kızlar sizce eşim seviyor mu beni...

yaa canım bence çok üstüne gitme eski kızdan bahsedince hiç umursama bile..
sen umursamadıkçaa o zamanla zaten senin için önemsiz olduğunu anlayacak ve bu konuyu bırakacaktır..
bu aralar heyecan kat ilşkinize canım ne bilim siname ya gidin filmler izleyin.. beraber birşeyler paylaşın...
düzelecektir diye inanıyorum..

canım ama bu dediğinde yapılabilirde, ben olsam beni çok incitir. sanki eşime zorla kendimi sevdirmeye çalışıyormuşum gibi gelir. Normalde böle şeyler zaten yapılabilir ama şimdi bu olaydan sonra yapılırsa zoraki olduğu için zevk vermez bence.

bu arada sen neden izin veriyorsun eşinin eski kız arkadaşının resmini saklamasına? bu sana aynı imkanı verir mi? sende saklayabilirmiydin olsaydı? şu anda sevgilim olduğu halde geçmişteki kız arkadaşlarıyla ilgili ne yakalarsam siliyorum ki o da farkında ve karşı gelmiyor bana sağolsun. ve kendini asla kıyaslatma kimseyle, seni kıyaslayan kişinin dört dörtlük olması gerekir bunu yapabilmesi için...

Canım e$ini seviyorsan bence bir evlilik terapistine gidin sizin ba$ka çözümünüz yok..Bakalım ona ne anlatacak? Zaten orada belli olur her$ey..Terapist te söyler zaten bu sürdürülebilecek bir evlilikmi? ayrıca ben e$inin psikolojisinin bozuk olduğundanda $üphelendim söyleyeyim

canım arkadaşlarım, gerçekten benim için zor bir süreçten geçiyorum. aslında ben o resmi eşimin bir flaş diski var onu hep cebinde taşıyor birgün o banyoyo girince bende aldım ve baktım. dedim kendi kendime niye taşıyor diye. daha önce ilk çıktığımız zamanlar o kızın resmini göstermişti bana. açınca resimler arasında hemen gördüm. inanın çok üzüldüm. çünkü deymez dedim. yani o kadar çok emek harcadım ki anlatamam sizlere... bilgisayarı kapattım ve götürdüm cebine tekrar koydum flaş diski. ona söylersem gördüm diye güvensizlik doğacak... söylemesem evliliğimiz bir yalanmış gibi gelecek... bilmiyorum gerçekten...

aslında eşinizin sorunu ,farklı yerde büyütülme tarzından kaynaklanmıyor bence,
ne istediğini bilmiyor...
hiçbir erkek,eşini bir başka bayanla kıyaslamamalı,
bu o kadar üzücü,rencide edici bir durum ki...
o hakkı kendisinde nasıl buluyor inanın anlayamadım...
hala görüşüyor olabilirler mi acaba diye de düşünüyorum...
evliliğinize dair birşeylerin üstünü kapattıkça,
bir zaman sonra tekrar suyüzüne çıkacaktır...
sorunu kökten halletmelisiniz bence..
ciddi ciddi konuşun,hatta flas diskte bulunan resimleri gördüğünüzü de söyleyin...
açık açık ne istediğinizi de konuşun..
evliliğin temeli ne kadar sağlam olursa,
birbirine güven ne kadar çok olursa,
ufak tefek rüzgarlar yıkamaz...
daha çok yeni evlisiniz,lütfen önce temelinizi sağlamlaştırın...
sevgiler...

Songül gerçekten gördüğüm söylemelimiyim? yani sonra bana demez mi benim özel şeylerimi hangi hakla açarsın? sana güvenmiyorum diyemem ben... yani benim yapımda yok... yani en doğru yolu bulmaya çalışıyorum ama henüz bulamadım senin ve diğer arkadaşların yazılarını tekrar tekrar okuyorum... bakalım... teşekkürler

bir bahaneyle evdeyken eşlin flash diskini alıyorum de mesela banyodayken sonra da içine bakıp bu ne de olabilir belki

allah allah ne ukala kendini begenmis esin var yakisikliyim saglikliyim deyip seni kucumsemek ne demek :1shok: boyle seymi olur yahu ben oyle kocayi topa tutarim beh sende ne izin veriyosun seni eski arkadasiyla karsilastirmasina soylemelisin bence cebinde sakladigi seyin nedenini sormak en dogal hakkin tabiki siz evlisiniz ozel olan sey ikinizin ne sinir bozucu bi durum bu ya:bbo:

bakın arkadaşım söylemediğiniz sürece
eşinizin ne istediğini öğrenemzsiniz...
neden evli bir adam,eski kız arkadaşıyla eşini
kıyaslar ve hala resmini saklar...
tabiki karar sizin...
sevgiler...

canım seninle çıkarken eski sevgilisinden bahsediyomuş sende bile bile evlendin onunla öylemi

eşinin yaptığıda ayıp yani hala onu düşünmesi resmini saklaması ondan bahsetmesi falan kabul edilir gibi değil

madem öyle onun değerini bilseymiş onunla evlenseymiş

sanırım siz çıkarken seni o kadınla kıyaslamış olmasını unutamıyorsun.anladığım kadarıyla bu münasebetsizliği ilişkiniz henüz yeniyken yapmış.yani ortalama 5 yıl önce filan değil mi?

kabul edilebilir bir şey değil ama o zaman henüz olgunlaşmamış sözünü bilmeyen biriydi belki yıllar geçtikçe oturmuş olması lazım karakterinin.

yani bu gelip geçmiş bir sorun olarak kalmalı kıyaslaması yani.

eğer flash diskte resmini saklıyor ise bile bu hala o kadını sevdiği anlamına gelmez bence ama sen rahatsız oluyorsan silmeli.

cinsel sorunlarınızı ise ancak konuşarak çözebilirsin canım.rahatsızlığını belirt ve cinsel olarak istediklerini söyle çekinme madem sağlıklı bir erkeğim diyor o halde karısının arzularını da ciddiye alıp uygulamak zorunda kusura bakmasın.

biraz şişik egolu bir adam sanırım sen de anlaşılan çok yüz vermişsin kendinden emin ol o konuda ufaktan ufağa onsuz da yaşayabileceğine dair ipuçları ver kaybetme korkusunu tatsın biraz

bu kadar açık sözlü olmak zorunda değilsin içindeki sevgiyi anlatmayı abartma ona karşı.zaman zaman senin mutluluğunun hayatının sadece eşine bağlı olmadığını hatırlatmalısın

ya arkadasım bence cok agır bu soylemler resmı saklaması karsılastırması fılan..
yanı kabul edılecek seyler degıl, nasıl bunları soyluyor sana anlamadım gercekten..

Valla ben hala sen yavaşsın ama güzelsin olayına takıldım
Ben olsam eşimi karşıma alır konuşur ona düzelmesi için zaman veriridim yok düzelmiyor kendi sonunu kendi elleriyle hazırladı derdim

bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorumkötükedihüso

onun senden gizli bir özel hayatı olamayacağına göre, sana böyle birşey diyemez!

ayrıca özelimi nasıl açarsın dese bile, nasıl özel bu! eski kız arkadaşının fotoğrafını saklıyor bu adamklava:

bence hemen ve hemen söylemelisin ona. kendini enayi yerine koydurtma. eski eskide kalmıştır.hala saklamasının bi açıklaması olmalıkötükedihüso

bana kalirsa senin kafan cok ama cok karismis canim.. esini karsina al ve konus kafanin karistigini sevgili iken nasil oldgunuz ve devaminda da bugun icin sikayetlerini anlat. bak bakalim ne diyor esin?
ayrica onsevisme olmadan iliskiye giriyoruz diyosun da bunu engelleyecek olan da snsin tatlim.. esini sen bi opmeye basla, yani birazicik adim at. hemen bosaniyim ediyim deme..
eski kiz arkadas mevzusu icin bisi diyemiyorum.. talihsiz bir vaka olmus.

bence sen hatayı evlenerek yapmışsın,4 yıl çıktığınız halde hala eski sevgilisinden bahsediosa seninle nie evlenmiş o zaman? üzgünüm ama onu sevseydi onunla evlenirdi diyemiycem çünkü belki de kız onu istemiodu. her kadın takdir ve ilgi görmek ister. özellikle de bir kadını aşağılamak bir erkeğin yapacağı en kötü şey bence. eşinle konuş,biraz daha çaba göster,hiç bir olumlu gelişme olmasa bile denedim ama olmadı dersin.daha sonra da kararını verirsin.hayat senin hayatın.hiç kimsenin seni küçük görmeye hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…