kızlar sizce normal doğummu sezeryan doğummu?

Valla eşimin kuzeni var 1 normal doğum 1 sezeryanı var. Diyoki sezeryan en iyisi. Canlı canlı kesiyorlar, dikiyorlar diyo. Sezeryanda 10 dkda bitti diyo.

Valla eşimin kuzeni var 1 normal doğum 1 sezeryanı var. Diyoki sezeryan en iyisi. Canlı canlı kesiyorlar, dikiyorlar diyo. Sezeryanda 10 dkda bitti diyo.
oooh misss ne güzel valla sezeryanda en fazla ayıldıktan sonra ağrın olur oda agrı kesıcı vs verıolar 2 - 3 güne gecıo . okdr sancı cekmıste olmuyosun :)

Bence bu konu burada yazılıp cevaplanacak birşey değil!! Doktorunla gorusmelisin! En güzeli normal doğum türlü artıları var! Korkuyorsan zaten sezeryan olursun.

Ben maalesef acilen doğuma alindigim için sezeryan oldum. Ama normal doğum keşke diyorum.

canım ama ben cok korkuyorum kendımı bılıyorum ne ıkınabılırım korkudan nede canlı dogurabılırım, keşke korkak bırı olmasam tabıkı normal derdım ama benım gbı kısıler ıcın bence en ıyısı sezeryan yaa

Büyük oğlumu normal doğum yaptım küçüğünü sezeryan.olmak zorunda kaldım.Tabiki normal doğum çok daha güzel her açıdan sezeryan olduğum günleri hatırlamak bile istemiyorum.Herkeste aynı olacak diye bişey yok ama bende normal doğumda hersey çok daha güzeldi sonrası da öyle ama sezeryanla 1 hafta yerimden kalkamadım iki çocuğuma yetemedim dikiş yerimde hep bir hassasiyet, diyorum ya benim için doğum diyince hep ilk doğumumu hatırlayıp gülümsüyorum.

ozmn cok şanslısın cunku herkes sızın gıbı normal doğumda okdr şanslı olmıuyor bazılarına kesik atıyolar dikiş yapıyolar vs sancı cok çekenler oluyor. ama tabı herkes sızın gbı şanslı degıl ne güzel. Allah bızede ınsallah ağrısız sızısız doğum nasıp etsın

Adı üstünde "normal" olanı en iyisi. Sizde veya bebeğinizde herhangi bir sorun yoksa normal doğumdan vazgeçmeyi ben yanlış buluyorum. Kanaldan geçerken bebeğin bağışıklığını güçlendirecek olan maddelerle doğuyor bebek. Sezeryanda öyle bir şey yok.

Bebek ve anne açısından herhangi bir risk yoksa normal doğum Allahın bize yani kadınlara bahşettiği güzel bir lutufdur ve en güzeli sağlıklı olanıda işinde iyi bir kadın doğumcuyla yapilan normal doğumdur.Benim çalıştığım hastanedeki doktorlar normal doğumla doğan bebeklerin bagisikliginin çok daha kuvvetli olduğunu söylüyorlardı ve sezeryan ameliyatı bir kurtarma operasyonudur keyfi yapılamaz diyorlardi bence de öyle ikisini de tecrübe etmiş biri olarak söyleyebilirim ki bebek ve annenin birlikte çaba sarfederek birbirine kavuşması sonra annenin korkusuzca bebeğini kucagina alıp kalkıp emzirmesi vss çok güzel bir duygu :) mecbur durumlar dışında normal doğum en güzeli..Tabii herkesin kendi tercihi başka düşünene de bisey diyemem.Allah herkese sağlıklı doğumlar nasıp etsin.

ama korkuyorum ve ben normal alttan muayeneden bıle korkan bırıyım oyuzden benım normal yapmam ımkansız ben zaten korkudan o an bayılırım :)

valla korkmasam tamamda korkuyorum ve ben o an zaten baygınlık gecırırım heralde

ama korkuyorum ve ben normal alttan muayeneden bıle korkan bırıyım oyuzden benım normal yapmam ımkansız ben zaten korkudan o an bayılırım :)
Kendinizi korkutan sizsiniz bu sadece normal doğum yaparken değil her şeyde önünüzde engel olur. Normal doğumu değil de bu sorununuzu aşmaya çalışın öncelikle.

Maalesef 2side acılı
Birisini olurken hissetmiyorsn ama sonrası sıkıntı
Diğeri olurken acı hissediyorsun ama sonrası rahat

Benm fikrim her türlü normal doğum derdim. Doğamızda olan birşey

maalesef 5 senedır aşamıyorum o konularda cok korkağım
Yardım almayı deneyin bence çünkü çocuğunuza hiç yoktan bağışıklığı olmayan bir doğumu layık göreceksiniz hiçbir sorun yokken. Bir çocuğun geleceği söz konusu. Annelik fedakarlık ister.

40 haftaya kadar hep normal doğum olacak diyordum ama benimki haftasını doldurduğu halde hiç sancım olmadı 2 cm açıklıkla 10 gün geçti ama hala tık yoktu ve kurban bayramına 2 gün vardı. Dayanamadım bende sezaryen oldum. Şimdi sorarsanız mecbur kalmadıkça asla olmazdım. 1 hafta dik bir şekilde yürüyemedim, oturup kalkamadım ve hatta yatamadım. Oturarak uyumak zorunda kaldım. Bebeğimi rahatça tutamadım.
1 haftadan sonra tüm evi temizledim ama
Bu aslında tamamen kişisel bir şey kimsenin gözünü korkutmak yanlış bir bilgi vermek istemem. Bu benim yaşadıklarım. Şimdi keyfinize bakın ve hamileliğinizin tadını çıkarın. Daha önünüzde çook uzun bir zaman var

O zaman işte senin duyguların önemli ama sana ne diycem ağır panik atak ilaçları kullanan ablam iki tane çatır çatır doğurdu

Kesinlikle sezeryan...hatta hiç bişe hissetmek istemiyorsan tam bayiltmali sezeryan diyorum...

O zaman iyi ki babannelerimiz zamanında yaşamadık yazık onların böyle korkmaya bile hakları yokmuş..Doğamızda normal doğum var bizim sezeryan yok :) isterseniz başarabilirsiniz.Hakkikizda hayırlısı olsun.

Bende 40.haftama kadar normal doguma sartlanmis fakat son anda doktor tarafindan 40 hafta doldu gel alalim demesiyle sezeryan olmus biriyim.keske sancim gelmis olsaydi normal dogum olsaydi.inanin sezeryan da oyle kolay degil,evet dogum esnasi lay lay lom ama sonra bir agri basladi bebek kucagimda ama ben agridan perisan halde.10 gun oturdugum gibi uyudum,dikisten dolayi ne tam uzanabiliyorsun ne yana dönebiliyorsun.ameliyatlisin ve gece gunduz bebegin gogsunde.sezeryan tercih edenler korktuklarindan,alttan muayne bile olamadiklarindan bahsediyor genelde ama bicak altina yatmak bunlardan daha kolay degil inanin.avrupada son care olarak goruyorlar sezeryani bir tercih degil.sebepsiz yere bi hamile ben sezeryan istiyorum diyemiyor,saglik nedeniyle gerekiyorsa son care,ve sezeryan orani cok cok düsük.herseyin normali iyidir,kendi kendinizi korkutmayin normal dogumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…