Kızlar, size ihtiyacım var.. Konu 'annem'..

Öyle canım,rüyaların gerçeklik payı var ve dediğim gibi ne zaman ihtiyaç duysam hep yanımda çok şükür..Belki madden yanımda değil ama ben annemin varlığını hep hissediyorum..Rabbim kimseye anne acısı vermesin

Amin canım,amin..Hep dua et olur mu..Bol bol Ya Şafi çek,Salat-ı Tefriciye oku annene..Allahın izniyle geçecek bu günleriniz..[/QUOTE]

Günler önceden başladım okumaya, boş kaldığım her dk dua okuyorum.. kılabildikçe namazımı kılıyorum..
seninde aklına getirdim kötü günlerini, ama paylaşmak umarım rahatlatmıştır seni azıcıkta olsa.. tekrar başınız sağolsun, güzel dileklerin için binlerce kez teşekkür ediyorum..

Çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin inşallah...

Yok canım benim,sen getirmedin aklıma çünkü hiç çıkmıyor zaten aklımdan..Ben hergün annemin kollarımda öldüğü anı yaşıyorum,cenazenin kalktığı günü felan..Bu yüzden dert etme kendine..Sen dualarını eksik etme annenden..

Canım çok geçmiş olsun, en kötü ihtimalle karaciğerinin bir parçası alınır. Arkadaşlar güzel söylemiş, annen kessinlikle şeker yememeli, bir de saç boyası bir numaralı kanser sebeplerinden biri, boyatmasın saçlarını. Eğer yaşı gençse ve başka sorunun yoksa büyük ihtimalle hızla toparlar. Sıkma canını. Kemoya başlarsa biraz kilo verebilir halsizleşebilir, hatta çok kilo verebilir, bir kaç seans sonra daha dayanıksız oluyor vücut, görünce moralin bozulmasın, o dönemde birkaç gün dikkat etmeniz gereken şeyler var onlara âzamî dikkat göster, hiç merak etme sonrasında fırça gibi saç da çıkar, toparlayıp tosuncuk gibi de olur. Böyle şeyler olursa canını sıkma sakın. Bitkisel beslenme önemli. Bir de organik olursa daha iyi... Sakın üzülüp kendini yerler atma. kendine iyi bak süslü gez sen çok lazımsın ona. Ama anladığım kadarıyla erken teşhis, büyük ihitmal hızlıca kurtulur...

Canım benim Allahım şifalar versin ..
Panik yapma sakin ol nerede yaşıyorsunuz bilemiyorum ama doktor araştır ve tek doktora danışmayın bu konuda ..
Bu durumlarda çok iyi yenilikçi tedavi uygulayan hekimler var bir araştırmanı tavsiye ederim ..

Allah'ın izniyle inşallah tedaviniz olumlu sonuçlar versin inşallah .. Dualarım da anneciğin de var artık ..

allah acil şifa versin zor bir süreç ama erken evredeyse artık meme,yumurtalık kanserlerinden kökten kurtulunuyor benim eşimin halası kurtuldu kemoterapide saçalrı döküldüğü için eşi peruk hediye etti ve o zor günler geçti şimdi kendi saçları çıktı beslenme gereçekten çok öenmli doktorunuz gerekli bilgileri veriri zaten artık o kadar yaygınki bizim alt komsumuzda şu an radyoterapi alıyor toparladı ciğerin bir kısmı alındı yaşıda 68 iyi bir bakım ve tedaviyle umarım iyileşir anneniz allah acil şifalar versin bolbol moral ve sabra ihtiyacınız olacak acil şifalar.

geçmiş olsun canım.
Hangi rahatsızlıktan dolayı doktora gitti peki annen?

Canım ben de net bir bilgi vermeyeyim ama karaciğere çok yayılmadıysa hastalıklı olan bölgeyi alıyorlar, karaciğer kendini yenileyebilen bir organ çünkü. Rabbim şifa versin,, hiç internette falan araştırma yapma, sadece canını sıktığında kalırsın.

geçmiş olsun canım.
Hangi rahatsızlıktan dolayı doktora gitti peki annen?

Sağ kaburga altında ağrı ile gittik, karacigerde kitle cıktı, biyopsi yapıldı metastaz oldugu anlasıldı. Şimdi kaynağı araştırılıcak. Ya meme ya da yumurtalık.. diğer yerlere bakıldı cunku.

Allah şifa versin canım , annenizi bu zor günlerde destek verip moralini yüksek tutun, bir tanığım 4.evredeki beyin tümöründen kurtuldu hiç kimse umut vermezken.

Geçmişler olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah. Asla bozma moralini. Çok insan tanıyorum ben üstesinden gelen.

Uzun zamandır var mıydı ağrı birden mi çıktı?

Bir de neden metastaz düşünüyorlar ki direk merkezi orası olamaz mı ki?

1 aydır vardı ağrı, grip oldu gribi bitti ağrısı başladı. Acile gittik kas sıkışması dendi, sonra tekrar baktıralım dedik bu çıktı. Biyopsi sonucu metastaz ile uyumlu geldi... karaciğer kaynaklı değilmiş.

Allah şifa versin canım , annenizi bu zor günlerde destek verip moralini yüksek tutun, bir tanığım 4.evredeki beyin tümöründen kurtuldu hiç kimse umut vermezken.

Çok sevindim, umarım bizim hikayemizinde sonu böyle sevinçli biticek..

Karacigerin kitleli kismi alinabilir diye biliyorum. Umarim en kisa zamanda iyilesir eski huzurunuza kavusursunuz

Anladım. Moralini yüksek tut. Her şeyin başı inanmaktan geçer.

Ne zaman girecek peki kontrole diğerleri için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…