz mi hiç madem o güzel ve komik bense yavaş ve çirkinim niye benlesin diye?
bu adam size daha evlenmeden önce eski sevgilisinden bahsedip durmus
siz bile bile lades olmussunuz kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?