insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
Yaşınız kaç? Evlenin, çocuğu da ondan yapın. Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
Aynı anda merak etmişiz :)Yaşınız kaç? Evlenin, çocuğu da ondan yapın. Çocuğunuz olmazsa evlat edinirsiniz.
Yeni bir ilişki için güvensizlik duyuyorsunuz. Henüz tanımadığınız birisine peşim hükümle güven olmaz kimseye diyorsunuz ama güveninizi zedelemiş, sadakatsizliği tescillenmis eski eşten çocuk yapmayı düşünüyorsunuz.
*** En önemlisi de, siz yalnız kalmayın, çocuk seviyorsunuz diye yıkılmış bir yuvanın enkazında çocuk büyütmek istiyorsunuz. Hiçbir anne bu kadar bencil olmamali.
### Merak ettiğim başka bir husus da şu, 20 yıl boyunca hiç tedavi görmediniz mi, evliyken tüp bebek denemediniz mi?
Evet ben de öyle düşündüm. 20 yıl boyunca hiç mi çabalamadı çocuk icin. 20 yıl gecmis, evlilik bitmiş, şimdi tüp bebek düşünüyor. Acaba evliyken istemiyordu da, boşanınca yalnız kaldı. Yalnız kalma korkusundan mı böyle düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil!Aynı anda merak etmişiz :)
E 20 yıl boyunca olmamışsa, şimdi nasıl olacak?
bence mantıksız ve saçma bir karar...Hayırlı geceler arkadaşlarım beni bilenler bilir özetle eşimden tek celsede anlaşmalı boşandım donunuda alıcaktımda neyse eşimin başkasından çocuğu olduğunu öğrendim kaynanam sayesinde.Ara ara telefonda konuşuyoruz arıyor hal hatır sormak için çok lazımmış gibi.Neyse pisikolojik destekle kendime geldim ilçlarımı yarı yarıya indirdi doktorum işime geri döndüm tekrar ahben oldum.Tekrar benim ayaklarımın üstünde duruyorum dahada güçlü olarak ailem yok kimsem yok manevi olarak tek tabancayım anlıyacağınız.20 yıllık evlilikten sonra hoş evlilikte denmezmiş benim evliliğime yalanla güvensizlikle nasıl yürürdüki.Evet şimdi size sormak istediğim bir konu var bilirsiniz hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kaybettim.Ben tekrar hamile kalmak anne olmak istiyorum şimdi diyeceksinizki kimden hamile kalacaksın yine eski eş kişisinden zaten gel desem hoplaya zıplaya koşa koşa gelir tüp bebek yöntemiyle çünkü bana dokunmasını istemiyorum çokmu saçma olur yada abesmi olur yaşım geçiyor bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eş kişisiyle tekrar beraber olma düşüncem asla yok sadece kimlikte baba olucak istediği zaman görücek.Kızmayın bana nolursunuz çok yanlızım ben hayatta bana destek olucak yada yanlızlığımı giderecek kimsem yok.Ama yüreğimde o kadar çok sevgi varki helede çocuk sevgisi ilgi delisi olur benim bebeğimm.Neyse çok uzatmıyayım olurmu kızlar bu iş nasıl olur tekrar söylüyom insan sevgisiz güvensiz yaşayamazki benimde bu hayatta bir gayem amacım olur .Allaha emanet olun nolur kötü yorum yapmayın düşüncelerinizi artısı eksisiyle bekliyorum
Şöyle bir durum da var, ben şahsen aldatıldığım ve 20 yılımı heba etmiş bi adamdan, bu kadar nefret ederken ondan bi çocuk düşünmezdim.Evet ben de öyle düşündüm. 20 yıl boyunca hiç mi çabalamadı çocuk icin. 20 yıl gecmis, evlilik bitmiş, şimdi tüp bebek düşünüyor. Acaba evliyken istemiyordu da, boşanınca yalnız kaldı. Yalnız kalma korkusundan mı böyle düşünüyor. Sağlıklı bir düşünce değil!
evli olmayan bayana çocuk vermiyorlar maalesef
Çocuk mu? Adını bile duymak istemem. Aklımdan bile geçirmek istemem. Bana ulaşıp pişman olduğunu söyleyecek kadar iletişim dahi kuramaz. O kadar silip atarım.Şöyle bir durum da var, ben şahsen aldatıldığım ve 20 yılımı heba etmiş bi adamdan, bu kadar nefret ederken ondan bi çocuk düşünmezdim.
Şarkıcı Nilüfer seneler önce evlat edindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?