kızlar sizce eşim seviyor mu beni...

suna12365478

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
60
1
86
45
Ankara
biz eşimle dört yıl çıktık. sonra evlendim. onu deliler gibi seviyordum. aslında halen çok seviyorum. ama biz evlenmeden önce birşeyler yaşadığımız için yani herşeyi değil ama şimdi cinsel hayatım çok kötü. eski kız arkadaşının resmini saklıyor. biz çıkarkende hep ondan bahsediyordu. o çok güzel ve komik kız. sen ise yavaş ve güzel değilsin diyor. kızlar onu o kadar çok seviyorum ki problemleri görmemezlikten geliyorum. biz mesela ön sevişme olmadan direk ilişkiye giriyoruz. hata öpüşmüyoruz bile... sinirlerim öyle bozuk ki. sanırım boşanacağım. çünkü güzel söze ve taktire artık o kadar çok ihtiyaç duyyorum ki. yeni evlendik daha çocuğumuz yok. eğer diyorum hayatım bu şekilde gidecekse yani tek taraflı sevgi ise en iyisi ayrılayım çünkü artık çok mutsuzum. sizce ne yapmalıyım... düşüncelerinize çok ihtiyacım var...

hala umudum var savaşırım diyorsan devam et ama bu karşılaştırmalar aşağılamalar devam ederde sen nasıl katlanırsın bilmiyorum çok zor bir durum senağlama

bize sormadan önce eşini karşına alıp sormayı denedin mi canım. seni sevip sevmediğini sana ondan başkası söyleyemez. bence karşısına geçip açık açık sorunlarını dile getir ve "beni seviyormusun " diye sor. bakalım tepkisi ve cevabı ne olacak

Eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz peki ayrılmaktan mutlu olacak mısınız şu durumda ?

Henüz evliyken, sevdiğiniz eşiniz yanınızdayken birşeyler yapabilirsiniz.

"Ne yaparımda onun ilgisini çekebilirim ? Ne yaparım da bu evliliği güzel hale getirebilirim?" diye kafa yormanız ve bu yönde çabalamanız , güzel olanı tekrar tekrar ısrarla yapıp sonucu sabırla beklemeniz iyi olacaktır diye düşünüyorum...

Sevmiyor olsaydınız ayrılmayı düşünmek daha kolay olurdu ...

4 senede anlamadınız mı sevgisinin düzeyini veya var olup olmadığını? yani bi fikriniz oluşmadı mı hiç?

eski kız arkadaşını seviyor olsaydı sizinle 4 yıl beraber olmazdı. ve evlenmezdi. şuan sizinle ilgili problemleri, sıkıntıları var belli ki ve liman olarakta eski kız arkadaşını görüyor ama bence onu sevdiğinden falan değil boşluktan belki.

boşanmayı bence hemen düşünmeyin. bazı tanıdıklarım evliliklerinin anca 3., 4. yılında düzene girdiğini söylüyor. birbirinize zaman verin. ve kendinizi kullanılmış gibi hissedecekseniz bir müddet onunla beraber olmayın derim.

tabii en güzeli eşinize durumu anlatıp neler olduğunu öğrenmek.

Bir dakika cikarken sana böylemi konusuyordu cidden?? Sen yavas ve güzel degilsin ne demek oluyor...eski kiz arkadasinin resmini saklamak falan...fisfisfis

Ayrica evlenmeden önce yasadignizin ne alakasi var mutsuz olmanizla...

Sen yavaşsın ve güzel değilsin ne demek yaaa, niye kıyaslama yapıyorki en kızdığım şey bu.Bence açık açık konuş o kızı unutamadı mı acaba, direkt sor karşısına geçip.Kafana takılan herşeyi sor onun cevaplarına göre bi yol belirlersin zaten arkadaşım.Hakkınızda hayırlısı olsun

su erkeklerden artık nefret edıyorum.sen onu baskasıyla kıyaslasan acaba neolur?terbıyesız onu ovuyosa onunla olsaydı senınle nıye evlendı.okadar maymun ıstahlı oluyolarkı elde edınce hersey bıtıyor.terbıyesız.canım burdan bız sana bısey dıyemeyız kı.cunkı onu sen tanıyosun.kendısını cek konus.eger boyle devam edecekse bence hayatına bak.ınan ugrasmaya degmez.hayat okadar kısa kı.

bence en büyük yanlış eşinin eski sevgilisiyle kendini kıyaslaman kimseyle kendini kıyaslama eşin o kızı isteseydi onla evlenirdi. üzme kendini 4 yıl çok uzun bi zman yuvanıızı hemen yıkmayın bence eşinizle herşeyi açıkaçık knouşun konuşmadan hiç bişey çözülmez...

eşinin eski kız arkadaşıyla seni kıyaslaması çok yanlış!!! peki o sana ondan bahsederken, seni onunla kıyaslarken ne gibi cevaplar veriyorsun..CADIARZU

ben olsam önce uyarırdım, eğer buna rağmen anlamıyorsa onu eski sevgilimle kıyaslamaya başlardım.:jeyyar:

bence karşına al ve problemlerini düzgünce anlat. eski sevgilisinden bahsetmemesini söyle ona, ardından cinsel hayatındaki problemlere geç ve direk ilişkiye girmekten hoşlanmadığını söyle.

biz kadınlar erkeklerin kölesi değiliz önce bunu unutmayalım. o nasıl işine geldiği gibi davranıyorsa sende isteklerini söylemekten çekinme. aksi takdirde hep üzülen, mutsuz olan sen olursun...

cinsel hayatınızın kötü olmasının evlenmeden önce birşeyler yaşamınla alakası nedir ben bağdaştıramadım?
yoksa eşiniz mi söylüyor bunu da?
yani daha önceden birşeyler yaşadığımız için şimdi öpüşmeden ön sevişme falan yaşamadan hemen ilişkiye giriyoruz diye?

siz niye kendinizin eski sevgiliyle kıyaslanmasına göz yumuyorsunuz?
ki bunu daha evlenmeden önce bile yapıyormuş.

demediniz mi hiç madem o güzel ve komik bense yavaş ve çirkinim niye benlesin diye?

Evet...birde sunu merak ettim...acaba kendisi kadir inanirin yanindanmi gecti acep cokmu yakislikli cokmu hizli.....tövbe ya rabbi ya...:mymeka:

Hizli ve yavasla ne alakasi varsa:uhm:

bu adam size daha evlenmeden önce eski sevgilisinden bahsedip durmus
siz bile bile lades olmussunuz kusura bakmayin

Hiç uğraşma derim ben o kadar çok çaba göstermiştim ki sonunda bitti şuan başkasıyla evliyim seviyor ve seviliyorum.bu ilişkiye devam edeceksende hayatınız düzene girmeden sakın hata yapıp çocuk düşünmeyin inan sonunda olan onlara oluyor. Sevgiler....

Kızlar hepiniz yazdığı mesajlara tek tek teşekkürederim. Dün konuştum. dedim ki ben mutsuzum. beş yıl boyunca bana bir gül bile almadın. seni seviyorum demeden sen bana söylemiyorsun. ayrıca ne kadar emek harcadım bugüne kadar biliyorsun. dedim ki açık açık bence senin sorunun sen beni sevmiyorsun. oda bana dediki ben o kadar çaresizmiyim ki seni sevmeden seninle evlenmiş olayım. yakışıklıyım, sağlıklıyım diyor. bunu bana daha önce söyleseydin evlenmezdik diyor. bende dedim ki benim kendi duygularımdan şüphem yok, seni sevdiğim için evlendim. seni hala çok sevdiğimide biliyorsun... beni üzüyorsun dedi. dedim ki belkide senden çok şey istiyorum... ama şunu bil dedim. sen benim elini tuttuğum sevdiğim tek insansın dedim. gerçektende öyle. çocuk yapmayı düşünmüyorum kızlar ama gerçekten hem cinselik anlamında hemde güzelik anlamında ki aslında çirkin değilim yani arkadaşlarım beni çok beğenir ama o beğenmediği için mutsuz oluyorum... bana ne diyor biliyormusunuz beni beş yıldır tanıyamadın mı? ben söyleyemiyorum yani benim yetiştiğim yaşam koşulları belli... saçma sapan şeyler işte... hepinizi çok seviyorum tanımasamda... sevgi ve saygılarımla

:1shok: canım bir daha asla seni eski sevgilisiyle kıyaslamasına izin verme, asla...Bu katlanılabilir bir şey değil... Ne demek o "güzel ve komik " de sen "yavaş ve çirkin" ...CADIARZU
Ah canım en son yazdığını okudum ama bir noktayı görmek istediğim halde okudum okudum göremedim...Sen o kadar " ben seni seviyorum , senin sevginden emin değilim ..." filan demişsin , eşinse " olur mu canım ben de seni seviyorum " bile dememiş ...
Bir de sevgilisinin resmini hala saklıyorsa onu yırt lütfen... Hem de onun gözü önünde yırt ki tepkisini gör, eğer izin vermezse de gerekeni yap bence...
Ya bu nedir kızlar soruyorum size; hangi bayan eski sevgilisinin resmini evinde şu an saklıyor acaba , ya da saklayabilir

Son düzenleme:
canım allah yardımcın olsun sana senden başka kimse yardım edemez eşinle konuş ve öyle karar ver derim ben bide çocuk olursa daha kötü olabilir iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…