- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
Öyle canım,rüyaların gerçeklik payı var ve dediğim gibi ne zaman ihtiyaç duysam hep yanımda çok şükür..Belki madden yanımda değil ama ben annemin varlığını hep hissediyorum..Rabbim kimseye anne acısı vermesinoncelikle basi saolsun cnm Rabbim annecigine rahmet sizlerede sabirlar versin benim komsumunda annesi oldu o daha 15 yasindayken ve oda annesini hep ruyasinda goruyormus mesela esi cok hastaydi bobrekleri kurumustu ve acil ameliyat gerekiyordu ama paralari yoktu ve ruyasinda annesini gormus kizim demis esine sahip cik falan demis sen bu isin arkasinda durursan iyilesicek demis durmazsan olucek demis ve kadin canini disine takip neler neler yapti o parayi kazanmak icin gun geldi insanlardan topladi hayir sever insanlarimiz verdiler cok sukur ve simdi esi Allaha binn sukur iyilesti mutlu mesut yasiyorlar uzun oldu ama senin yazini okuyunca bende yaziyim dedim
Amin canım,amin..Hep dua et olur mu..Bol bol Ya Şafi çek,Salat-ı Tefriciye oku annene..Allahın izniyle geçecek bu günleriniz..[/QUOTE]Yaşım 26 hala annemle aynı odada uyuyorum.. :) çok dokundu yazdıklarınız, Rabbim size sabırlar versin, inanın soyleyecek söz bulamıyorum kelime seçemiyorum.. bu yuzden kısa kesiyorum.. size sabır dilemekten başka mantıklı ne soylenebilir, bilmiyorum..
Amin cnm Rabbim sanada sabir versinÖyle canım,rüyaların gerçeklik payı var ve dediğim gibi ne zaman ihtiyaç duysam hep yanımda çok şükür..Belki madden yanımda değil ama ben annemin varlığını hep hissediyorum..Rabbim kimseye anne acısı vermesin
Yok canım benim,sen getirmedin aklıma çünkü hiç çıkmıyor zaten aklımdan..Ben hergün annemin kollarımda öldüğü anı yaşıyorum,cenazenin kalktığı günü felan..Bu yüzden dert etme kendine..Sen dualarını eksik etme annenden..Günler önceden başladım okumaya, boş kaldığım her dk dua okuyorum.. kılabildikçe namazımı kılıyorum..
seninde aklına getirdim kötü günlerini, ama paylaşmak umarım rahatlatmıştır seni azıcıkta olsa.. tekrar başınız sağolsun, güzel dileklerin için binlerce kez teşekkür ediyorum..
Kızlar merhaba, geçenlerde konum vardı annemin karaciğerinde 8 cm kitle bulundu ne olabilir kötü mü acaba diye..
Bugün patoloji sonucumuz geldi ve malesef kötü.. Karaciğere metastaz yapmış yani sıçramış bir kanserimiz var.. Nereden sıçradığı bilinmiyor, yarın onkolojiye gideceğiz..
Yuksek ihtimalle meme ya da yumurtalık kanseri sıçraması.. çunku diğer yerlere bakıldı mr esnasında..
Biz bundan kurtulurmuyuz, varmı bilen yaşayan, karaciğere sıçrama yapması çok mu vahim ?
Annemin genel durumu çok iyi, her zamanki gibi, hiç hastalık belirtiside yok.. Ama malesef kansermiş..
Çok korkuyorum, belli etmemeye çalışıyorum, şok halindeyim belki, hala tepki veremedim hala ağlayamadım.. Boş gözlerle birşeyler okuyorum, anlayamıyorum bile...
Bilen yaşayan varmı ? Ne yaparız ne ederiz biz şimdi ? Biter mi bu kötü günler ? Eski huzurumuza kavuşabilirmiyiz ?
geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba, geçenlerde konum vardı annemin karaciğerinde 8 cm kitle bulundu ne olabilir kötü mü acaba diye..
Bugün patoloji sonucumuz geldi ve malesef kötü.. Karaciğere metastaz yapmış yani sıçramış bir kanserimiz var.. Nereden sıçradığı bilinmiyor, yarın onkolojiye gideceğiz..
Yuksek ihtimalle meme ya da yumurtalık kanseri sıçraması.. çunku diğer yerlere bakıldı mr esnasında..
Biz bundan kurtulurmuyuz, varmı bilen yaşayan, karaciğere sıçrama yapması çok mu vahim ?
Annemin genel durumu çok iyi, her zamanki gibi, hiç hastalık belirtiside yok.. Ama malesef kansermiş..
Çok korkuyorum, belli etmemeye çalışıyorum, şok halindeyim belki, hala tepki veremedim hala ağlayamadım.. Boş gözlerle birşeyler okuyorum, anlayamıyorum bile...
Bilen yaşayan varmı ? Ne yaparız ne ederiz biz şimdi ? Biter mi bu kötü günler ? Eski huzurumuza kavuşabilirmiyiz ?
geçmiş olsun canım.
Hangi rahatsızlıktan dolayı doktora gitti peki annen?
Geçmişler olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah. Asla bozma moralini. Çok insan tanıyorum ben üstesinden gelen.Sağ kaburga altında ağrı ile gittik, karacigerde kitle cıktı, biyopsi yapıldı metastaz oldugu anlasıldı. Şimdi kaynağı araştırılıcak. Ya meme ya da yumurtalık.. diğer yerlere bakıldı cunku.
Geçmişler olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah. Asla bozma moralini. Çok insan tanıyorum ben üstesinden gelen.
Uzun zamandır var mıydı ağrı birden mi çıktı?
Bir de neden metastaz düşünüyorlar ki direk merkezi orası olamaz mı ki?
Allah şifa versin canım , annenizi bu zor günlerde destek verip moralini yüksek tutun, bir tanığım 4.evredeki beyin tümöründen kurtuldu hiç kimse umut vermezken.
Anladım. Moralini yüksek tut. Her şeyin başı inanmaktan geçer.1 aydır vardı ağrı, grip oldu gribi bitti ağrısı başladı. Acile gittik kas sıkışması dendi, sonra tekrar baktıralım dedik bu çıktı. Biyopsi sonucu metastaz ile uyumlu geldi... karaciğer kaynaklı değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?