Kızlar sizce hangi renk ? Hediye konusunda yardım.

Hangisini almalıyım :)

• Beyaz

OY: 11 23,4%
  • Siyah

OY: 6 12,8%
  • Mavi

OY: 7 14,9%
  • Lacivert

OY: 23 48,9%

• Ankete Katılan
    47

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar sizce hangi renk daha güzel ? Sevgililer günü için almayı düşünüyorum ancak rengine karar veremedim :) Sizin kararlarınıza göre sipariş vereceğim zevklerinize güveniyorum.
Anketi de oylarsanız sevinirim :)

Hepsi mat renk kızlar bu arada :)

Benim gözüm lacivertte kaldı, bayan için olsa beyaz derdim kesinlikle ama lacivert erkeğe daha iyi gider :)

Benim gözüm lacivertte kaldı, bayan için olsa beyaz derdim kesinlikle ama lacivert erkeğe daha iyi gider :)

Benim gözüm mavi olanda kuzum ama burdan yüksek oy ne cıkarsa onu alıcam kızlara güveniyorum tesekkur ederim oyun icin :)

bende lacivert ile mavi arasında kaldım ama lacivert de karar kıldım

bence de lacivert,siyah da güzel aslında ama genelde ilk önce elimiz gözümüz o renge gider ama lacivert hem şık hem spor hem farklı..

laciverte oy verdim ama siyahta gözüm kalmadı değil :) bende de bi tane var çok severim kendisini, güzel hediye seçimi olmuş :)

Canım ben de lacivert dedim :) Bu arada ayıp olmazsa ne kadar alacağını öğrenebilir miyim ? Ben de almayı düşünüyorum da :)

Alıcağım kişi de sigara icmiyor canım cakmakları seviyor :) Tesekkurler

ben maviyle lacivert arasında kaldım laciverte oy verdim.ama madem çakmakları seviyor onda olmayan bir renk hediye edebilirsin canım yani çakmakları sevdiğine göre onda da bir çok çakmak vardır diye düşünüyorum onda hangi renk yoksa onu hediye etsen bir farklılık olur:)

Yok sigara kullanmadıgı ıcın cakmagı yok aslında hosune gittigi icin istiyor isin komik yanı :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…