KIZLAR SİZCE VAR MIDIR BİŞEYLER

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
Mrb.kızlar adetime 1 hafta var sürekli uyumak istiyorum esnemekten bi hal oldum oturamıyorum ayağa kalkmak istemiyorum hele bugünüm tam bi faciaydı evin içinde duramadım sıcak basıyo nefes alamadım midem ağzımda her an kusacakmışım gibi midem bulanıyo göğüslerimde şişlik yok sadece bi ağrı var bazen acayip acıkıyorum sofradan kalkıyorum yarım saat sonra hiç bişe yememis gibi mutfağa saldiriyorum bazen hiç bise görmek istemiyorum bide bel ağrım var sizce hamile miyimdir yardımcı olun bana benim gibi böyle şikayetleri olan var mı aranızda

Kardesm bende cok taze hamile.olarak sana cevap vereyim dedim. Adetime 5 gun kala öğrendim yani dün. :) .. benim belirtilerim aşırı halsizlik oldu uzanırken sorun yok kalkınca başımı yastığa koyasim vardı sürekli. Birde su gibi akintim ve göğüs kasinmasi yaşadım. Kimyasal.gecirdigim icin belirtileri az cok yorumlayabildim. Özellikle bendeki akıntı çok suphelndirdi. Ovulasyon testine baktım koyu. Gebelik yaptim net pozitif kostum doktora degerim 47. Şimdi iki kat artmasini bekliyorum. Umarim bebeğin vardır. Insan hissediyor ınan ki. Umarjm gönlündeki olur. Bu arada benim simdilik mide bulantim yok ama istahim kapandı. Dilerim hamilesindir. Bana da dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…