Kızlar sizce hamile miyim?

Esrayilmaz46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
281
42
28
22
Merhabalar arkadaşlar biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık bi kaç kez kimyasal gebelik yaşadım eşimde de bende de sağlık sorunları yok. Son adet tarihimin ilk günü 28 Haziran ve 30 günde bir oluyorum yani eğer şuan varsa 4 hafta 1 günlük gebeyim diyebiliriz ama reglime 1 gün var belirti olarak duygusal dalgalanmalar oluyo iki gün önce sol kasığımda batma hissi yaşadım ama kısa süreliydi sabahları bi sıkıntı yok ama geceleri çok acıkıyorum ve çok fazla uyuyorum bugün saat 2 de kalktım ve saat 4 de geri yattım çok uykum geliyo psikolojik olabilir mi bilmiyorum bu tarz şeyler yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden

Gebelik öyle birşey ki adet ile belirtileri resmen aynı denebilir yaşayınca anladım.En güzeli gecikme ile kan testi yaptırmak beklemesi zordur bilirim bende 5 senelik evliyim bizdede bir problem yok tüp bebek ile gene kaldım tercihimiz ile beklememek icin

Merhaba ben de 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadık normalde adetim düzensizdir ya adet tarihimin on gün öncesi ve ya 1 hafta öncesi olurdum bu sefer 7 gündür gecikti.Kasık,bel ve sırt ağrım çok var sizce hamile miyim?

Daha fazla stres yapmak istemediğim için yapcam testi sabah uyanınca idrar yaparken sonlara doğru bir baskı hissettim kasıklarımda ve sağ göğüs baya şişmiş sol aynı

Daha fazla stres yapmak istemediğim için yapcam testi sabah uyanınca idrar yaparken sonlara doğru bir baskı hissettim kasıklarımda ve sağ göğüs baya şişmiş sol aynı
Bende dün gece yaptım testi 3 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtajla aldılar şimdi test böyle çıktı çok heyecanlıyım reglime 2 gün var sence umutlanmalimiyim

Eklentiler

• 1000173641.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 91
2 gün önce bir idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi vardı elim orta kısma çarptı tekrar yapacağım testi
Bugün yaptın mı testi bende bugün yaptim test iki tane silik ikiside inşallah hamileyizdir yaptıysan resmini at bende atıyorum şimdi tabi fotoğrafda böyle daha canlı çizginin rengi

Eklentiler

• 17536132776073397619127904678734.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 81
Bugün yaptın mı testi bende bugün yaptim test iki tane silik ikiside inşallah hamileyizdir yaptıysan resmini at bende atıyorum şimdi tabi fotoğrafda böyle daha canlı çizginin rengi
Testlerimiz hemen hemen aynı bende dün yaptım normalde adetim bugün ağrım var ama gelen yok insllah ya gelmez çok istuorum Allah nasip etsin başka test yok elimde bugün yapamadım nöbetçi eczaneden alırsam yenilicem testi inşallah hayrlı sonuçlar veririz hepimiz

Eklentiler

• 1000051133.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 1000051143.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 80
İnşallah ya 5 yıldır evliyiz artık yorulduk yani

Testi attım çarşamba günü adetimin üstünden 10 gün geçmiş olacak acele etmek istemiyorum ama bence siz hamilesiniz kan verseniz iyi olurinşallah ben de hamileyimdir

Belli olur mu bilmiyorum ama ince bir çizgi görülüyordu elim de çapınca boya aktı

Eklentiler

• IMG_1691.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 74
Görebildiniz mi silik ince cizgiyi kaset testlerden başka testlere güvenemiyorum
Evet gördüm ama dağılmış dediğiniz gibi benimki çok erken bunda bile çok silik çıktı kasette çıkmaz dedim yaptım onda çıkmadi zaten bende kasete pek güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…