- 4 Nisan 2023
- 281
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Gebelik öyle birşey ki adet ile belirtileri resmen aynı denebilir yaşayınca anladım.En güzeli gecikme ile kan testi yaptırmak beklemesi zordur bilirim bende 5 senelik evliyim bizdede bir problem yok tüp bebek ile gene kaldım tercihimiz ile beklememek icinMerhabalar arkadaşlar biz 5 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık bi kaç kez kimyasal gebelik yaşadım eşimde de bende de sağlık sorunları yok. Son adet tarihimin ilk günü 28 Haziran ve 30 günde bir oluyorum yani eğer şuan varsa 4 hafta 1 günlük gebeyim diyebiliriz ama reglime 1 gün var belirti olarak duygusal dalgalanmalar oluyo iki gün önce sol kasığımda batma hissi yaşadım ama kısa süreliydi sabahları bi sıkıntı yok ama geceleri çok acıkıyorum ve çok fazla uyuyorum bugün saat 2 de kalktım ve saat 4 de geri yattım çok uykum geliyo psikolojik olabilir mi bilmiyorum bu tarz şeyler yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden
Daha fazla stres yapmak istemediğim için yapcam testi sabah uyanınca idrar yaparken sonlara doğru bir baskı hissettim kasıklarımda ve sağ göğüs baya şişmiş sol aynıGebelik öyle birşey ki adet ile belirtileri resmen aynı denebilir yaşayınca anladım.En güzeli gecikme ile kan testi yaptırmak beklemesi zordur bilirim bende 5 senelik evliyim bizdede bir problem yok tüp bebek ile gene kaldım tercihimiz ile beklememek icin
Bende dün gece yaptım testi 3 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtajla aldılar şimdi test böyle çıktı çok heyecanlıyım reglime 2 gün var sence umutlanmalimiyimDaha fazla stres yapmak istemediğim için yapcam testi sabah uyanınca idrar yaparken sonlara doğru bir baskı hissettim kasıklarımda ve sağ göğüs baya şişmiş sol aynı
Bence hamilesin hemen yarın kan verBende dün gece yaptım testi 3 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtajla aldılar şimdi test böyle çıktı çok heyecanlıyım reglime 2 gün var sence umutlanmalimiyim
Bugün yaptın mı testi bende bugün yaptim test iki tane silik ikiside inşallah hamileyizdir yaptıysan resmini at bende atıyorum şimdi tabi fotoğrafda böyle daha canlı çizginin rengi2 gün önce bir idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi vardı elim orta kısma çarptı tekrar yapacağım testi
Testlerimiz hemen hemen aynı bende dün yaptım normalde adetim bugün ağrım var ama gelen yok insllah ya gelmez çok istuorum Allah nasip etsin başka test yok elimde bugün yapamadım nöbetçi eczaneden alırsam yenilicem testi inşallah hayrlı sonuçlar veririz hepimizBugün yaptın mı testi bende bugün yaptim test iki tane silik ikiside inşallah hamileyizdir yaptıysan resmini at bende atıyorum şimdi tabi fotoğrafda böyle daha canlı çizginin rengi
İnşallah ya 5 yıldır evliyiz artık yorulduk yaniTestlerimiz hemen hemen aynı bende dün yaptım normalde adetim bugün ağrım var ama gelen yok insllah ya gelmez çok istuorum Allah nasip etsin başka test yok elimde bugün yapamadım nöbetçi eczaneden alırsam yenilicem testi inşallah hayrlı sonuçlar veririz hepimiz
Testi attım çarşamba günü adetimin üstünden 10 gün geçmiş olacak acele etmek istemiyorum ama bence siz hamilesiniz kan verseniz iyi olurBugün yaptın mı testi bende bugün yaptim test iki tane silik ikiside inşallah hamileyizdir yaptıysan resmini at bende atıyorum şimdi tabi fotoğrafda böyle daha canlı çizginin rengi
Yeni mi yapmıştın testi kaç dakika veya saat olmuştuBelli olur mu bilmiyorum ama ince bir çizgi görülüyordu elim de çapınca boya aktı
İnşallah öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTesti attım çarşamba günü adetimin üstünden 10 gün geçmiş olacak acele etmek istemiyorum ama bence siz hamilesiniz kan verseniz iyi olurinşallah ben de hamileyimdir
Yeni yapmıştım beş dakika geçmiştiYeni mi yapmıştın testi kaç dakika veya saat olmuştu
Amin insallahİnşallah öyledir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Görebildiniz mi silik ince cizgiyi kaset testlerden başka testlere güvenemiyorumYeni mi yapmıştın testi kaç dakika veya saat olmuştu
Yeni yapmıştım beş dakika geçmişti
Yeni yaptığında nereye dokunursan koyu olur daha önce bende yaşadımYeni yapmıştım beş dakika geçmişti
Evet gördüm ama dağılmış dediğiniz gibi benimki çok erken bunda bile çok silik çıktı kasette çıkmaz dedim yaptım onda çıkmadi zaten bende kasete pek güvenemiyorumGörebildiniz mi silik ince cizgiyi kaset testlerden başka testlere güvenemiyorum
Anladım o zaman ben yarın tekrardan yapayımEvet gördüm ama dağılmış dediğiniz gibi benimki çok erken bunda bile çok silik çıktı kasette çıkmaz dedim yaptım onda çıkmadi zaten bende kasete pek güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?