Kızlar size birşey soracağım?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
merak ediyorum sevgiliniz size kufretse sizin tepkiniz ne olurdu tamam haklı çok sinirlendirdim ama insan ne kadar sinirlensede o şekilde kufredermi hiçbirşey demeden telefonu kapattım ardından aradı özür dilemek istedi ama o söze çok kırıldım halada öyleyim az önce aradı yüz yüze görüşelim dedi yine kabul etmedim sonra dedim ki abartıyormuyum siz olsanız ne yapardınız

Sevgilimden, eşimden "deli" lafını dahi duymadım, ağır bir küfür olsa ne yaparım bilemiyorum .
Çok seviyorsam,onu ağır tahrik ettiysem affedebilirim belki ama bir daha asla olmamak şartıyla .
Hemen affedemem tabii ama. . Baya bir pişman ederim o terbiyesizliği için.

*Eşimin ağzından orta derece bir küfür duydum geçenlerde, tv de birine ediyordu. O bile o kadar itici geldiki. Benim yanımda küfretme dedim. . Bana etse çıldırırım sanırım, haklısınız valla. .

Nisanlim degil esim degil

Ki onlar olsa icimde onarilmayacak yaralar acmis olurdu yolumu esimden ayrilmazdim ama o kirginligimida atamazdim

Ama sevgiliye gelince bugun kaybetme korkusuyla bunu yapan yarin evlendikten sonra hersryi yapar dusuncesindeyim

Direk bana veya aileme küfrettiyse affetmem terk ederim ama başkasına ederse bir daha tekrarlamamasını sertçe söylerim ve bir süre konuşmam herhalde . Kızmak küfretmek için bahane değildir.

Bana degil baska birime de kufur etse cok cirkin bulurum. Ayrilin bence.
Bu kufur yarin birgun dayaga donusur

Affet çok seviyorsun çünkü.... hem sen suçluymuşsun hak etmişsin... sen kesin bir tokaatı hak etmişsindir ama çocuk yine kendine hakim olup sadece küfür etmiş !!! Ey Allahım kendime olan saygımi kaybedecek kadar aşık etme beni çok çok amin

Hayatıma giren adamlar değil bana benim yanımda küfür etmeye bile cesaret edemedi şimdiye kadar. Erkek milleti de kişiye göre muamele yapıyor işte.

Hayatıma giren adamlar değil bana benim yanımda küfür etmeye bile cesaret edemedi şimdiye kadar. Erkek milleti de kişiye göre muamele yapıyor işte.
Özgüven. Tavan ama Ben bu Zamana kadar hiçbir erken tarafından taciz edilmedim sözlü veya fiziksel olarak demekki o da adamına göre oluyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…