Ayakta kalınca benim de ağrıyor ya acaba mi diyorum bak şimdiEvdeyim zatende mutfakta ayakta çok kalınca bazen insan yoruluyorinşallah sende güzel haberlerini yazarsın buraya bekliyorum bu ay ümidim yoktu aslında gene nasip etti rabbim bak
Bekleyeceğim biraz daha ben tekrar tek çizgi görmek istemiyorumBende de hala yokama burda daha yeni sabah oldu sayılır benim gelir akşama kadar
Ayyy test yapacak mısın
Ben de heyecanlandım inşallah vardırrr
Bilemedim ben de ya test yap ya da bekle biraz daha bakalım inşallah ondandırYa o kadar ümit vermemeye çalışıyorum ki kendime ,diyorum üşüttüm heralde ondandırbide folik asite başladım ,omu yaptı acaba,ama 2 gün içtim bişey olmadı .3.gün neden bulantı yapsın ki ay kafam hep karışık
Bekleyeceğim biraz daha ben tekrar tek çizgi görmek istemiyorumİnşallah gelmez senin de
Evet canım hiç hesap yapmamak lazım reglin nezaman kaç gün varAyakta kalınca benim de ağrıyor ya acaba mi diyorum bak şimdiinsallah canim evet kaçırdım diyordun bak yumurtlama günlerini ama olacağı varsa oluyormuş hiç öyle hesaplara gerek yokmuş demek ki
Uygulamaya göre dündü canım geçtiEvet canım hiç hesap yapmamak lazım reglin nezaman kaç gün var
yaa belki yerleşmedir regl olsa bile önümüzdeki aya bakalım canım hayırlısı olsunŞimdi wcde peçeteye silince hafiften renk geldi. Benim regl başlıyor kızlar elendiminşallah sizinki gelmez
Uygulamaya göre dündü canım geçti
yaa belki yerleşmedir regl olsa bile önümüzdeki aya bakalım canım hayırlısı olsun
İç çamaşırıma çizgi şeklinde kahverengi leke gelmiş ama peçeteyle sildiğimde temiz. Bu yerleşme kanaması ne zaman oluyor regle 5 gün var
Hahah hayırlısı olsun canım belli olmaz seni yalnız bırakmayabilirimYok maalesef canım son ilişkinin üzerinden bile 14 gün geçti yerleşme için çok geç artık önümüzdeki ay devam edicem inşallah sizi orda görmem burda bırakırım
Yok yine negatif yaBilemedim ben de ya test yap ya da bekle biraz daha bakalım inşallah ondandır
Hahah hayırlısı olsun canım belli olmaz seni yalnız bırakmayabilirim
Bende burdayım hâlâ ,testler negatif gelen gidende yok ama olsa çıkardı zaten testteYok maalesef canım son ilişkinin üzerinden bile 14 gün geçti yerleşme için çok geç artık önümüzdeki ay devam edicem inşallah sizi orda görmem burda bırakırım
bende geldim aranıza 13 nisan son regl tarihimdi bekliyorum testler negatif diyor umudumu yitirmemeye çalışıyorumBende burdayım hâlâ ,testler negatif gelen gidende yok ama olsa çıkardı zaten testte
Sağol canım hamile değilim sanırımDoktorunuza danışın ama bence çok kanama olmadığı sürece birşey olmaz.
Ben 8 haftalık oldum ama henüz hiç bir kanamam olmadı.
Hahah hayırlısı olsun canım belli olmaz seni yalnız bırakmayabilirim
Bende burdayım hâlâ ,testler negatif gelen gidende yok ama olsa çıkardı zaten testte
Hoşgeldinbende geldim aranıza 13 nisan son regl tarihimdi bekliyorum testler negatif diyor umudumu yitirmemeye çalışıyorum
10-13 arası olmam lazımSağol canım hamile değilim sanırım
Günün de geçti meraktan ölcem seni
Sende geç döllenme ihtimali var mıydı
Hoşgeldinbat ne zaman
Hosgeldiin regl gelmedikten sonra umut bitmezbende geldim aranıza 13 nisan son regl tarihimdi bekliyorum testler negatif diyor umudumu yitirmemeye çalışıyorum
Of bilmiyorum ki negatif çıkıp sonradan dönenler de oluyormuş yaBende burdayım hâlâ ,testler negatif gelen gidende yok ama olsa çıkardı zaten testte
Sağol canım hamile değilim sanırım
Hoşgeldinbat ne zaman
CaddesiSağol canım hamile değilim sanırım
Hoşgeldinbat ne zaman
yok canım sanmıyorum,Sağol canım hamile değilim sanırım
Hoşgeldinbat ne zaman
benim regl olacakmışım gibi sancılar giriyor sizde de var mı normalde ağrı olurdu peşine regl olurdum ama sancı batma oluyorHosgeldiin regl gelmedikten sonra umut bitmez
Of bilmiyorum ki negatif çıkıp sonradan dönenler de oluyormuş ya
Ben de merak ediyorum da hafta sonu evde de değilim yarın yapsam mı diyorum ama çıkmaz gibi de gelmezse pazartesi yaparım bilmiyorum kafalar karışık
Evet var bende de her an olmuş gibi wcye gidiyorum ama yokbenim regl olacakmışım gibi sancılar giriyor sizde de var mı normalde ağrı olurdu peşine regl olurdum ama sancı batma oluyor
ayağa kalktığım zaman kasıklara doğru batma oluyor yürürken arada bir sızı hissediyorumEvet var bende de her an olmuş gibi wcye gidiyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?