Kızlar, sizce hangi Burun tasarımı daha iyi olmuş, yardım edin?

Kesinlikle Serhat Tuncer çünkü ben kendimden biliyorum o resimdeki burnun aynısını yapar ve estetik olduğunuda kimse anlamaz :)

ahaha ameliyat olmuşsun bile biz neyi konuşuyoruz :) ve şu anki burnun bu tasarımların hepsinden güzel olmuş..güle güle kullanın darısı başıma inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorumu buldummmmmmmmmmm delikafadulden
naci bey iki tasarım çalışması yaptı yeniden şimdi yardımcı olurmusunuz sizce hangisi iyi olmuş?????

ikisini de beğenmedim :S soldakinde fazla kavis var ve burun ucu fazla kalkık duruyor, sağdakinde de burnunun alnınla birleştiği yer çok yüksek kalmış.

ayrıca fotoğrafın aynısını yapabilceğinden bu kadar emin mi? bana çok yanıltıcı geliyor, aynısı olmayacağını bilerek karar vermelisin.

ben 3. daha çok beyendim bi baktım benim görüşmeye gideceğim serhat tuncer bende haftaya cumartesi görüşmeye gidiyorum ona canım bence onun tasarımı daha iyi olmuşş sen ne konuştun ne fiyat verdi sana merak ediyorumm ekliyorumm seni kabul edersen sevinirim.

bende 3ncü sayfadaki ilk tasarimi cok begendim zaten burnunda nerdeyse ayni olmus hatta daha hos olmus cok begendim..
cok hos olmus güle güle kullan:)

tasarimlarin hicbirini begenmemiştim ama burnun tasarımlardan daha guzel olmus :) güle güle kullan mi denir ne denir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…