Kızlar, size ihtiyacım var.. Konu 'annem'..

yumurtalık kanserimiydi..kaçıncı evreydi ?..evreside önemli çünkü..biliyorum kanser çok acılı bir süreç..çeken bilir..sizede sabır diliyorum..

yumurtalık kanserimiydi..kaçıncı evreydi ?..evreside önemli çünkü..biliyorum kanser çok acılı bir süreç..çeken bilir..sizede sabır diliyorum..
Biz farkettiğimizde çok geçti canım,artık son evredeydi. CA seviyesi diye bişey var.Bu seviye 30'un üstünde olduğu zaman kanser olduğunu gösteriyor.Biz anneminkini farkettiğimizde annemin CA seviyesi 1900'dü..Düşün artık gerisini..İnşallah arkadaşın annesinin bu kadar çok değildir..Ama anneminki bu kadar çok olmasına rağmen 3 yıl yaşadı..
Evet yumurtalık kanseriydi ama metastaz yaptı.Vefat etmeden bir hafta önce doktor beyni hariç bütün vücuduna yayıldığını söylemişti

sakin uzulme.
Kanser en buyuk hastalik gibi gorunsede erken teshis olunca sag saglim kurtuluyor insan Allahin izniyle.
Benim teyzemde ameliyat oldu kanserden 3 kez, onunkide karin bolgesiydi bildigim kadariyla.
Suan hizla iylesiyor.

canım ..öncelikle geçmiş olsun..benim teyzemde kolon kanseri..3 yıl önce ameliyat oldu..llk zamanlar kemoterapiye bile ihtiyaç duyulmadı..daha sonra 13 kür uygulandı.ve sürekli takip altında ..şimdi onunda karaciğerinde küçük lezyonlar çıktı..metastaz olabilir dediler..umarım değildir.ama doktorunun söylediğine göre karaciğer kendini yenileyeblen bir organmış..atlatılması diğer organlara göre daha kolay dedi...çok geçmiş olsun...

sen içini ferah tut arkadaş zaten herşeyi duymak için bir konu açmış, burada konuşulanlar zarar değil ancak yarar sağlar..

yumurtalık kanserinde metastas ilk kara ciğere sıçrıyormuş..daha sonra kemik..demekki anneniz son evreymiş..çok mu acı çekti..umarım kısa zamanda kendinizi toplarsınız..

ama arkadaşın annesi sadece kara ciğerse o kadar tehlikeli değil..yumurtalık zaten kadında en tehlikeliymiş..belirti hiçvermiyor..umarım kendiside atlatır hastalığı..

Başın sağolsun canım, ne denir bilemedim şimdi.. Çok üzüldüm, keşke sizde hep olumlu sonuçlar alsaydınız... Bizim ca 15-3 seviyemiz 58,8 ( meme ve normal deger max 58 ) ca 19-9 ise 86 ( normal değer max 37 ) cea seviyemiz ise 4,6 bu normal.. ilginçtir ki karaciğer enzim testlerimiz hepsi normal.. annemin tek desteği benim, güçlü olmak zorudayım.. evet çok zor, ama herşeyin güzel olması için mecburum..

Hepimiz inanıyoruz, moralimiz bozuk sayılmaz, evet uzuluyoruz, ama bugun öğrenip eve geldikten sonra bile çayımızı demledik normal sohbet ettik gülüştük.. Allahın izniyle biz bunu yenebiliceğimizi düşünüyoruz..
Çevremiz kısıtlı, bu yönden şanslıyız..
İnsanı iyice hasta eden enerji emen kimsemiz yok. Güçlüyüz şimdilik, böyle gücümüzü kaybetmeden bu zor süreci bitiricez inşallah..

Acı çekmez mi canım annem..Eridi gözlerimizin önünde ama gık demedi.Hep sabretti,hep iyileşeceğine inandı ama olmadı Acı çekmez mi..hem kendine üzüldü hem de bizi yalnız bırakacağına..Ne hallerini gördüm annemin..Vücudu su salgılıyordu ve artık o kadar çoktu ki vücutta durmuyordu.O yüzden göğsünün yanından ve karnının yanından musluk takılmıştı anneme,sabah akşam açıp suyu boşaltıyorlardı..2 yıl geçti üstünden ama ben hala hergün gözü yaşlıyım,toparlanamıyor insan..
Annenin değerleri çok kötü değilmiş canım anladığım kadarıyla..Dilerim Rabbim anneni size,sizi annenine bağışlar..Ben 2 yıldır bu acıyla kavruluyorum,umarım siz yaşamazsınız bunları

Daha bu sürece başlamadan bile seni çok çok iyi anlıyorum.. Anne acısı, kolay değil.. İnsan en fazla alışır o acıya, bitmez.. Niyetim moral bozmak değil asla, hayırlısı böyleymiş demek en doğrusu olur sanırım.. keşke böyle olmasaydı, zamanı geri alsak keşke ve daha dikkatli olsak..

[/QUOTE]

Keşke..Keşke..Rabbim yanınızda olsun..Çok dikkat edin herşeyine,grip bile olmasına müsade etmeyin..

Keşke..Keşke..Rabbim yanınızda olsun..Çok dikkat edin herşeyine,grip bile olmasına müsade etmeyin..

Dikkatli olmaya çalışıyoruz, lakin malesef küçük kardeşim her hafta yeni bir hastalık kapıyor sınıfından, zaten annemin şikayetleri grip sonrası başladı, grip oldu bitti ve karaciğer bolgesinde ağrı başladı.. boyle ogrendik..

Melan2010
Kesinlikle öyle..Ama sana bişey söyliyim mi..Annemi kaybedeli 2 yıl oldu,ne zaman ihtiyaç duysam o gün mutlaka görürüm rüyamda..Şöyle söyliyim,bi gün erkek arkadaşımın ailesine ziyarete gittim ve orda kaldım.Gece kötü bi rüya görüp uyandım ve erkek arkadaşımın odasına gidip uyandırdım korktum diye.Önceden hemen annemin yanına koşardım ve sarılıp uyurdum.Erkek arkadaşım ise kalktı,korkma canım felan dedi,beni yatırdı ve gitti yattı.O kadar dokundu ki içime,annem olsaydı şöyle yapardı diye düşünüp ağladım ve ağlayarak uyumuşum.Rüyamda annemi gördüm o gece.Yanıma geldi,bana sarıldı..Canım annem hep yanımda,daha pek çok rüyayla bunu biliyorum..

Gerekirse kardeşini annenin yanına sokmayın.Bak bu gerçekten çok ciddi bi mesele.Annem tamamen iyileşmişti.Bi gün annemle bir saatlik bi yola gittik ve giderken otobüsün kliması dokundu anneme.Ertesi gün hastalandı,15 gün ateşini düşüremedik ve 15 günün sonunda kanseri nüksetti ve 4 ay sonra da kaybettik..aman canım böyle şeylere çokkkk dikkaat!

Kesinlikle öyle..Ama sana bişey söyliyim mi..Annemi kaybedeli 2 yıl oldu,ne zaman ihtiyaç duysam o gün mutlaka görürüm rüyamda..Şöyle söyliyim,bi gün erkek arkadaşımın ailesine ziyarete gittim ve orda kaldım.Gece kötü bi rüya görüp uyandım ve erkek arkadaşımın odasına gidip uyandırdım korktum diye.Önceden hemen annemin yanına koşardım ve sarılıp uyurdum.Erkek arkadaşım ise kalktı,korkma canım felan dedi,beni yatırdı ve gitti yattı.O kadar dokundu ki içime,annem olsaydı şöyle yapardı diye düşünüp ağladım ve ağlayarak uyumuşum.Rüyamda annemi gördüm o gece.Yanıma geldi,bana sarıldı..Canım annem hep yanımda,daha pek çok rüyayla bunu biliyorum..[/QUOTE]

Yaşım 26 hala annemle aynı odada uyuyorum.. :) çok dokundu yazdıklarınız, Rabbim size sabırlar versin, inanın soyleyecek söz bulamıyorum kelime seçemiyorum.. bu yuzden kısa kesiyorum.. size sabır dilemekten başka mantıklı ne soylenebilir, bilmiyorum..

Amin canım,amin..Hep dua et olur mu..Bol bol Ya Şafi çek,Salat-ı Tefriciye oku annene..Allahın izniyle geçecek bu günleriniz..

oncelikle basi saolsun cnm Rabbim annecigine rahmet sizlerede sabirlar versin benim komsumunda annesi oldu o daha 15 yasindayken ve oda annesini hep ruyasinda goruyormus mesela esi cok hastaydi bobrekleri kurumustu ve acil ameliyat gerekiyordu ama paralari yoktu ve ruyasinda annesini gormus kizim demis esine sahip cik falan demis sen bu isin arkasinda durursan iyilesicek demis durmazsan olucek demis ve kadin canini disine takip neler neler yapti o parayi kazanmak icin gun geldi insanlardan topladi hayir sever insanlarimiz verdiler cok sukur ve simdi esi Allaha binn sukur iyilesti mutlu mesut yasiyorlar uzun oldu ama senin yazini okuyunca bende yaziyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…