- 5 Kasım 2023
- 9
- -9
- 3
- Konu Sahibi Nasilolacakois
-
Ablamla konuştum bu durumu. Dediki aranızda kesin bir şey yok. Sevgili değilsiniz. Sevgili olsanız ayrı bir durum dedi. Biraz haklı geldi ama. Aynısını sadece aşk değil arkadaşlık anlamında da yapıyorum. Biri bana hata yapar ve özür dilemezse siler atarım. Yanlış mı değil mi bilmiyorumYoo çok güzel çok mükemmel çok harika yapıyorsun.
Valla çok umrumda değil o yüzdenO kızların arasında olmak istiyorsan devam edecektin görüşmeye
Balık baştan kokar. Sen ablana bakma.Ablamla konuştum bu durumu. Dediki aranızda kesin bir şey yok. Sevgili değilsiniz. Sevgili olsanız ayrı bir durum dedi. Biraz haklı geldi ama. Aynısını sadece aşk değil arkadaşlık anlamında da yapıyorum. Biri bana hata yapar ve özür dilemezse siler atarım. Yanlış mı değil mi bilmiyorum
Sen başkasına bakma olması gerekeni yapmışsınBen 25 yaşındayım ama artık herhangibir şey yürüyecek gibi gelmiyorsa orada kestirip atıyorum. Mesela bir çocuk vardı onunla görüşüyorduk. İstanbua gitti 3 gün hiç mesaj atmadı. Kızlarla fotoğraflar filan attı storye. Sonra bana mesaj attı, taksiyle ilgili bir şey sordu (kendisi yabancı) Ben de engelledim gitti. Kafamı bunlarla yormak istemiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum doğru mu?
Kafanız çokzelmiş,güle güle kullanın.Ben 25 yaşındayım ama artık herhangibir şey yürüyecek gibi gelmiyorsa orada kestirip atıyorum. Mesela bir çocuk vardı onunla görüşüyorduk. İstanbua gitti 3 gün hiç mesaj atmadı. Kızlarla fotoğraflar filan attı storye. Sonra bana mesaj attı, taksiyle ilgili bir şey sordu (kendisi yabancı) Ben de engelledim gitti. Kafamı bunlarla yormak istemiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum doğru mu?
Engel değil de mesajına yanıt vermeyebilirdinizBen 25 yaşındayım ama artık herhangibir şey yürüyecek gibi gelmiyorsa orada kestirip atıyorum. Mesela bir çocuk vardı onunla görüşüyorduk. İstanbua gitti 3 gün hiç mesaj atmadı. Kızlarla fotoğraflar filan attı storye. Sonra bana mesaj attı, taksiyle ilgili bir şey sordu (kendisi yabancı) Ben de engelledim gitti. Kafamı bunlarla yormak istemiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum doğru mu?
Bende öyle yapıyorum, olmayacağını hissedersem ve anlarsam kesip atıyorum ve hayatımın keyifli yönlerine odaklanıyorum.Ben 25 yaşındayım ama artık herhangibir şey yürüyecek gibi gelmiyorsa orada kestirip atıyorum. Mesela bir çocuk vardı onunla görüşüyorduk. İstanbua gitti 3 gün hiç mesaj atmadı. Kızlarla fotoğraflar filan attı storye. Sonra bana mesaj attı, taksiyle ilgili bir şey sordu (kendisi yabancı) Ben de engelledim gitti. Kafamı bunlarla yormak istemiyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum doğru mu?
En başta engellemedim ama sürekli mesaj atmaya başladı ondan sonra engeli bastım hatta engelledikten sonra da aradı vsdoğru düşünüyorsun
engelleme davranışına son vermeni tavsiye ederim o gereksiz bi hareket
ama olmayacak gibi gördüğün bişeyi kesip atman güzel bi davranış
bende böyleyim ama senin kadar genç değilim :)
kafama uymayanı , ilgisini yeterli bulmadığımı, bişeyinden hoşlanmadığımı mutlaka keser atarım
bana bu aydınlanma 30dan sonra geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?