- 4 Nisan 2023
- 281
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Adetim geçmedi daha bugün olmam lazım arkadaşım da adet olacağı gün test vermiş hatta iki gün sonra tekrar vermiş sonuç negatif üç gün sonra tekrar vermiş şuan 14 haftalık hamileAdetiniz kaç gün geçmişti
verceğim bugün
Bu belirtiler psikolojik de olabilir. 5 senedir olmuyorsa tedavi yollarına bakın isterseniz. Doktora gidip gerekli testleri yaptınız mıİnşallah ya 5 yıldır evliyiz artık yorulduk yani
İnşallah sizin durumunuzda arkadaşınızın ki gibidir ama en garanti de adetin geçtiği dönemdeki sonuçlardır. İnşallah hamileyizdirAdetim geçmedi daha bugün olmam lazım arkadaşım da adet olacağı gün test vermiş hatta iki gün sonra tekrar vermiş sonuç negatif üç gün sonra tekrar vermiş şuan 14 haftalık hamile
Ay inşaallah ya oturup ağlamak istiyorum artıkİnşallah sizin durumunuzda arkadaşınızın ki gibidir ama en garanti de adetin geçtiği dönemdeki sonuçlardır. İnşallah hamileyizdir
Ya lütfen böyle düşünmeyin Rabbimin vardır bir bildiği bir akrabam da dört sene sonra çocuk sahibi oldu psikolojinizi az da olsa tahmin edebilirim ne kadar kafanıza takarsanız o kadar olmaz. Bizde 1.5 senedir evliyiz biz de çok kafamıza taktik hiç çift çizgi görmedim affedersiniz geçen ayda hiç çocuk çocuk diyerek ilişkiye girmedik hiç takmamadık kafamıza ve çift çizgiyi gördüm tabi şu an daha henüz belli değil kan vereceğim en iyisi kafaya takmamak stres yapmamak Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinAy inşaallah ya oturup ağlamak istiyorum artık
Bugün randevu aldım psikolojik destek almak için sizin yaptığınız gibi yaptım hiç umursamadım her ay bunu yapmaya çalışıyorum ama adet yaklaşınca acaba oldu olmadı mı diye istemsizce düşünüyorum yoruldum artık 5 yıldır olduYa lütfen böyle düşünmeyin Rabbimin vardır bir bildiği bir akrabam da dört sene sonra çocuk sahibi oldu psikolojinizi az da olsa tahmin edebilirim ne kadar kafanıza takarsanız o kadar olmaz. Bizde 1.5 senedir evliyiz biz de çok kafamıza taktik hiç çift çizgi görmedim affedersiniz geçen ayda hiç çocuk çocuk diyerek ilişkiye girmedik hiç takmamadık kafamıza ve çift çizgiyi gördüm tabi şu an daha henüz belli değil kan vereceğim en iyisi kafaya takmamak stres yapmamak Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
Rabbim yardımcınız olsun inşallah her şey gönlünüzce olsunBugün randevu aldım psikolojik destek almak için sizin yaptığınız gibi yaptım hiç umursamadım her ay bunu yapmaya çalışıyorum ama adet yaklaşınca acaba oldu olmadı mı diye istemsizce düşünüyorum yoruldum artık 5 yıldır oldu
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinRabbim yardımcınız olsun inşallah her şey gönlünüzce olsun
Sonucun ne oldu çıktı mıAdetiniz kaç gün geçmişti
verceğim bugün
Nimo markaydıTestlerin markası neydi
Bende mimea ve novacheck yaptım pozitif çıktı net ve anında ama adet oldum demekki doğruluk payı yokmuş onların daNimo markaydı
Ya arkadaşımın testi de böyle çıkınca ve iki kere kan verip negatif çıktıktan sonra 3. Kanda pozitif çıkınca umutlaniyorum geç döllenme olmuş olabilir diye o da bu testten yapmışBende mimea ve novacheck yaptım pozitif çıktı net ve anında ama adet oldum demekki doğruluk payı yokmuş onların da
FreelyTestlerin markası neydi
NegatifSonucun ne oldu çıktı mı
Benim de kafamı çok karıştırıyor böyle düşünceler iki aydır adetim de iki üç gün erken olup üç gün sürüp bitiyor niye olabilir günü şaşmazdı ve rahat 5-6 gün sürerdiYa arkadaşımın testi de böyle çıkınca ve iki kere kan verip negatif çıktıktan sonra 3. Kanda pozitif çıkınca umutlaniyorum geç döllenme olmuş olabilir diye o da bu testten yapmış
Hormonlarla ilgili bişey olabilir doktora gitmekte fayda varBenim de kafamı çok karıştırıyor böyle düşünceler iki aydır adetim de iki üç gün erken olup üç gün sürüp bitiyor niye olabilir günü şaşmazdı ve rahat 5-6 gün sürerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?