KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Koruyucu aile olun .Sanırim verirler.Tekrar o adamla muhatap olmaktansa cocuksuz kalmak daha mantiklı .

insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide

Çocukla yalnızlık giderilmez
Bilakis hayatın daha da zorlaşabilir
Babasız evlat büyütmek kolay değil, büyük sorumluluk, daha fazla sıkıntıya girebilirsin, yapma bence

insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
Yaşınız kaç? Evlenin, çocuğu da ondan yapın. Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.
Yeni bir ilişki için güvensizlik duyuyorsunuz. Henüz tanımadığınız birisine peşim hükümle güven olmaz kimseye diyorsunuz ama güveninizi zedelemiş, sadakatsizliği tescillenmis eski eşten çocuk yapmayı düşünüyorsunuz.
*** En önemlisi de, siz yalnız kalmayın, çocuk seviyorsunuz diye yıkılmış bir yuvanın enkazında çocuk büyütmek istiyorsunuz. Hiçbir anne bu kadar bencil olmamali.
### Merak ettiğim başka bir husus da şu, 20 yıl boyunca hiç tedavi görmediniz mi, evliyken tüp bebek denemediniz mi?

Aynı anda merak etmişiz :)
E 20 yıl boyunca olmamışsa, şimdi nasıl olacak?

Aynı anda merak etmişiz :)
E 20 yıl boyunca olmamışsa, şimdi nasıl olacak?
Evet ben de öyle düşündüm. 20 yıl boyunca hiç mi çabalamadı çocuk icin. 20 yıl gecmis, evlilik bitmiş, şimdi tüp bebek düşünüyor. Acaba evliyken istemiyordu da, boşanınca yalnız kaldı. Yalnız kalma korkusundan mı böyle düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil!

bence mantıksız ve saçma bir karar...
adam çocuğu bahanew edip her fırsatta kapınızı çalacak, sevişmek varken niye size sperm bağışında bulunsun bu da ayrı bir şey bu duruma onay vermez, ayrıca babası olunca nafaka vs devreye girecek sorumluluklar olacak adam neden bunu kabul etsin ki kendi adına???
sizin adınıza da anne olmak güzel bir duygu ama tek başına bu toplumda bir çocuk büyütmek çok çok zor..
doğurmakla bitmiyor ki iş, sağlığını , eğitimini, güğvenliğini herşeyini düşünmek zorundasınız.. maddi anlamda gideri çok eğerki iyi sartlarda bakılsın , iyi şartlarda yaşasın derseniz iyi bir birikim gerek, maneviyatta önemli sizin zaten psikolojik sıkıntılarınız varken birde hamilelik loğusalık vs eklenirse ve tek başına bir bebğin sorumluluğu iyiden çökersiniz..
yumurtalıklarınızı dondurun, elber biri girer bir gün hayatınıza belki yeniden evelnirsiniz, o zaman düşünürsünüz evlat sahibi olmayı..
şu durumda alınacak en kötü karar ve siz bile bile babasız bir çocuk dünyaya getireceksiniz (babası olsa bile her an yanında olmayacak) bu çocuğa yapılacak en büyük haksızlık bence..

Şöyle bir durum da var, ben şahsen aldatıldığım ve 20 yılımı heba etmiş bi adamdan, bu kadar nefret ederken ondan bi çocuk düşünmezdim.

Zaten hayatınızda bir desteğiniz yok, o yüzden ben mantıklı bulmuyorum.
Bir defa çocuk çok büyük bir sorumluluk öncelikle bununla gireyim mevzuya.
Hayata geldiği andan itibaren, kendi hayatınızı bir kenara atacaksınız.
Siz diye birşey kalmayacak, o yüzden şu anda bir bebeğiniz olduğunu düşündüğünüzde, maddi anlamda ve manevi anlamda tek başınıza yetebilecek misiniz?

Ailenizin olmadığını belirtmişsiniz, işe dönmeniz gerektiğinde bebeğiniz ile kim ilgilenecek.
Şöyle ifade edeyim bunu, ben en son çocuğumun 18 aylık aşısı için sağlık ocağına gidemedim, eşim götürdü. İzin alamadım iş yerinden çünkü çok yoğun bir dönemimdi.
Bu size bir örnek olsun ve bunun gibi niceleri.
Herhangi bir desteğin olması çocuk büyütme aşamasında çok önemli, özellikle çalışan bir anne için.
Çok küçük olduğu dönemlerde bakıcıya bırakmak biraz riskli bir iş.
Bunu da göz önünde bulundurun derim.

Bütün bunları geçelim.
Gelelim eski eş kişisine.
Eğer çok mübah bir insan olsaydı ondan ayrılmazdınız değil mi?
20 senelik evliliğinizi de bitirmezdiniz.
Diyeceğim o ki, böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak istediğinize emin misiniz?

Yerinizde olsam hiç yeltenmezdim böyle şeylere, biraz sonunu düşünerek karar vermekte fayda var.

Tabii ki hayat sizin hayatınız ve kararlar sizin kararlarınız.
Nasıl isterseniz o şekilde seçimler yapacaksınızdır.
Ancak 2 değil, 4-5 defa düşünülmesi gereken bir mevzu.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tabi aşırı saçma olur..

Yüzünü bile görmek istemediğiniz insanı baba yapmak da ne? Çok mu değerli onun dna sı?
Ayrıca sırf hamilelik yaşamak çocuk sevmek için bir çocuğu babasız büyütme fikri çok bencilce kusura bakmayın..

Gidin soyunu sopunu bilmediğiniz bir çocuğu evlat edinin daha iyi..
Bir çocuğu babasız hayata getirmek yerine, hayata yenik başlamış bir çocuğu kurtarın..

Size önerim şu, yumurta rezervinize bi baktırın, ve hemen sağlıklı olanları dondurun.
İlerde iyi bi insanla evlenme olasılığında, o zaman çocuğunuz olabilir.
Çocukta babasız büyümemiş olur.
Eski eşiniz zaten sorunlu, çocuğun da psikolojisini bozar. Hiç düşünmeyin derim.

Şöyle bir durum da var, ben şahsen aldatıldığım ve 20 yılımı heba etmiş bi adamdan, bu kadar nefret ederken ondan bi çocuk düşünmezdim.
Çocuk mu? Adını bile duymak istemem. Aklımdan bile geçirmek istemem. Bana ulaşıp pişman olduğunu söyleyecek kadar iletişim dahi kuramaz. O kadar silip atarım.
Konu sahibi tedavi gördüm diyor ama bence hala bitmemiş tedavisi. Yalnız kalma korkusu eski eşe de döndürür, çocuk da yaptırır!

Şarkıcı Nilüfer seneler önce evlat edindi

Esra Akkaya da Etiyopyalı bir çocuğu evlat edindi.

5-6 sene önce de başka bir röportaj okumuştum. Kadın bekardı ünlü değildi. Önce koruyucu ailelikle başlayıp bir bebeği büyütmeye başlamış. Sonra da evlat edinmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…