Kızlar sizce tutarmı acil

Benim de düzenlidir geç döllenme ihtimali düşük gibi geliyor bana da off gelse de kurtulsam diyorum bi yandan çünkü dibine kadar regl belirtisi yaşıyorum şiştim
Bende aynen geliyorsa gelsin biran öncede ,önümüze bakalım

Benim de düzenlidir geç döllenme ihtimali düşük gibi geliyor bana da off gelse de kurtulsam diyorum bi yandan çünkü dibine kadar regl belirtisi yaşıyorum şiştim
Sen öyle söyleyince göğüslerimi sıktırdım şişmiş mi acıyo mu diye yok benim belirti de yok bomboş bekliyorum

Bende aynen geliyorsa gelsin biran öncede ,önümüze bakalım
Aynen ona göre aksiyon alırız
Sen öyle söyleyince göğüslerimi sıktırdım şişmiş mi acıyo mu diye yok benim belirti de yok bomboş bekliyorum
valla belki olmaması daha iyidir benim regl olmadan önce ağrır çünkü hep o benim için hiç ayırt edici bir belirti değil

Kızlar varmı gelen giden
Hayırr hala yok Biraz şüphelenmeye başladım ya benim gecikmeden önceki testler negatif çıkınca umudu kesmiştim ama normalde gününde gelirdi bir de kasiklarim bacaklarım ayakta kalınca ve yürüyünce inanılmaz ağrıyor Siz ne durumdasinizzz

Benimde yok gelen giden ,ve gece yine mide bulantısıyla istifra ettim ,benimde 7 si negatifti,yine yapsamm mı bilmiyorum ya bende gelmedikçe ümitleniyorum

Benimde yok gelen giden ,ve gece yine mide bulantısıyla istifra ettim ,benimde 7 si negatifti,yine yapsamm mı bilmiyorum ya bende gelmedikçe ümitleniyorum
Aa önceden olur muydu böyle bulantı istifra filan yoksa bu aya özel mi oldu

Naptın canım gelen giden varmı inşallah olmaz belirtin neler
Gelen yok canım adet öncesi belirtilerin var yine aynı ama henüz test yapmak istemiyorum bekliyorum biraz inşallah Sen nasılsın?
Bu ay oldu sadece canım 2 kere hemde,valla gidip test alıcam dayanamıyorum,varsa artık bugün belli olur ,ümitlenip durmam en azından
Ayy yap o zaman daha önce olmadıysa ilginç çünkü

Gelen yok canım adet öncesi belirtilerin var yine aynı ama henüz test yapmak istemiyorum bekliyorum biraz inşallah Sen nasılsın?

Ben beta vermistim iki katı olcakmi diye bugün gene kan verdim onun dışında bazen ağrı sızı bazen miğde yanması falan oluyor çok halsizim sigara kullanıyordum onuda kökten bıraktım

Ben beta vermistim iki katı olcakmi diye bugün gene kan verdim onun dışında bazen ağrı sızı bazen miğde yanması falan oluyor çok halsizim sigara kullanıyordum onuda kökten bıraktım
Oyy güzel artışlar diliyorum canım yaz sonucun çıktığında mutlaka dinlen yorma kendini sigara ben de günde bir iki tane içiyorum ya bebis olursa kökten bırakmak lazım tabi ki iyi yapmışsın

Oyy güzel artışlar diliyorum canım yaz sonucun çıktığında mutlaka dinlen yorma kendini sigara ben de günde bir iki tane içiyorum ya bebis olursa kökten bırakmak lazım tabi ki iyi yapmışsın
Evdeyim zatende mutfakta ayakta çok kalınca bazen insan yoruluyorinşallah sende güzel haberlerini yazarsın buraya bekliyorum bu ay ümidim yoktu aslında gene nasip etti rabbim bak

Ya bende sigara kullanıyorum,olmayınca çok üzülüyordum acaba sigaranın yüzünden mi olmuyor diye

Ya o kadar ümit vermemeye çalışıyorum ki kendime ,diyorum üşüttüm heralde ondandır bide folik asite başladım ,omu yaptı acaba,ama 2 gün içtim bişey olmadı .3.gün neden bulantı yapsın ki ay kafam hep karışık

Kızlar varmı gelen giden

Bende de hala yok ama burda daha yeni sabah oldu sayılır benim gelir akşama kadar

Ayyy test yapacak mısın

Bu ay oldu sadece canım 2 kere hemde,valla gidip test alıcam dayanamıyorum,varsa artık bugün belli olur ,ümitlenip durmam en azından

Ben de heyecanlandım inşallah vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…