Kızlar size birşey soracağım?

Ne alakası var askla affettim veya ahdedeceğim demiyorum siz olsanız ne yaparsınız dedim büyük bağlılıkla ne ilgisi var

Ben çok etkilenmiyorum küfürden.
Ama kötü örneğim sanırım .

Dayak yesende ayrılmazsın ki sen. Takmışsın adama. Naparsa yapsın küfretsin aşağılasın sevmesin no problem çünkü senin sevgin yeter, her zorluğu aşar

Kufur eden erkek iticiligi

İnsan bana sevgilim küfür etti ayrılmalımıyım diye düşünür mü ya. Akıllı bir kadın kendini bile bile yakmaz çünkü.

Bugün küfür eden yarın siz evlenince neler neler söyler. Demekki agzı küfüre meyilli.
Ilerde zoruna gider ailene de söverse.

devamı gelir mutlaka bunun ben bir defa etmistim hayatımda olan kisiye zaten o gunden sonrada tamamen bagımı kopartmıstım ama haketti yani ipleri kopartmak gerekiyor kufur edince sonra saygı maygı kalmıyor arada

Senin bi konun vardı ya abazanın biri sözlü taciz etmişti sanırım ordan vurmaya çalışıyor arkadaş, ne alakaysa.
Kimseyi bir yerden vurmaya falan çalıştığım yok sizlerden banane yani tanınam etmem ne alakaysa diyorsunuz da arkdaş demiş ya hani küfürde kişiye göre diye o alaka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…